Doktor ve öğretmenler bile Amerika'ya gidip kahvaltı ve dondurulmuş gıda ısıtıp servis etmek istiyor bu doktor ve öğretmenleri ve gençleri kim bu duruma sürükledi ise Allah binbir... ...

Doktor ve öğretmenler bile Amerika'ya gidip kahvaltı ve dondurulmuş gıda ısıtıp servis etmek istiyor bu doktor ve öğretmenleri ve gençleri kim bu duruma sürükledi ise Allah binbir... ...

Vatan terk edilmez. Biz Arap değiliz. Vatanımızı bırakıp kaçamayız. Peki ne yapacağız?
Birleşmeliyiz. Birleşip devletimiz için, doğruları yaymalıyız. Toplumsal bir hareket başlatmalıyız. Unutmayın; Bu devlet siyasilere değil halka, sana bana ait.
Susmak size hiçbir şey kazandırmadı. Aksine sustukça birileri boğazınıza daha güçlü bastırmaya başladı. Gerçekleri, doğruları haykıra haykıra söylemelisiniz.
"Ben ne yapabilirim ki? Benim sesimi kim duyar?" demeyin. Sizin sesiniz damla olur. Damlalar birleştikçe göl olur. Göl büyüdükçe deniz olur.
Madem devlet elden gidiyor, halk geçsin direksiyona. Yeter ki birleşmeyi ve haykırmayı becerin.
Hey sen sana sesleniyorum bu cevabı okuyan insan evladı.
Evet Amerikada klozette b*k olmaya var mısın? Eger Amerikada Burger Kıng tuvaletinde b*k olmak istiyorsan işte yapacakların.
1- Çabuk İzmir bilet al.
2- Daha sonra denize atla ve yüzerek yunanistana git.
3- Oradan İspanyaya kadar git
4- Nakliye gemisi ile Amerikaya git.
Tebrikler artık tuvalet b*kusun. Kanalıma abone olmayıda unutma
Türkiye'de mülteci b*ku olmaktan iyidir ben varım
Saatlik 15 dolar var ortada gerekirse tuvalet bile temizlerim benim açımdan sorun yok yani fakat ben o paraları Türkiye'de çatur çutur yerken siz anca Antalya'da balona binen turistleri izlediğiniz gibi beni izlersiniz😂
Knk ben halimden memnunum. Asgari ücret bana yetiyor. Zenginlikmiş gezmeymiş falan çokta umrumda değil.
BİMden alışveriş yaparım ailemle piknik yaparım bana yeter.
Aç gözlü değilim ki. Aza kanaat eden mutlu olur. Siz hep daha fazlasını istediğiniz için hayatınız hep mutsuzluk üzerine kurulu.
Ehh ne diyelim iyi mutsuzluklar.
Senin İngiliz hatta bizim Almancı trollerden farkın ne onlar bizim ne olduğu belirsiz kaçak ve mültecilerden uzakta tatil cenneti Antalya'da 6500 liralık balona senin ülkende binebiliyorken sen neden onu izlemek zorundasın kusura bakma fakat bu bildiğin kölelik yarın koşullar daha kötüleşse olsun buna da şükür diyeceksin
@destuurrr Evet gayet memnunum hayatımdan. Daha fazla bir şeyde istemiyorum ki. Elinde ki şeylerle mutlu olma felsefesi omuzlarında agırlık bırakmaz.
Sen olmayacak şeylere takılmaya devam et. Hükümete daha fazla kız ki ölüme yaklaşırken zamanından daha fazla kıs.
Ve mezara mutsuz kemikler bırak. İyi mutsuzluklar dilerim.
Cevap
4Cevap
Bunu anlatmaya çalıştık ama nafile. Çoğunluk memnun.
Tarihte Arap isyan ve ihanetleri neden?
kanka türk tukrten baska dostu yok
Maalesef öyle. Sadece mülteciler kalacak
İmkanım olsa bende giderim
Kendini biliyor
Evet öyleyim inkar etmiyorum hatta her fırsatta açık açık söylüyorum bizim kuşak hiçbir zaman ar*p milletine saygı maygı duymayacak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?