Ben anlamıyorum, böyle diyorlar en basitinden, bu kadar ayrım varsa bu TRT Kürdi nereden çıktı. Özellikle görüyorum sosyal medyada.
43 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
TRT kürdi var da devlet bu programı bile kontrol ediyor yani istediklerini gösteremiyorlar ayrıca bazı aileler hala kızlarını kürt erkeklere vermek istemiyor bu durumda hala mevcut yani az da olsa kürtlere ayrımcılık var diyebiliriz
Türk kanallarıda her istediğini söyleyemiyor zaten normali bu her isteğini söyleyen istemediğini işitir.
Var. İşçiye de var. Öğrenciye de var. Herkese var.
Ne mesela
Üşeniyorum abla ya.
Ben türk bir öğretmenim hiçbir öğrencimi ırkıyla yargılamadım
Teşekkürler abla, adamsın.
Yahu bu ülkeden Kürt Cumhurbaşkanı bile çıktı İran da Irak da Suriye'de insan yerine konulmazken
Memur çift kuzenim var ev vermiyorlar kürt olduğunu öğrendiklerinde
Ee Türkiye'de vermiyorlardi bı zamanlar.
En çok ayrımcılığı Türkler yapıyor Kürtlerin bir şey yaptığı yok bir Kürt olarak söylüyorum en basiti geçenlerde amedspor formalı bir kadına yapılan muamele
Medspor terör yanlısı bölücü olduğu için olabilirmi acaba?
Hem p. kkyi destekleyin hemde ayrımcılığa uğruyoruz diye ağlayın değişik kafa yapısı.
Hiç alakası yok biliyor musun bu tarz konuların sporda olmaması gerekirken ırkçılık ayrımcılık orada bile yapılıyor
Sana bir şey söyliyimmi Kürt olduğunu söyleyen kansız tarafından Kürtmü oda belli değil iğrenç bir biçimde montajlandım. kürdüm diyor. şimdi herkesi aynı kefeyemi koyim yani
Nasıl yok medspor dağda ki gerillaya galibiyeti neden armağan ediyor attığı tweet ile?
Bütün Kürtler onları desteklemiyor şu kafa yapısından çıkın artık
Koyma ben koymuyorum burdan bı kızla tanistim Bingöllü kürttü onu tanıdıkça iyi kız olduğunu anlamadım bayada konuşmuştuk sonra evlenince veda ettik birbirmize, benim hassas çizgim Türkiye Cumhuriyeti Devleti'dir bu devlete sahip çıkan seven herkes benim dostumdur.
Bütün kürtlerı demeden destekleyenlere diyorum.
Kürt halkının büyük bir kısmı desteklemiyor ancak bu tarz şeylere maruz kalıyoruz maalesef ki
Adam hem pkkyi destekliyor hemde ayrımcılığa uğruyorum diye ağlıyor ne bekliyorsun madalyami takacaktik sana?
Destekleyenlerin çoğu Irak'tan mülteci olarak alınanlar Turgut Özal'ında Allah belasını verecek, her gelen ülkeye birilerini dolduruyor. Turgut Özal da kürt yani onuda söyliyim ayrımcılık olsa kürt diye oy alamazdi mesela.
Valla bayadir yoktu ter. rstlere baris saglayinca yeniden olmaya basladi
kurtlere ayrımcılık yok turklere var mq
İkiside yanlış
Ne alakası var kardeşim?
Türklere var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sosyo-kültürel yapımız oldukça katmanlı ve bu soruya tek bir pencereden bakmak zor. TRT Kurdî gibi adımlar kamusal alanda görünürlük açısından önemli birer aşama sayılsa da, insanların günlük yaşamda, iş hayatında ya da sosyal ilişkilerinde karşılaştığı önyargılar ve bireysel deneyimler çok farklı olabiliyor. Kurumsal adımlarla toplumsal algının değişimi bazen aynı hızda ilerlemiyor. Sen kendi çevrende veya sosyal medyada bu durumu daha çok nasıl gözlemliyorsun? 🤝🌍