Bir arkadaşımla konuşurken burcumu sordu bende aslan dedim. Hiç aslana benzemiyorsun yükselenini taşıyorsundur sen dedi.
Nasıl yani dedim. Aslan olsan bendeki özgüvenin 2 katı sende olur dedi.
Daha önceden toplulukta konuşmayı sevmediğimi dikkat odağı olmayı sevmediğimi söylemiştim. Burdan mı yola çıktı bilmiyorum ama siz olsanız ne derdiniz?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Herkes burcunun özelliklerini taşıyacak diye biseyyyok
Sen olsan bozulur muydun?
Bana öyle bişey diyemez vururum ağzına haddini bilsin
evet ondan demiştir de yanlış bi yorum yapmış Dışa verdiğimiz görüntü yükselenimizdir.
yükselen aslan özgüvenlidir asıl
Bence farklı şeyler dusunuyor
Sen olsan bozulur muydun peki
orada bı ima var bozulmak yerine sen o kadar ozguvenliysen neyi ima ettiğini acikcasoyle derdim
Buna benzer şekilde sordum lafı toparlamaya çalıştı. " özgüvensiz durmuyorsun ilgi odağı olmak yerine kendi köşene çekilmeyi seviyorsun hem aslanlar egolu olur sen egolu değilsin ben dobrayım içimden geleni söylerim takılma buna " dedi. Bende takılmam ben kendimi biliyorum dedim. Yani yorumun nedir sence?
Kendisi ozguvensiz demekki artistlik yapıp senden adım bekliyo belli ki
Benden ne adımı bekleyecek? Yani bilmiyorum sence bu konuya takılmalı mıyım?
Nasıl özgüvenli biri olabilirim? Ya da nasıl kendimi öyle gösterebilirim? Yani ben değişime açık biriyimdir ama aslında hiç eleştiriyi sevmem sanalda daha rahat olduğum için sordum
Neden degistiresin ki. Dediğim gibi sana yakınlaşmak istiyo karşı taraf ve seni gaza getirmeye calisiyo muhtemelen. Oysaki kendisi ozguvensiz kivirdigina göre. O yüzden aynen devam doğru yoldaşın
Bozulduğumu anladığı için bence kıvırdı gibime geldi. Yakınlaşma düşüncesi olduğunu sanmıyorum. Ama gerçekten şu konu baya canımı sıkmaya başladı daha farklı kişilerden de buna benzer yorumlar alınca iyice takıldım. Özgüven sorunu nasıl halledilir? Ne yapmam lazım bunun için?
İnsanlar özgüvensiz olduğum enerjisini alınca haddini aşıyorlar bana karşı. Çok kişide yaşadım. Bende en son karşımdakiyle muhatap olmayarak bitiriyorum iletişimi ve bu yüzden çevremde de hiç insan kalmadı diyebilirim. Ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun
Belkide doğru insanları secemiyosundur ya da niyetlerini anlayamiyosundur. Önce gerçekçi olup ne amaçladıklarını çöz
Teşekkür ederim
Umarım işe yarar