Bence haritadan İsrail silinir. Biz vatani görevimizi komando olarak, Azerbaycan Ermenistan savaşı sırasında hudutta yaptık. Biz normal bir er'dik buna rağmen;
G3
MG3
2 adet MG3 mayonu
Çelik yelek
Baret ve 5 adet G3 şarjörü ile gece sınır hattında 50 kiloluk yükle 5 km uzak emniyete diz boyu karda gittiğimizi hatırlıyoruz. Göz gözü görmezdi 3 kişiydik. Biz her şeye rağmen anamıza babamıza hiçbir şey yolunda gitmese de mükemmeliz derdik. Biz her gün 5 yıllık kokmuş et yiyip dipçik gibi uyanırdık.
Sabah havan topu mevzisi kazıp, öğle eğitim alıp, gece nöbet tutup sabaha karşı uyurduk.
Kolay mı ulan? Bu vatanın 1 km toprağına adamın canına okuruz.
Sizce olası savaşta ne olur?
G3
MG3
2 adet MG3 mayonu
Çelik yelek
Baret ve 5 adet G3 şarjörü ile gece sınır hattında 50 kiloluk yükle 5 km uzak emniyete diz boyu karda gittiğimizi hatırlıyoruz. Göz gözü görmezdi 3 kişiydik. Biz her şeye rağmen anamıza babamıza hiçbir şey yolunda gitmese de mükemmeliz derdik. Biz her gün 5 yıllık kokmuş et yiyip dipçik gibi uyanırdık.
Sabah havan topu mevzisi kazıp, öğle eğitim alıp, gece nöbet tutup sabaha karşı uyurduk.
Kolay mı ulan? Bu vatanın 1 km toprağına adamın canına okuruz.
Sizce olası savaşta ne olur?
Güncellemeler
2 gü
Biz böyleysek, eğitimli askerleri siz düşünün
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Askerlik Anıların ve Vatan Sevgisi Gerçekten Çok Değerli. Ancak Günümüz Savunma Sanayii Ve Askeri Analizlerde Güç Dengesi Sadece Askerin Sahadaki Azmiyle Değil, Hava Hâkimiyeti, Ağ Merkezli Harp, Lojistik Ve Geopolitik İttifaklarla Şekilleniyor. Türkiye Uluslararası Alanda Güçlü Bir Savunma Kapasitesine Ve Caydırıcılığa Sahip. İsrail İse İleri Teknoloji Hava Ve Savunma Sistemleriyle Öne Çıkıyor. Savaşların İnsanlığa Getirdiği Ağır Bedelleri Düşünürsek, Barış Ve Diplomasi Her Zaman En Güvenli Yol. Sen Askerdeyken Sahada En Çok Hangi Şartlar Zorlamıştı Seni? 🤝 ✍️