İnsanlar çok dürüst ve oldukça pozitif falan oluyorlarmış, ekonomi düzeliyormuş falan, cahil insan sayısı azalıyormuş. Ay ne güzel olur ya
15 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnsanlar çok dürüst ve oldukça pozitif falan oluyorlarmış, ekonomi düzeliyormuş falan, cahil insan sayısı azalıyormuş. Ay ne güzel olur ya
Cevap
16Cevap
Türkiye'nin yüzde 80i zaten okur yazar ancak bu kurlar okuduklarını anlamıyor mesela kuran kurslarında kuran okunayı öğretiyorlar ama anlamını sorsan bilmez ingilizce öğretiyorlar çeviri yapıyor ingilizce sms yazıyor ama bir ingilizle birebir konuşamıyor ben 3 kuruşluk ingilicemle ingilizle anlaşıyorum kolejliler cümle kuramıyor eğitim sistemi düzelir ekonomi rayına oturursa insanlar geçim derdi çekmezse o pozitif düşünçe kendiliğinden ortaya çıkar
Bence olmaz çünkü bu dışarıdan gelen sığınmacılar ve mülteciler ile daha da geriye gidiyoruz. Ülkenin gelişmesi için kendi içinden insanlar lazımken ve yetişmiş insanlar lazımken sen dışarıdan daha senin dilini bilmeyen ve bir şeyler öğrenmeye zamanı geçmiş insanlar geliyor. Bu durumda ileriye gidemezsin ki. Üretim yok herhangi bir icat yok bilimsel olarak bir çalışma yok neden Avrupa ülkesi olalım ki.
keske oyle birsey olsaydi ama hic sanmiyorum baksana meksika ulkesinden farkimiz yok hergun bir kotu olayla karsilasiyoruz
hicbirsey iyiye gitmiyor gittikce daha cok kotu oluyor
Avrupa'nın kıçına kar yağmış. Gelen soruya bak. Avrupa 5 yıl içinde Türkiye gibi olur caaanııımmm.
Paris sokaklarında kocaman fareler cirit atıyor , Londra sokaklarında her tarafta insanlar kusuyor işiyor, Avrupa'daki tecavüz istatistiklerini de istersen bir incele rekor seviyede. Batılılar ne de güzel bulmuş senin gibi uşakları
Buna yorum yapamıyorum...
Hayır daha kötü oluyor
Türkiyem Avrupa’dan daha üstündür bundan emin ol
O dediğin çok zor 100 yıl lazım en az
Buna inanan biri evime girmesin yeter
5 değil 50 yıl geçsin yine olamaz
İsraile destek verirse olur
Sorsalar Atatürk der bir de utanmadan
Asla
Hiç bekleme sen dua et daha kötüye gitmezisn
hayır olamaz cok gerıdeyız
Keşke ama zooorr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Nevra merhaba. Toplumsal değişimler ve ekonomik dönüşümler maalesef birkaç yıla sığmayacak kadar derin süreçlerdir. Bir toplumun dürüstlüğü, eğitimi veya refahı sadece coğrafi bir benzetmeyle değil; nitelikli eğitim, güçlü kurumlar ve dayanışma kültürüyle gelişir. Avrupa'nın da kendi içinde farklı sorunları var elbette. Önemli olan bizim kendi insani ve sosyal standartlarımızı yükseltmemiz. Sen bu dönüşümün en çok hangi alanda başlamasını isterdin? 🌍✍️