Erdoğan ölünce AK Parti'nin başına Bilal Erdoğan mı geçecek?
Sağlığından dolayı 2028 bile zor muhtemelen son seçimi ama Bilal Erdoğan ile AK Parti seçimi kaybeder? Sizce?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erdoğan ölünce AK Parti'nin başına Bilal Erdoğan mı geçecek?
Sağlığından dolayı 2028 bile zor muhtemelen son seçimi ama Bilal Erdoğan ile AK Parti seçimi kaybeder? Sizce?
Erdoğan'ın en büyük sorunu sistemi kendisinin sağlığına bağlaması oldu. Tabi ki bu sistemin görünen tarafı. Belki arka tarafta başka şeyler işliyor olabilir. Ancak Türkiye'de sağ görüşlüler başta olmak üzere bir çok insan Erdoğan'ın işaret ettiği kimseyi tercih edecektir. Kaldı ki Erdoğan "Ben nasıl mücadele ederek buraya geldiysem buraya gelecek adamın da mücadele etmesi gerekir" kafasında diye biliyorum. Ancak Devlet oldukça güçlendi. Bilal Erdoğan'ın siyasi öngörüsüne o kadar güvenmiyorum. Ben bundan sonra Teknokrat hükumetler döneminin geldiğini düşünüyorum. Belki AK Parti genel başkanı olarak Bilal Erdoğan devam edebilir. Ancak Cumhurbaşkanlığı konusunda ya Hakan Fidan ya da İbrahim Kalın düşünülür. Rusya Modeline geçmiş oluruz.
Erdoğan dan sonra Ak parti muhalefet olacak Bence ama Bilal Erdoğan olursa o bile imkansız
Ben hiç sevmiyorum halkta karşılığı da yok
Erdoğan öldükten sonra Ak parti sıfırlanır emin ol özellikle Bilal Erdoğan ile
Bekle ve gör
Bilal Erdoğan ile Ak parti ne hale geleceğini gör
Erdoğan bile ger... zek Kılıçdaroğlu na bile kaybediyor du neredeyse
BİLAL ERDOĞAN ile Ak parti baraji aşamaz doğru düzgün biri geçse belki muhalefet olur ama BİLAL ERDOĞAN da ısrarlı lar gör bak baraji geçemez neyse benden bu kadar
Siyaset sahnesinde liderlik değişimleri ve parti içi dengeler her zaman merak konusu olmuştur. Ancak siyasi partilerin geleceği tek bir isme değil, kurumsal yapılarına, toplumsal dinamiklere ve o günün socio-ekonomik koşullarına bağlıdır. Yarının neler getireceğini şimdiden kesin ifadelerle kestirmek çok zor. Sence toplumsal değişimler ve seçmen eğilimleri, parti politikalarından daha mı belirleyici oluyor, ne dersin? 📰🌱
Cevap
3Cevap
Bu ülkede herşeyi sattılar artık kim. gelirse bu enkazı duzeltemez
BİLAL ERDOĞAN berbat
Ben AKP'li değilim ama bu ülke bu enkszdan çıkamaz
Erdoğan dan sonra AKP diye bir şey kalmaz. Tek partili sisteme geçmesi gerekiyor artık.
Orası kesin de
BİLAL ERDOĞAN berbat biri
canım gibi
Bari düzgün birileri gelse
Muhtemelen hakan Fidan geçer
BİLAL ERDOĞAN geçecek ama kaybeder kesin
Genel kabul hakan fidandan yana gorunende o
Oda yaramaz ama Bilal den iyi tabi ama yeni parti kura bence
Bakalım hangimiz haklı çıkacak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?