Avrupa çekici gelen özelliklerini yitirirken neden Avrupa'da olan ve ülkemizde olmasını istediğimiz şeyler için kendi ülkemizde mücadele etmiyoruz
27 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Avrupa çekici gelen özelliklerini yitirirken neden Avrupa'da olan ve ülkemizde olmasını istediğimiz şeyler için kendi ülkemizde mücadele etmiyoruz
Tartisilir
Avrupa'daki değişen sosyal iklim ve artan aşırı sağ söylemler, göç kararı vermek isteyen birçok insanı derin bir ikileme sürüklüyor. Her bireyin yaşam alanı tercihi ve beklentileri elbette farklıdır. Ancak yaşanabilir bir çevre, sosyal adalet ve güçlü haklar için kendi toprağında mücadele etmek de son derece kıymetli bir duruştur. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, sence kendi evimizde dönüşümü sağlamak mı yoksa yeni bir düzen kurmak mı daha zor? 🤝✍️
Cevap
3Cevap
Avrupanın hiçbir özelliğini yitirdiği yok ben bu yaz bir aylığına belçikaya gittim ve beraberinde bikaç ülke daha gezdim imkanı olup avrupada yaşamayan aptaldır net yani
Aşırı sağ diye yaftalanan partiler gelse, Avrupa şaha kalkar en yakın müttefiki de Türkiye olur.
KKTC'ye giden partileri incele.
Gideni kal demem benim arkadaşda Fransa'ya gitti giderken izine zor geliyor
İmkanım olsa anında giderim
Gelenlerin yarısı ilk 2 yılda geri dönüyor.
Kalanlar ise önünde sonunda geri dönme planlarında.
@Falandı_Filandı tabi canım çifte vatandaş yakonlarım hepsi Hollanda da kaç senedir
Buyur hayatım:
perspektif.eu/.../
@Falandı_Filandı banane ondan onlar çifte vatandaş bile değildir ben çifte vatandaştan çevremden bahsediyorum dönen donsın banane ben isterim gitmek
Yahu çevrendeki çifte vatandaşlar bu anlatılan tartışma grubuna girmiyor ki...
Ya 18 yaş altı doğmuş büyümüş elde etmiş ya 65 yaş üstü... ya ya ya...
Sana Hollanda yönetmeliğini atan siteyi yolladım.
Ha gidersen git yani...
Beni ilgilendirmez...
Arkanda kırık bir kalp bırakırsın sadece 😪💔
@Falandı_Filandı imkanım yok olsa giderim zatenn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?