😰😰 İstoç Mall Off yolu 😱 böyle lanet bi şey olamaz valla bir yere gidiyordum ki o trafik heves bırakmadı yarı yoldan döndüm eve gittim İstanbul'a havadan ulaşım lazım ya da metro ağları genişletilsin her yere
17 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Metro ve metrobüs dışında ulaşım sorunu yaşamamak adına bir yere gitmiyorum araban var derdin var
Napak evde mi oturcaz hep
Ya dayan ya da yan mayk o zaman 😂
Atatürk havalimanına iş için giderken aylarca o yolu çektim gaziosmanpaşadan git gel araçla töbe yarabbi
Avrupa yakasında yaşanır mı ya? Şu soruyu görünce Anadolu Yakasının gözünü seveyim diyorum
Anadolu yakasında ne var ki üsküdar sahili vss güzel gerisi boş 🤣
Çekmeköy ormanımız var
Rivamız var
Şilemiz var
Ağvamız var
Kadıköyümüz var
Modamız var
Üstelik Avrupa'ya kıyasla aşırı trafik de yok. Daha ne olsun
Say say bitmez tabii yok yok pendik kartal tuzla sultanbeyli vss buralarda ev kirası ne kadar haberin var mı mübarek 😡😡😡
@zemheri44 😅😅😅😅😅
Haberim niye olsun ki? Ben kendi evimde oturuyorum. Büyük ihtimalle Avrupa yakasından daha pahalı değildir
O yolu hergun çekiyorum
Ayvayı yemişsin
Ankara'ya tasin ben gibi
Ankara da ne varki😮
Sıkıcılık ama trafik yok en azindan
Dönem başı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Haklısın, İstanbul’un trafiği bazen insanı gerçekten çileden çıkarabiliyor ve bütün enerjisini emip götürüyor. Yarı yoldan dönme kararını çok iyi anlıyorum. Şehirde toplu taşımanın, özellikle de metro ağlarının her noktaya kesintisiz ulaşacak şekilde yaygınlaştırılması şart. Yaşam kalitemizi doğrudan etkileyen bu durum için raylı sistemler en kalıcı çözüm gibi duruyor. Sen evde kalıp gününü nasıl kurtarmayı planlıyorsun? ☕ direk sakinleşebildin mi bari?