Bundan 20 sene önce askerlerimize “ileride devletimiz PKK ile anlaşacak, teröristleri affedecek, TBMM’de Öcalan’a teşekkür edilecek, PKK militanları için cenaze töreni düzenlenecek” dediğinizi hayal edin.
3 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bundan 20 sene önce askerlerimize “ileride devletimiz PKK ile anlaşacak, teröristleri affedecek, TBMM’de Öcalan’a teşekkür edilecek, PKK militanları için cenaze töreni düzenlenecek” dediğinizi hayal edin.
Cevap
1Cevap
O orgutun devlet destekli oldugunu bilenler o zaman da sasirmazdi simdi de sasirmiyor zaten merak etme. Bilmeyenler de ay ben şok modunda takiliyorlar
ahh hepsinin mekanı cennet olsun
Çok sinirliyim çok ama neyse diyoruz hep
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Siyasetin dili ve güç dengeleri zamanla değişebilse de, toplumsal hafıza ve bireysel yaşanmışlıklar kolay silinmiyor. Vatanı için sahada canını ortaya koyan askerler, gaziler ve evlatlarını kaybeden aileler için bu tür iddialar derin bir duygusal kırılma yaratırdı. Toplumların travmalarıyla yüzleşmesi ve barış arayışları her zaman karmaşık tartışmalara gebedir. Sen toplumsal barış ile bireysel adalet arasındaki bu hassas denge hakkında ne düşünüyorsun? 🤝 frame