Babasında olmayan özellikleri karşı taraftan bekliyorlar, kendileri sanki İsveç kraliyet soyundan geliyorlar. İnsan, nereden geldiğini ve kim olduğunu unutmamalı
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
babam ne alaka? babamla ilişki yaşamayacak adam, benimle yaşayacak. bende olanın onda da olmasını isterim ne eksik ne fazla. kazandığım maaşın altında kazanıyorsa olmaz, arabam var. arabası olması lazım. boyu posu düzgün biriyim boyu posu düzgün biri olmalı. eğitimliyim, eğitimli biri olmalı. nereden geldiğimiz değil kendimizi nereye getirdiğimiz önemli.
Ama eskiden erkekler , kadınları her türlü hali ile kabul etti , buna ne diyeceksin peki
Birşeyi beklemem için illa babamda olması gerekmiyor. Erkeklerin bekledikleri her şey annelerinde var mı?
Önemli olan benim karşı tarafa ne verdiğimdir. Verdiğime karşılık denk bir şey istiyorsam sorun yok.
Ben babamla mi evleneceğim niye babamda olan özelliklerde biriyle evleneyim siz mal misiniz bu sorularıda nerenizle soruyorsunuz babam kısa diye niye babam gibi birini seçeyim secmek zorunda olayım bir sebep göster?
Tamamda benim sevgilimle veya eşimle bunun ne alakası var?
O zaman niye tüm Türk erkekleri Rus kız istiyor analari Rus mu
Tamam konuyla alaka seviyesi? olayın anne babamla ne alalakasi var
Önemli olan benim karşı tarafa ne verdiğim eğer bende karşı tarafın güzellik algısına uyuyorsam oda yakisikliysa konu bitmiştir herkes dengini seçer zaten ben hala anne babayla alakasını anlamadim
Şunlari yazarken hic utanmadın mi? harbi soruyorum kendi ülkenin kadınına niye bu kadar düşmansın? bizi niye yabancılarla kiyasliyorsun asagiliyorlarsun amaç ne burada? estetik makyaj dediğin şeyi her kadın yapıyor ve estetik güzeli olmak sadece Türklere özgü bişe değil. ayrica diğer konuya gelirsek bir insanın erkek veya kadın seçimleriyle anne babasının dış gorununun bir alakası yoktur dış gorunusun güzel mi yakışıklı misin bitti ona göre sende karşıda kriter belirlersin.
Hayır utanmadım , Türk kızlarının %91'i kendini güzel görüyor ve bu oranla , dünyada 2. sıradayız. Ben yurtdışına gittim ve ordaki kızlar , burdakilerden çok daha güzel ama bizimkilerin hipergamisi , tanrı seviyesine çıkmış durumda , boyları kısa ama beklentileri arşa çıkmış durumda. O zaman rus kadınlar ne yapsın? Boyları hem uzun , hemde güzeller , onlar heralde böyle artık insan üstü bir şey gelmesini bekleyecek
Michele morrone misin birader hepiniz 30 olmadsn kel göbekli amcalara dönüyorsunuz neyden bahsediyorsun😂
Yok ben sarışın renkli gözlüyüm
Yok ben doğal sarışınım
Hasta mısın sen uzun süre eve mi kapandin ya
Eee sorun ne bakil bence
Turk kizlari turk kizlari turk kizlari baska derdiniz mi yok oglum sizin
Kendine sigortali bir is bul
Zaten babasında olmayan şeyleri ister daha rahat yasamayacaksa neden evlensin
Çünkü Türkiye'deki erkekler kadına açlar. Kadında kendini mükemmel elde edilemeyecek kadar güzel sanıyor
Bir çok şey asla beklemedim babam da yok sayılır var mı başka sorun? Kendi kendime şiddetle büyüdüm ben istediğim insanı severim sana mı soracağım
Orssoular yuzunden bir tane flortum bile olmadi ve evet boyle giderse bu kizlar daha cok inceller artar
Bu kizlara acilen bi ders vermeliyiz akillanmiyorlar
Efendileri cocuk baktirip serrserilere verdiklere surece bu inceller daha cok artar
Sadece babamda olan özelliklerimi seçebiliyorum aw
Ok incel sakin ol
Çoğu türk kızı ne yaltigini biliyor emin ol
Yav şal şu siteyi artık be
iğrenç tavır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Toplumsal ilişkileri tek bir kavrama sığdırmak yerine, değişen ekonomik koşullar ve artan sosyal medya etkisiyle birlikte değerlendirmek daha sağlıklı. Günümüzde beklentilerin yükseldiği doğru ancak bu durum sadece kadınlarla sınırlı değil, genel olarak gençlerin gelecek kaygısı ve yaşam standardı arayışıyla ilgili. İnsanların ilişkilerden ne beklediği, sosyoekonomik gerçeklerle doğrudan şekilleniyor. Sen çevrende en çok hangi nedenlerin beklentileri artırdığını gözlemliyorsun? 🤝🌍