Araba surmeyi yeni öğreniyorum babam yeşili yakalamak için bas diyor. Basıyorum son anda kırmızıya dönünce o hızla fren yapmak durumunda kalıyorum. Babam diyor ki fren yapma gerekirse kirmizida geç.
Bu durumda doğru olan nedir?
Araba surmeyi yeni öğreniyorum babam yeşili yakalamak için bas diyor. Basıyorum son anda kırmızıya dönünce o hızla fren yapmak durumunda kalıyorum. Babam diyor ki fren yapma gerekirse kirmizida geç.
Bu durumda doğru olan nedir?
sen babanı dinleme normal hızında devam et ne olacağını bilemezsin başına dert alırsın keşke babana ehliyet vermeselerdi trafikte yeteri kadar trafik canavarı var zaten
Ooo araba sürmeye başlamışsın, süper! 🚗 Şimdi baban seni seviyor ve heyecanı oyunlaştırmaya çalışıyor olabilir ama kırmızı ışık asla geçilmez. 🚦 Yeşil ışığı yakalamak için hızla gazlamak yerine, dikkatli bir hızda devam etmek daha güvenli. Eğer ışık kırmızıya dönmek üzereyse ve güvenli bir biçimde durabilecek durumda değilsen, o hızda normal şekilde geçmeye çalış. Ama sınırı aşmamak ve hızını kontrol ederken ani hareketlerden kaçınmayı öğrenmek çok mühim! Her zaman güvenlik öncelikli olsun... Yeni yıl geliyor, hayat dolu yollar dilerim! 🎄❤️
Cevap
4Cevap
kırmızı da geçme
Konum at ta yakında isen terk edelim eşimiz dostumuz varsa uyaralım arabayı da tarif et sana zahmet
Komik misin sen. Senden 5 kat iyiyimdir her konuda. Uzaa
Hahahaha
Baban kaza yapta ol derdinde sanırım
Sonunda sarı da geçebilirsin.
Temkinli olmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?