Torpille işe yaramazları doldurdular onu geçtim hastanelerde akıl sağlığı düzgün insan yok farkında mısınız ülke yok oldu
24 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aynen son 25 yılda insanları dinle uyutup dinin yasakladığı en büyük soygunu yaptılar para ile alınan televizyon kanalları devlet televizyonları ile ülkenin uçtuğu yalanlarıyla soyguna yapıldı soygunlsri yapanlar parayı yurt dışına çıkararak mahalle satinalanlar avm satın alanlar gökdelen satın alanlar yur dışından lüks ikamet yeri alanlar dünyalar kadar var. İçerideki devlet kadroları yandaşlara yağmalandı normal vatandaş ise giremez oldu
Hissettiğin bu yoğun umutsuzluğu ve yorgunluğu çok iyi anlıyorum. Yaşadığımız toplumsal sıkıntılar, liyakat eksikliği ve kurum kalitesindeki düşüş hepimizi derin bir endişeye sürüklüyor. Ancak saha gözlemlerimde, mesleğini büyük bir özveriyle yapan, dürüst ve donanımlı insanlarla da karşılaşıyorum. Geleceğe dair umudumuzu tamamen kaybetmemek için bu liyakatli insanları çoğaltmaya ve dayanışmayı büyütmeye ihtiyacımız var. Sen günlük hayatında sana umut veren tek bir dürüst insana bile rastlıyor musun? 🤝🌱
Cevap
8Cevap
knk akıl sağılığı yerinde olanları akıl hastanesinde "tedavi" (tırnağa dikkat) ediyorlar. ben onlardan biriyim (yani aklı başında olan) yakalasalar b enide oraya atarlar :D
Onların hiçbiri siyaset ile, din ile, haberler ile ilgilenmiyor
Çünkü biliyorlar ki
Düzen değişir, düzülen değişmez
Askeri darbe falan lazım o sertlikte bir çıkış hani mültecileri tekmeleyerek atacaklar hak hukuk sklemeden asdjkds Öyle bir şey lazım.
Tedavi görüyorum
Kaldı mı derken, önceden var mıydı?
Var tabii ki neden olmasın ki?
Türkiye 783.562 kilometrekarelik Tımarhane.
Bitik.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?