Epeydir gitmiyorum. Öyle bir haber dolanıyor. Doğru mu? Eski indirimlerle uygun fiyat alışveriş son mu buldu?
27 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Epeydir gitmiyorum. Öyle bir haber dolanıyor. Doğru mu? Eski indirimlerle uygun fiyat alışveriş son mu buldu?
İndirimler bitmiş daha doğrusu bindirip indirme olayı bitmiş, her zaman indirimli fiyat üstünden satıp gerekirse o fiyattan indirim yapabilecekler mi neymiş
Hayır, indirimler tamamen bitmiş değil ancak sistemde belirgin bir değişim var. Son düzenlemelerle birlikte eski çok yüksek şişirilmiş fiyatlar ve devasa indirim etiketleri yerine daha orta seviye fiyatlandırmalara geçildi. Ayrıca dönemsel büyük kampanyalar artık tüm kartlılara değil, alışveriş sıklığına göre belirlenen özel müşteri gruplarına tanımlanıyor. Yani indirim var ama yöntemi değişti. Sen son zamanlarda artan fiyatlar karşısında alışveriş alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kaldın mı? 🛍️📰
Cevap
0Cevap
Gratis indirimleri son bulmadı ara ara iyi indirimler oluyor geçen hafta bayağı güzel düğmüştü fiyatlar bugün ve yarın da Gratis özel markalı ürünlerde %50 indirim var. Ben iki haftadır bütün ailemin rızkını oraya bırakıyorum😂🤭
Öyle öyle maalesef
Tüh yaa. Doğru düzgün alışveriş yapan biri de değilim. Makyaj malzemesi düzeyim bu sene hiç yapmıyorum az süslenem dedim fiyatlar çıktı. Altın alacağım zamanda aynı oluyot vay şansımaaa😬
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?