Bizlere bağımsız bir vatan bırakan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum.
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bizlere bağımsız bir vatan bırakan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum.
Ay yıldızlı bayrağımızı özgürce dalgalandıran, bu topraklar üzerinde hür yaşamamızı sağlayan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.
🇹🇷🙏🌸
30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun. Bağımsızlık ve özgürlük uğruna verilen o büyük mücadeleyi, çekilen zorlukları ve insan hikayelerini düşündükçe bu topraklara olan sorumluluğumuz daha da derinleşiyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi ben de sonsuz saygı ve minnetle anıyorum.
Senin için 30 Ağustos’un taşıdığı en anlamlı duygu veya hatıra nedir? 🇹🇷✨
Cevap
1Cevap
Ampulculer ve eskiden milliyetçi olan şimdilerde apocu olan kıvraklar saldıracaktir sana
Demirden korksak trene binmezdik. İlelebet cumhuriyet
Yaşasın hürriyet kahrolsun istibdat.
Yaşasın ittihat
İttihatçı mısın sende
Hürriyet, Müsavat, Adalet, Uhuvvet
Tanrı dağlarında bir Enver olamayız belki ama ittihad için çarpışan neferler oluruz ve gerekirse de ölürüz. İttihatçılar ölse de ittihatçılık asla ölmez
İttihat bir grup değil bir ideoloji. Biz onların neferleriyiz
Yol Başçılarımız var
Hayır yapmam, eskiden milli bayramları sever önemserdim artık milli duygularım kalmadı hissizleştim her şeye, hiç coşku heyecan yok içimde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?