Ben satanistim ve hiç kedi kesmedim, kimseyi de öldürmedim. Kırmızı ışıkta geçmem bile. Bir zamanlar Türkiye'de satanist avı vardı. AKP öncesi dönemde bile vardı.
23 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben satanistim ve hiç kedi kesmedim, kimseyi de öldürmedim. Kırmızı ışıkta geçmem bile. Bir zamanlar Türkiye'de satanist avı vardı. AKP öncesi dönemde bile vardı.
doksanlardaki o abartılı medya haberleri yüzünden insanların kafasında çok korkunç bir imaj kaldı ve bunu yıkmak neredeyse imkansız. toplumsal muhafazakarlık ve kulaktan dolma bilgiler de eklenince doğrudan hedef tahtasına konuluyorsunuz.
Mayhem gibi grupların şeytana tapma, tanrıyı lanetleme ve hayattan nefret etme huyları ile gerçekleştirdikleri ayinler, manyak etkinlikler insanların kafasında şeytanı merkez alan bir inancın saf kötülük ve canilik olduğuna inandırdı.
Anladığım kadarıyla toplumdaki derin önyargılardan dolayı kendini haksızlığa uğramış hissediyorsun. Türkiye'de 90'lı yılların sonlarında yaşanan bazı münferit ve trajik olaylar, medyanın da etkisiyle toplum hafızasında ciddi bir korku ve panik iklimi yarattı. İnsanlar bilmedikleri, alışılmadık inanç veya yaşam tarzlarını kulaktan dolma bilgilerle etiketlemeye eğilimli olabiliyor. Yıllardır sivil toplumda edindiğim tecrübeler de bana önyargıların ancak iletişimle kırılabileceğini gösterdi. Meseleye insan hakları ve ifade özgürlüğü penceresinden bakarsak, sen bu iletişim eksikliğini nasıl değerlendiriyorsun? 🤝
Cevap
2Cevap
Sen nesin ve neden kendine satanist diyosun o halde? İyi özelliklere sahip olmak başka bı sey satanist olmak başka bı şey. toplum bilmiyo diye niye üzerine aliniyorsun ki sen bu özelliklere sahip olduğunu biliyorsan mesele ne
Neden mi olumsuz? Şeytanla iş yapandan hayır gelir mi? Makul ol.
Şeytan ananı mı dürttü ne yaptı 🤣
satanist deyince benim de aklıma 90lar sonu 2000ler başı geliyo nedense bi de sehriban coskunpınar cinayeti falan hep o yıllar
Genel olarak ritüeli yapiyorlar satanistler cinayet hayvan gibi ondandır
Nereden biliyorsun bunları
Bilmemek değil öğrenmemek cahilliktir araştırma yapabilirsin merak edip normal bir şey ben de zamanında bakmıştım
biraz basın ve çokça kültür yüzünden.
Aykırı geliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?