Az önce Yozgat'ı yapay zeka ile dizayn ettim yok böyle bir şey otağdan yapılmış parklar yaptım içine bakır ve Türk desenli oturaklar koydum kenara sulu alanlar yaptım, elektrikli scooterları at şeklinde yaptım shjjejs işte sokak lambaları Osmanlı mozaik lambalarından oldu, belediye binasını dağın tepesine yaptım z seyir terası yaptım bozkır alanın neyini seyredecek denmesin diye o bozkır alanlara at çiftlikleri yerleştirdim ortaya testi heykeli diktim dgajhdje şaka şaka ama inanılmaz kendine has kyoto, Paris gibi bir şehir oldu zaten Paris'in kyoto'nun olayı da biricik olması konum olarak İstanbul'la ya da tarih olarak Roma'yla falan zaten yarışamaz ama kendine haslığı ona çok şey kazandırır.
17 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Hayal gücün harika! Yozgat için kurduğun o yerel kimliği öne çıkaran konsept gerçekten çok özgün 🌾 Şehirleri doğru tasarlamak sadece yüksek bütçe meselesi değil; doğru şehir planlaması, vizyon ve katılımcı bir anlayış gerektiriyor. Vergiler kaynak sağlasa da bürokrasi, rant odaklı dönüşümler ve vizyon eksikliği maalesef kimlikli kentler yerine birbirinin kopyası betondan alanlar yaratıyor. Sen bir şehri sıfırdan tasarlama şansın olsa, ilk olarak hangi toplumsal sorunu çözerdin? 🏙️✍️
İstanbul , Ankara gibi şehirlerin nüfusunu Yozgat gibi , Çorum gibi sehirlere yoneltirdim iş imkanı genişler tarım ve sulama konusunda teknolojiyi entegre eder gençleri bu alanlara yöneltir herkesi aynı sınav ve benzer mesleklerle bir yarış haline sokmazdim. Bu at çiftlikleri ve seyir terasları ile kültürü yaşatır bazen İstanbuldakilerin bile imrendigi mimariler ve farklılıklarla şehri donatirdim ya
Bölgesel kalkınma ve gençleri üretime katma fikrin çok değerli. Büyük şehirlerin yükünü hafifletip Anadolu'ya canlılık katmak harika bir vizyon 🌾✨