38 dk

En mübarek kim yarışması için hazır mısın? Tarafını seç, kazananı belirle... Teke tek karşılaşmada hangisi alır?

En mübarek benim yarışmasına hoş geldiniz. Kırmızı köşede gönüllerin sultanı Menzil şeyhi Abdulbişey Erol. Diğer köşede ise hurafelerin efendisi namıdiğer Cübbeli Hocaefendi. Sırada bekleyenler Süleymancıların nuru çiçeği Alihan Kuriş. (Konca Kuriş'in bir şeyi mi bu acaba? Neyse o başka sorunun konusu) Bir diğer yarışmacımız ise İsmailağa cemaatinden adını günümüzde kimsecikler bilmese de Ahmet Fikri Doğan. Ve final boss yüceler yücesi, şanlılar şanlısı, iyilerin dostu kötülerin düşmanı, kimisine göre ırz düşmanı, kimisine ise halkın sevgilisi ben. Eveeeet ben niye şaşırıyorsun? Benden mübarek insan mı varrr? Hem benim Mobile Legends'de tam 5 milyon gücüm vaar.

En mübarek kim yarışması için hazır mısın? Tarafını seç, kazananı belirle... Teke tek karşılaşmada hangisi alır?
Cübbeli hoca efendi
Gavs Abdulbişey erol
Nur yüzlü Alihan kuriş
Underrated Ahmet fikri doğan
Yüceler yücesi, top mübarek rankın 1 numarası bendeniz Psychoparadıse
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: