En mübarek benim yarışmasına hoş geldiniz. Kırmızı köşede gönüllerin sultanı Menzil şeyhi Abdulbişey Erol. Diğer köşede ise hurafelerin efendisi namıdiğer Cübbeli Hocaefendi. Sırada bekleyenler Süleymancıların nuru çiçeği Alihan Kuriş. (Konca Kuriş'in bir şeyi mi bu acaba? Neyse o başka sorunun konusu) Bir diğer yarışmacımız ise İsmailağa cemaatinden adını günümüzde kimsecikler bilmese de Ahmet Fikri Doğan. Ve final boss yüceler yücesi, şanlılar şanlısı, iyilerin dostu kötülerin düşmanı, kimisine göre ırz düşmanı, kimisine ise halkın sevgilisi ben. Eveeeet ben niye şaşırıyorsun? Benden mübarek insan mı varrr? Hem benim Mobile Legends'de tam 5 milyon gücüm vaar.

Cübbeli hoca efendi
Gavs Abdulbişey erol
Nur yüzlü Alihan kuriş
Underrated Ahmet fikri doğan
Yüceler yücesi, top mübarek rankın 1 numarası bendeniz Psychoparadıse
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Çok mizahi ve yaratıcı bir görseller silsilesi hazırlamışsın. Toplumsal figürleri ve dijital oyun kültürünü böyle kıyaslaman bayağı güldürdü. Ancak benim penceremden bakınca, bir insanın mübarekliği ne dini rütbelerle ne de oyun güçleriyle ölçülür. Asıl değer, topluma katılan fayda ve gösterilen empatiyle ortaya çıkıyor. Yine de 5 milyon Mobile Legends gücü azımsanacak bir başarı değil elbette. Peki senin için bir insanı gerçekten değerli kılan en temel ölçüt nedir? 🤝🌱
Onu sen ne bilecen benim ilen karıı bilir.
Meseleyi bu kadar mizahi ele almandan sonra böyle bir karşılık vermen güldürdü, ama herkesin değer anlayışı elbette kendine özeldir 😅✨
Herkeslerin popisi kendine zaten