1- seks işçilerinin hakları konusunda eksiklikler
2- Eşcinsel hakları konusunda vaatler ve eksiklikler
3- bariz hukuksuzluklar, örneğin anayasanın üzerine geçmek ve herkesin gündelik yaşamda da karşılaştığı torpil iddiaları
4- marjinalize edilmiş başka gruplara ait nefret söylemleri, örneğin cadılar bayramında vs.
5- Din işlerinin devlet işlerine dahil edilmesi ve muhafazakârlıklar
6- hukuk sisteminde yetersizlikler, örneğin adam yaralayan biri hemen dışarı çıkabiliyor
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Amerika ve İsrail in BOP eşbaşkanı olması ve Yahudiliğe üstün cesaret madalyası alması
Apoya sayın diyip, apoyu hapisten çıkartmaya çalışması
İktidara gelmeden önce bitmek üzere olan pkkyı saçma sapan bir açılım ile canlandırmaya çalışması
Türk milliyetçiliğini ayaklar altına alacak kadar ayaklar altında kalan kalitesiz bir insan olması
Mustafa Kemal Atatürk ve İsmet İnönü nün açtığı bütün fabrika, kurum ve kuruluşları taze sıcak para için yabancı sermayeye satması (devlet namustur, devletin malını satan kendi namusunu da satar)
Bu ve bunun gibi sebeplerden dolayı kuruluşundan beri akepenin düşmanıyım.
Birde fetoye sayın diyecek kadar omurgasız, namussuz, alçak insanları akepe kadrosunda barındırması
Bu fakir görevde olduğu sürece o teröristi alamazsın diyip dönemin ABD Başkan yardımcısı Mike Pence Türkiye’yi açık bir şekilde yaptırım uygulamakla tehdit ettikten sonra R yapıp 24 saat içerisinde Papaz’ı ABD’ye yolladığı için.
Sevmedikleri Bülent Ecevit bile ABD’ye bu denli kafa tutup biat etmemişti.
Adam yaralıyan hemen dışarı çıkıyor derken? Cezaevinde bulundunmu hiç ya da avukat emniyet mensubu musun? Din işleri öne geldi eşcinsellik arka plana itildi diye Erdoğan'a oy vermicem değilmi? Eşcinsellik bir hastalıktır
akp ile para olarak ilişkilerin olduğu için mi yazdın
akp üyesi isen ya da yakın isen hukuk işlemiyor halk aşırı tepki vermediği sürece eşcinselliğe gelince hastalık ise neden tedavi yöntemi denenmiyor tedavi ettirilmiyor bu yönde mevcut hükümet bir şey yapmıyor? Pardon yaptı 12 tane lgbt oteli ile 3 tane lgbt derneği açılışına izin verdi!
1 AKP üyesi de değilim akp'lide değilim. Ama gösterdiğiniz sebebler saçma 2 suç işledim cezamıda yattım hak ettiğim şekilde 3 hiç özgür olmadığınız kadar özgürsünüz. 80 de eşcinsel şarkıcılar bile yasaklandı AKP'den önce bir barınız bir derneğinizmi vardı? Şimdi her yerde istediğiniz kılıkta dolana biliyorsunuz bana kalsa bu çok fazla. Madem eş cinselliğini seviyosun neden gizli üye olarak soru açıyosun? Kendiniz bile kendinizi sevmiyorsunuz ki bizden saygı bekliyorsunuz
harbi nerenle okuyup idrak ettiğini merak ettim!
ben din kitap deyip lgbt yi lanetleyenlerin yaptıklarını söyledim seviyorum demedim!
Kaldı ki sen cezaevi ve cezalar çaydırıcı olsaydı ikinciye suç işleyip içeri girmezdin en büyük kanıtı sensin zaten ama bunun fsrkına bile varamıyorsun!
son bir şey bana cevap verip gizliden yazıyorsun diyebilecek kadar da körsün!
İkinize ayrı ayrı cevap verdim soru soran gizli değilmi? Eşcinsellik hastalığının bir tedavisi yok bunu yazarken mantığın olsun. Ben ikinci kez suç işledimmi yazmışım o 1 2 diye madde halinde cevap yazmışım okuduğunu önce sen anla. Biraz aydın olun kendinizi aydın zanneden zır cahilsiniz. Bi çoğunuz sırf farkındalık olsun diye eşcinsellik adı altında fantezi yapan sapkın tiplersiniz seni kastetmiyorum ama bunların var olduğunuda biliyosun
iki suç iki ayrı ceza demektir!
ilk önce kendi yazdığını kendin oku sonra millete laf et! Herkes senin gibi kendini bir şey sanan zeki sanan aydın sanan değil ben bilgimle senin gibileri dans ettiririm bana naval okuma hiç!
Hastalık dryip tedavisi yok diyorsun ölümden başka her hastalığın tedavisi vardır ya bulunmamıştır ya da herkesi tedavi etmezler örneğin kanserin caresi yok tedavisi yok deniyor ama nedense küba kanser hastalarını tedavi edebiliyor!
Ve eğer hastalık olarak görülüyorsa tedavi yöntemleri de geliştirilmesi gerekir bunu herkes idrak eder herkes bilir!
ve şunu da aklından çıkarma sağlığıda hastalığıda Allah verir Allah alır eşcinsellik hastalıksa Allah'ın verdiğini se kabul etmelisin!
Ve hepsini aynı kefeye koyamazsın senden benden daha dürüst daha dinine bağlı daha edepli namuslu yaşayanları var!
Ben de bu ulkenin vatandasiyim. Hatta vaktinde ona oy da verdim. Ama benim inanc ve degerlerimi yok sayip kendi inanc ve degerlerine uymazsam vatan haini ilan edilecekmisim gibi hissettiren bir ortam yarattigi icin kendisine zerre guvenim ve inancim yok.
Markete Girdim En Ucuz İçecek 25 TL Knk 50-10'den Aşağı Atıştırmalık Yok.
Say say bitmez... Bir kez bile oy vermedim, vermeyeceğim.
Ben sana daha 26 tane madde eklerim buna... Ama yine de indiremiyoruz işte..
Yazıya döksek satırlar yetmez. Karşısında çöp kutusu olsun aday olarak ona oy atacağım.
Erdoğan Bir Fikir adamı değil, ölünce biter her şey
20 yıl önce senin ulkeni ipleyen yoktu bugün politika belirliyorsun söz sahibisin nükleer bomba hariç her şeyi yaptı adam nankörler size rakı ucuz olsa yeter tek derdiniz bu
Beni ipliyorlarda seni bilemem
Seni anca Haluk levent gibiler ipler o da bağış yapta kumar oynayayım diye ayrıca ülke olarak konuştum ama beyin o kadar kisitliki bireysel algılamış hahahahahah
Aa evet helal olsun eda eceye ne guzel konusmustu o konularda bu arada ben uluslararasiyim hayatim takdir gorurum tarzimla dusuncelerimle umarim sende bir gun avrupalilar kadar cagdas olabilirsin
Yani ist olmasamda milli degerlere saygi duyarim cagdas adam saygi duymadigim osmanli falan
Boyle islamsal seyleri pek sevmiyorum anlatabildim mi
Yani yahudi degilimde kabala falan ilgim var yaklastin cok
Bunlar tabi ülkenin al-î menfaatini ilgilendiren aşırı önemli konular özellikle lgbtiq+++ hakları, seks işciligi hele de
Aklınca manipülasyon yapmış peynir
Vizyonunu geniş tutmalısın biraz böyle gitmez
Abazan diyerek mi bunu yapıyorsun sen
Yalan mi insan kendini biraz kabullenecek bana peynir diyorsun evet öyleyim ama manipule ediyorsun ne ya kabul etmiyorum sende biraz yasini ve abazanligini kabullen
Vermiyorum ve asla vermeyeceğim
Ablam sen ne içiyorsun
Seni ve kelini rahatsiz mi etti
Keller fenadır bilgin olsun
Veriyorum
Veriyorum