Vay be dedirten bir. Güç bu? Bu gün televizyonda gördüm.. Maduro’nun konuşmasını, "başka ülkenin devlet başkanını ülkesinden al ve kendi mahkemende uyuşturucu kaçakçılığı suçundan yargıla.. Maduro da yine söylemesi gerekenleri söyledi.." büyük. Venezuela yapacaklarını söyledi, insan söylerken utanır
1 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
ABD istediğini yapıyor, dünya kupasında bi telefon açtı kırmızı kart yiyen oyuncunun kartı iptal oldu maça çıktı mk. Kimsede bişe diyemiyor.
biz yapsak. Avrupa insan haklari. Mahkemesinde yargilarlar... demekki onlar. " Amerika bu... boru degil.. dikkat? Yalnis yapma ona, duygusu var.. korku bu herhalde?
Dünyanın tek değişmez kanunu, Orman Kanunu. Gerisi göstermelik.
Maalesef Kyle. " Git baska ulkenin. Devlet baskanini evinden al?" Orman kanunu. bu? ve uygulayan.. demokrasiyle ovunen bir ulke.
Demokrasi lafları, zorbalığa kılıf uydurmak için. Irak'a da demokrasi için girdiler ama sözde savaş tazminatı olarak petrolün %70 ini aldılar. Şu an sessiz sedasız, Irak petrollerinin %70 nek kazancı ABD ve İngiltere'ye aktarılıyor. Kalan %30 içinde çıkarma ve nakliye maliyeti dahil Irak devletine ait. Onun da sadece %10 u Irak halkına yansıtılıyor. Kalanı Barzani ve Talabani ailesi arasında yağmalanıyor. Aynı durum Venezuela için de geçerli artık. Ha bu arada Maduro denen mal zamanında da Vnz petrollerinin %90 ı yağmalanıyordu. Maduro sadece semboldür. Kamera önündeki aptaldır. Vnz'da en büyük hırsız, ülkenin ordu mensubu subaylarıdır. Bu subaylar tüm petrol gelirini kendilerine peşkeş çekiyor. Halen öyle. Tıpkı bir zamanların Türkiyesi gibi. ;)
Dogru o Zaman. Venezuella baskaninida demokrasi icin evinden aldilar...( anlayamadigim.. Venezuela devlet baskaninin korumalari neden Engel olamadi?)
Bunu anlamak için önce Latin kültürünü bilmek gerekir. Bu bölgede, insanlarda vatanperverlik, bayrak, ulus, millet bilinci yoktur. Göçmen kültürüne sahipler. Onlar için hayat, bugün yaşanır. Yarınları yoktur. Tüm değerleri buna göre şekillenir. Birlik beraberlik duyguları yoktur. Dolayısı ile para için insan öldürmek, ülkeyi satmak kendi vicdanlarında suç sayılmaz. Bu yüzden, bölgedeki bazı ülkelerde başbakan, başkan ve liderler Japon, Lübnanlıdır ve ya her milletten olabilir. Önemsemezler. Parayı verirsen herkesi satın alabilirsin.
Zorbalik. ABD halki icin utanc kaynagi bir olay.
Yok. ABD halkinin haberi varda. kimsenin ilgilendigi yok, tv, de kucuk bir haber ve. hemen reklam arasi,
Ben de haberleri var demedim dostum. Yani bir Amerikalinin, boyle bir olay gerceklestigi icin utanmasi lazim dedim.
Ben 25 senedir yasiyorum.. Boyle bir olay, i. dusunmuyorlar.. oyle sistemleri var dunyada ne olursa olsun ilgilenmiyorlar.. varsa yoksa alisveris, ve. dogumgunleri,( garanti kutluyorlar dogumgunlerini) ve. Noel. dunyada ne olmus ilgilenmiyorlar bile hepsi boyle.
Ay bu ne yat uyu
Ben Gundemle ilgileniyorum.. sen. uyumaya devam et. Anlamazsin... Yat uyu sen
Sus ya