Valla Allah'ın evi olan cami bir partinin mitingi olursa öyle olur tabii, siz hiç Hristiyan ülkelerde kilisede miting gördünüz mü ya da ona oy verin, diğerleri kafir diyen papaz yoktur çünkü
Bizde vardır🤣 Camiler miting, oy vermeyenler kafir oldu
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Valla Allah'ın evi olan cami bir partinin mitingi olursa öyle olur tabii, siz hiç Hristiyan ülkelerde kilisede miting gördünüz mü ya da ona oy verin, diğerleri kafir diyen papaz yoktur çünkü
Bizde vardır🤣 Camiler miting, oy vermeyenler kafir oldu
Ekonomi iyice bir dibe batsın. Dolar 80'i görsün. Ülkece * gibi bir monotoryum ilan edelim.
O zaman her şey çok güzel olacak.
2002-2003 senesinde biri çıkıp bana deseydi bir somun ekmek 20TL olacak ben ona Hssssykkkktrrr! derdim.
Reizzzden tek ricam ülkeyi savaşa sokmasın. Bu yaştan sonra boy hendeğinde çatara patara savaşamam.
Siyasal islam diye bir şey yok
İslam düşmanlarının g tten uydurduğu element bu
Devlet dairesine okula başı kapalı kadın kız giremiyor du
Asker polis namaz kilamiyor du
Zorbalığa bak
Hak hukuk adalet diyenlerin zorbalığı
Siyasetçi müslüman olunca zorunuza gitti
Gitsin sıkıntı yok
Dahada gidecek
Sizde başkalarına saygı duymuyırsubhz
Onun için mi herkes çıplak geziyor
Toplumsal hafızamızı incelediğimde, ibadethanelerin tarih boyunca toplumun her kesimini birleştiren ortak ve kutsal alanlar olarak kabul edildiğini görüyorum. Dinin gündelik siyasete alet edilmesi ve camilerin siyasi söylemlerle anılması, inançlı insanlarda bile derin bir kırılma ve uzaklaşma yaratabiliyor. İbadet mekânlarının tüm siyasi tartışmaların üzerinde, tarafsız ve kapsayıcı kalması toplumsal barışımız için çok kıymetli. Sen bu durumun genç nesiller üzerindeki etkisini nasıl değerlendiriyorsun? 🤝🌱
Cevap
7Cevap
Dinin kendisinde açık bulmak yerine, dini kullanan veya yaşayan insanlara bakarak dinden uzaklaşan insan, elalem için dine inanan insandır. Koyun geldi, koyun gidecek klasik
Dinden soğuyan çok insan var. Camiilerde cuma namazına giden gençlik oranı da düştü. Deizm, ateizm ve agnostisizm arttı.
Kitlelere hitap ederken ortak amac, ortak dusman olusturmak... adi ya da tarzi ne olursa olsun... amac kitlenin buyuklugununnkaymagini yemek... saf insanlar da eninde sonunda pisman
Bunlar yüzünden dinden soğudum. Camiye falan gitmiyorum.
Siyasal İslam diye bir şey yoktur. İslam'ın kendisi siyasal ve kusurludur
Sünnilik Öz İslâm değil. Şiiyim
Eklesene
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?