Adam hak etmiştir diyenler bu güncellemeyi iyi okun vicdan varsa sızlar
Kocasıni öldürüp 10 parçaya bölen kadına ne ceza verilmeli?
Adam hak etmiştir diyenler bu güncellemeyi iyi okun vicdan varsa sızlar
Alt sınırdan ceza verilmesini isterim.
Kadın bunu yapana kadar, kim bilir o adamdan neler çekti, adam ne eziyetler pislikler etti.
Merak etme kadın dernekleri vs sessiz olmayacaklar. Özsavunma hakkını kullanan kadının yanında olacaklar.
Ülkede kaç tane kadın eşinden, kocasından gördüğü şiddete dayanamıyor artık, "ben öldürmesem o beni öldürecekti, dövecekti". Kadınlar polise sığınsa da devlet Bi çözüm üretemiyor. Yine kadınlar ölüyor.
Kadınlar öleceğine artık, kendilerini korumak için ne gerekiyorsa onu yapsınlar
Nerden biliyorsun kadının ne çektigini? Ayrica her saldiriya ugrayan adam mi oldurecek? Öldurdükten sonra 10 parcaya ayıran cani insanı savunma bana hatta ona insan bile denmez.
O zaman senin mantığına göre her öldüren erkeginde başka caresi yoktu
Kadının ne çektiğini bilmem için kadını tanımaya ihtiyacım yok. Ülkede neler olduğu belli, kadınların nasıl ezildiği, şiddet gördüğü belli, müneccimlik yapmıyorum. Kadın böyle bişey yaptıysa kendini korumak için yapmıştır.
Mantığımla da çok alakasız Bi cümle kurmuşsun. Öldüren erkek başka çaresi olmadığı için değil, vahşetinden, hırsından. Kendini kadından üstün görerek, kadını öldürme dövme hakkı olduğunu düşündüğünden yapıyor.
Sorunun toplumsal bir çok temeli var. Bazen tüm erkeklerin yok olması ile dünyanın çok daha güzel bir yer olacağını düşünüyorum. Cezaevlerine bak bakalım yüzde kaçı erkek suç işleyenlerin
Bu cani kadın en agir cezayi alacak sadece kendini korumak isteyen biri 10 parcaya bolecek kadar canilesir mi?
Hapislerde cüruyecek bunu savunan pis zihniyette umarım giderek azalıp gider. Ne zalim kadinlar da var ama sana göre hepsi melek. Milyonlarca kadina iyi diyecek kadar genelleme yapan biriyle tartismak bile boşa vakit harcamaktır. Hadi feminist uza
Ya kadın Bi anlık kendini kurtarmak için işledi cinayeti. Sonra korktuğundan saklamak için böyle bişey yapmış olabilir. Masum insanları cani ilan edip durmayın. İnşallah sizin gibiler azalarak biter
Vah vah nerdeyse madalya takacak. Bu ne 2 yüzlülük. Koyun keser gibi anlatmis. 10 parcaya bolunen bir insan. Insallah yakinindan bir erkek bu hale gelince sende normal karsilarsin
Ya Bi oranlasana
Yılda kaç kadın eşini, sevgilisini öldürmüş
Kaç erkek eşini kızını öldürmüş? Vardı İnternette ara bulursun
Tamam işte diyorum ayda 10 kadin 2 erkek ölüyorsa senin yakinin bir erkek öldügünde nasil olsa az ölüyorsunuz kesin adam sucludur deyip hoş karşila.
Ayrıca cinayete kurban gitmede erkek sayisi daha fazla. Dikkat etmedigin tek nokta sen sadece karsi cins öldürünce sana göre cinayet oluyor. Erkek erkegi oldürürse sorun yok. Kadin erkegi oldürurse oh iyi olsun kafasindasin
Bingöl’ün Karlıova ilçesinde kocasını öldürüp 10 parçaya ayıran Beyhan Bigeç tutuklandı. Kadının yasak aşk yaşadığı, mesajları gören kocasıyla tartıştığı, uyumasını bekleyip öldürdüğü ortaya çıktı.
Kıskançlıktan öldürmüş.
Bütün erkekler mi öyle yapıyor peki?
Ne cezası? Daha geçen gün kocasını öldüren kadın serbest bırakıldı. Sadece 3-5 ay yattı. Kocasının saldırması onun cezasını indirir anlarım ama 3 ay nedir arkadaş? Katil olmanın cezası 3 ay mı?
Kocasını 10 parçaya ayıran bu kadın da kocam bana saldırdı deyip 3 aya çıkmaya çalışır kesin. Nasıl olsa medya arkalarında.
Müebbet
Içerde geberir umarım
Cevap
1Cevap
yeter artık bitsin erkek öldürmeleri hadım edilsin asılsınlar xd
Vallahi kusura bakma o kadar kadının yanında bir iki erkeğin lafı olmaz
Birçok kadın öldü diye bu zavallı adamın günahı ne? Zihniyetine...
Peki emine bulutu herkesin gözü önünde boğazını kesen kocasına ne ceza verilmeli.
Özgecan aslanın ellerini kesip bedini ateşe veren suphi altındökene ne ceza verilmeli.
Bsn o canilerede en agir ceza verilsin diyecek kadar adaletliyim peki sen bu cani kadina en agir ceza verilsin diyecek kadar adaletli misin
Kadin katili erkeklere ne veriliyorsa onu ;)
Medya linç etmeli o zaman defalarca soru açılmalı. Ömür boyu müebbet verilmeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?