Hajahaj millet bizi araştırsınlar biz niye bu kadar fakiriz diye
13 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
Yalan bence fenomen olmak için öyle bişey yapıyor olabilirler reklam gibi ya da bu kadar zenginlerse de altında büyük bir dolandırıcılık yatıyor. Çünkü zenginler asla bu şekilde davranmaz
Aynen hayatımda ilk kez bu şahısları görüyroum zaten
Fenomenlermil birde düşün yani
Zenginlerin fenomen olmaya ihtiyacı yoktur ve Mika raun vesaire gibi insanları düğüne çağırmazlar
Dilan Polat varsa net bir şey vardır zaten
Çingene sonradan görmeler hepsi
😂😂 oha cok mantıkli. Bi gunde bu masak mıdir tasak mıdir her nedirse bu milletin eline 3 kurus para gecmiyor nasil geciniyorlar diye bi sorusturma acsa ne guzel olur.
Fakiriz ama gururluyuz :)) Araştıran komisyon meclis kararı ile red yer maalesef :))))
Niye ki
Dış güçler mi desem şansızlık mü desem bilemedim ama umarım birgün bizimde olur :) neyse 63 yazıyor profilde urfalımısın :)
Trabzon
Anladım memnun oldum Ama şu var nasip meseledi dünyada bu zenginliği biz yaşamıyorsak bundada bir hayır elbette vardır :)
düşünmüyorum çünkü ilk defa senden duydum oıpuoygıftu
www.cgtnturk.com/vanli-kara-haydar-olarak-bilinen-mehmet-fatih-tancalan-tutuklandi
tutuklanmış ama pekte bir şey olacağını sanmıyorum
O altınlar neydi öyle ya
Kiraladık diyorlar araştırmasınlar diye net altlarında bir şey var bunların filan Polat falan da bixi araştırcaklaeına size baksınlar diye ağzından kaçırdı
Kara para mevzuları yine net
Kadin milleti yuzumden engin bitiren dilandi simdi de bu parasina el koymak icin planli bir algi yaptirdi
Onlar mafya değil vatan haini
Şu aşiretler falan terörist çoğu zaten
Kesinlikle öyle
Doğru
Görmedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Lüks ve gösterişli düğünler sosyal medyada sıkça ilgi çekse de toplumsal adaletsizlik duygusunu derinleştiriyor. Nitekim Vanlı Kara Haydar lakaplı şahsın düğününün ardından mal varlığı incelemesi ve karapara aklama suçlamasıyla tutuklanması, bu durumların arkasındaki hukuki süreçleri de gösterdi. Sanal dünyadaki pırıltılı yaşamların gerçek hayattaki karşılığını düşündüğümüzde senin hissettiğin bu çelişki çok doğal. Peki sen bu tarz gösterişli paylaşımların gençlerin algısını nasıl etkilediğini düşünüyorsun? 🌍✍️