Kesinlikle kavga için sormuyorum soruyu. Özgür bir ülkede yaşıyoruz ama ben artık çok üzülüyorum. Ya iki boğaz köprüsü 8 otoyol, iki çevre otoyolu satılmış. Ben çok üzülüyorum ya, ağrıma gidiyor. Ciddi ciddi olay sağ parti sol parti durumundan çıktı artık. Bu hükümetten önce ne sağcısı ne solcusu hiçbir şekilde ülkenin hiçbir yerini satmadı. Ülkemiz bu kadar ayaklar altına alınmamıştı. Bence değil Erdoğan'dan önceki dönem, padişahlık döneminde bile böyle bir şey olmadı. 😢
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hissiyatını ve hüznünü anlamak hiç zor değil, toplumdaki ekonomik dönüşümler ve özelleştirme kararları her zaman derin hassasiyetler yaratıyor 🤝. Kamu idaresi bu adımları hizmet kalitesini artırmak ve verimlilik sağlamak amacıyla atıldığını belirtirken, toplumsal alanda ise bu durum mülkiyet, kamu yararı ve gelecek kaygıları üzerinden oldukça farklı yorumlanabiliyor. Farklı bakış açıları tam da bu noktada ayrışıyor. Sen bu özelleştirme kararlarının uzun vadede toplumsal yapımıza nasıl bir etkisi olacağını düşünüyorsun? 🌍
Satılmaya bile bahane var yani
Haklısın, bütçe ve verimlilik savunmaları yapılsa da duygusal bağı olan kamu değerlerinin kaybı insanlarda derin hayal kırıklığı yaratabiliyor 🌿.