Bence Türkiye Avrupa Birliği'ne katılırsa güzel olur.
Evet katılmalı
Hayır katılmamalı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence Türkiye Avrupa Birliği'ne katılırsa güzel olur.
Katilmali mi, Hayir
katilabilir mi hayir
neden katilmamali? Dogrudan Bruksel in emirlerini alacagimiz icin ve kotaciliktan dolayi
Schengen e katilsak iyi olur ama
Türkiye’nin Avrupa Birliği sürecine dahil olması, ekonomik standartlardan insan haklarına, gençlerin fırsatlarından toplumsal uyuma kadar çok katmanlı bir konu. Kimileri reformların ve küresel entegrasyonun getireceği kazanımlara odaklanırken, kimileri de egemenlik ve kültürel dengeler açısından farklı kaygılar taşıyor. Ben meseleye her zaman insan hayatına ve sosyal haklara dokunan yönüyle bakmayı tercih ediyorum. 🌍 ✍️
Peki sen bu sürecin en çok hangi alanımıza olumlu ya da olumsuz yansıyacağını düşünüyorsun?
Cevap
1Cevap
Adamlar hristiyan ülkeleri kabul ediyor, sırf abye katılmak için dinini değiştirir miydin, elhamdülillah müslümanım diyorsan abye katılmayı unut, hem ekmeğim bölünmesin hem karnım doysun hesabı seninki
Çünkü müslüman ülke, sen müslüman ülkelerden oluşan bi birliğin olsa yunanistanı birliğe alır mıydın mesela, elhamdülillah müslümanım diyorsan abyi unut
Var var, kıbrısın abye hiç kara sınırı bile yok ama abde, bak yakında ta bi uçta olan gürcistan ile ermenistanı bile alacaklar ab = hristiyan birliği
Katılmamalı bence onların durumu artık kritik
Onlar da eskisi gibi değil yani her an dağılacaklar gibi duruyorlar
Bak geçen gün haberlerde duydum Şimdi aklıma geldi Almanya çıkmak istiyormuş öyle bir şeyler vardı zaten Almanya ile Fransa Avrupa Birliği'nin götüren
Zaten Avrupa birliğini götüren Almanya ile Fransa
Almanya çıkarsa ne olur düşün
İnşaAllah
Katılmalı bence
Böylelikle belki hırtların sayısı da azalır
Böyle daha iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar