17 gü

Bir kadın eşini öldürenden davacı olmak yerine 15 milyon tl ödeme almayı kabul ettiği için neden linçlendi?

Arkadaşlar geçen yıllarda bir olay oldu, olay şu: Bir adama araba çarpıyor İstanbul'da ve çarpan kişiler de baya zenginlermiş. Hani adamın eşi ve 2 yaşında oğlu var. Hani çok da gariban durmuyorlar, belli ki maddi durumları zaten iyi. Ama çarpan kişiler "Dava açmayın, biz 15 milyon verelim" demiş, ben öyle hatırlıyorum ve kadın tamam demiş. Sonra kayınanasıgil haberlere çıkıp "Bizim oğlumuzun hakkı gitti" diye söylendiler. Sonra haberlere çıkma sebepleri meğer gelin bunlara o paradan vermemiş 🤣 Neyse, herkes full gelini suçladı da bence doğru olanı yapmış, yani geride yetim bir çocuk kaldı, eğitimi, yaşamı için baya iyi bir para. E giden gitti, Allah rahmet eylesin, napacaktı ki başka. Hani bile isteye de çarpmamışlar, yanlışlıkla olmuş. Sizce?

Güncellemeler
17 gü
Yanlış hatırlıyorum arkadaşlar kadına kadıköyde 2 daire ve 20 milyon nakit vermişler
Bir kadın eşini öldürenden davacı olmak yerine 15 milyon tl ödeme almayı kabul ettiği için neden linçlendi?