+1 yılİç savaş çıkacak, Amerika ve koalisyon güçşeri "barış" getirecek...
https://youtu.be/khB6KeFtXukhttps://youtu.be/yZmEGCDd5Hohttps://youtu.be/Fxvjq29NbJs
Eğer bir yerde susuzluk ve yoksulluk ve yoşsuzluk var ise >>> orda iç savaş çıkar..
Bu tarz projelerde çok fazla tecrübeleri var..
Herşey dışardan alınıyor, doların uçmasıyla (ki yavaş yavaş artıracaklar) toplum isyana hazır hale gelecek, gruplaştırmalar saten uzun zamndan beri var (darbe girişimiyle gördük-çok güzel bir provaydı)..
Asker-askeri
Polis-askeri
Halk-askeri
Asker-halkı
Asker-polisi Öldürdüğü olaya "iç savaş" denir...
Güzel provaydı ve "ak parti" projesinin bir diğer kritik noktası ise "iç savaş" büyük ihtimal..
Ve hala %60 ın "fetöcü" olduğu düşünülüyormuş?
Yüksek bir oran...
Bu ekonomik tetikçileri bilen insanlar için apaçık ortada bir tablo..01 Yorumla- +1 yıl
Altta 3 adet link var içiçe girmiş ne yazıkki nasıl olduysa..
Ve "ş" karakterini "L" karakteri ile değiştirin..
Acele yazılmış ve özet geçilmiş bir yorum..
Saatlerce anlatılır ama ben sadece konu başlıklarını verdim..
Bunarada susuzluğu küçük görmeyin, israi işe filistin ilk su savaşı yapan devletlerden biridir..
O savaşı bir inceleyin derim veya çinin şu an yaptıkşarını..
Adam küçük devletlerin suyunu çalıyor..
Ve susuzlul savaşı tetikler..
Bir şehrin ilk su depoları (pompaları) bombardıman edilir..
İşidi terörö örgüdünün bir şehri ele geçirmek için ilk ne yaptıklarını inceleyin..
Gayet profosyenel bir ekiptiler sadece bu bile paralınasker olduklarının kanıtı..
Veya paralı terörö örgütü..
En İyi Cevaplar
Size bir şey diyeyim mi? evet gerçekçi ve olumsuz bakan çok insana inat gerçekçi bir şey söyleyeyim. 15 yıl sonra her şey güzel olacak. Evrene mesaj gönderiyoruz ya hadi gönderelim. Her şey güzelleşsin olmaz mı? Dünyayı güncellesek fenamı olurdu sizce.
00 Yorumla
Cok buyuk degisiklikler olucagini dusunmuyorum egitimde bir seyler denenip basarisiz oluncak (her zamanki gibi), yeni yollar kopruler hastaneler yapilcak, bilimsel anlamda bir gelisme olmicak, ekonomi iyilestirilmeye calisilcak..
00 Yorumla
Gündem konusunda 530 cevap paylaştı. Doğduktan 15 sene sonra insanlar nasıl oluyorsa öyle olacak 🇹🇷
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
174Cevap
+1 yılTayyip 79 yaşında büyüyen ekonomiyi anlatıyor... 1 Dolar 15 lira, 1 Euro 17 lira, 1 litre benzin 15 lira...
İran'da iç savaş patlak vermiş sayısız İranlı akın akın Türkiye'ye sığınıyor... Suriyeliler zaten TBMM'ne vekil sokmuş, han apartman, mağaza sahibi olmuşlar...
Batı'da orman bırakmayan mürahitler Karadeniz bölgesinde ki son ağaçları da kesip yerine moloz yığınları dikmişler...
Artık köyler yok, olan köylerde hayalet köyler hayvancılık ve tarım tamamen ölmüş, tarlalar imara açılıp yerlerine apartmanlar dikilmiş... Hal böyle olunca şehir nufusları ciddi derecede artmış...
Üniversiteye giriş sınavlarına artı olarak birde sözlü mülakat eklenmiş...
Tüm kadınlar için türban zorunluluğu getirilmiş, kadınların; kocaları, abileri ya da babaları yanlarında olmadan sokağa çıkmaları yasaklanmış bunun yanında kadınların araba sürmeleri ve cep teli kullanmalarına ciddi kısıtlamalar getirilmiş.
Alkol ürünleri tamamen yasaklanmış... Sosyal medyada artık yok...
Daha uzar gider... ama bu gidişle bunların hepsi yaşanacak ve bir çoğumuzda göreceğiz!30 Yorumlasanayi 1.0 i kaciran osmanli gibi sanayi 5.0 daki otonom calisan ve fosil yakitla calisan icten yanmali guc unitelerinin yerini elektronik itkili urunler ortaya cikacak tabiki Turkiye bunu gene ithal ederek son tuketici ve ithalatcisi olacak... kaynaklari daha verimli kullanan gelismis ulkeler yenilebilir enerjide devrim yaparak gunes ve ruzgar enerjisiyle calisan otonom kucuk talebi karislayacak mallar yapacak... Turkiye gene seyredecek... dusuk girdi yuksek cikti oldugu icin bugun cep telefonlari gibi dis ticaret cari acigi devamli yukselecek...20inci yuzyilda kafalari kalanlar hala seker kagit dometes tutun fabrikalarimiz vardi diye aglayacak hatta 22 inci yuzyilda ble ayni seyleri soyelecegini dusunuyorum... siber guvenlik agi ve siber teknolojileir gelismedigi icin nono teknolojiyle kamu aglariniza devamli saldiri yapacak ama 3uncu koprumuz var biz 1453 de istanbulu aldik diyenlerle bizim seker fabrikamiz vardi diyenler seyredecek.. dunya 1 nonometrelik mikro islemciyi duyuracak... cern http.. www devrimleri gibi daha kucuk kodlarla yazilimlar gelistirecek... kuantum fizigi ve mekanigi ile calisan bilgisayarlar ve uretim makineleri gelistirecek Turkiye hayvancilik ve papates ekmeye calisacak... universiteler gene herzaman ki gibi ne teori ureten ne akademisyen yetistiren kurum yerine iktidar yalakasi ve tuccarlik yapacak diplomali issizleri piyasaya surecek... hukuk duzeni kanun duzeninde devam edecek... demokrasi gene sandiga gidip oy vermek zannedilecek.. enerji uretimi icin yuksek fiyatta gene dogalgaz alinacak... dunya elektronik itkili araclara gectigi icin Turkiye eski 2inci el araba ve arac alim satimi yapildigi gelismis ulkeler icin nostaji bir ulke olarak muze gibi gezilecek... sami kokenli teroristler cetelesmeler ortaya cikacak.. yani suriyeliler 10 milyon nufusa ulasacagi icin toprak talep edecek ama pkkdan farkli bir sekilde ispanyadaki eta gbi metropollerde teror estirecek.. avmlerde bombalar patlacak.. kamu binalarina rpg 7li saldirlar olacak...
10 YorumlaSuriyeli Arapların sayısı gittikçe artacak. Çok hızlı mülteci göçü alan bir ülke olduğu için cinayet, hırsızlık, gasp gibi şeyler artacak. Nüfus patlaması yaşanacak. Kıtlık başlayacak. Kuraklaşma her yerde hissedilecek ve betonlaşma artacak. Su krizleri yaşanacak. Kişi başına milli gelir düşecek. Türk parası dolar karşısında aşırı derecede değer kaybedecek. Borçlar yüzünden başımız derde girecek. Büyük ihtimalle imfden borç alacağız. Haa sonra ne mi olacak. Oyun büyük yeğenim diyenlerin sayısı da asla azalmayacak.
104 YorumlaKafkas ulkelerine benzeyecek. Insanlarin evi , arabasi olacak ancak parasinin degeri olmadigindan calismaya yurt disina gidecek insanlar. Suanda yurt disinda vasifli olmalarina ragmen Turkiye`de hasta yasli bakiminda, cocuk bakiminda calisan Gurcu, Ukraynali insanlar gibi. Turizm sektoru berbatlasacak. Ucuz bir ulke oldugundan guney sahillerinin fuhus yuvasina donmesi muhtemel. Yolsuzluk artacak, rusvet ve yolsuzluk daha da artacak. Masallah felaket senaryosu yazdim ama uzakta gozukmuyor bunlar. Uretim var mi? Sanayi Devrimi 4 yasaniyor biz taha 3 u beceremedik. Beyin zaten az miktarda , onlar da gocuyor. Yazik oldu/oluyor bu ulkeye ama hic bir sey de supriz degil. Gozuken koy ne klavuz istiyor ne de uzakta.
00 YorumlaÜşenmedim neredeyse bütün yorumları tek tek okudum herkes batacak bitecek yıkılacak nidaları atmış. Burada boş boş zaman geçireceğiniz klavye bilginliği yapacağınıza gidin ülkeye faydalı bir şeyler yapın da o koltuğa siz oturun siz yönetin? Ama yok sizde laf çok icraat yok, devlet aklı nedir bilmeyen insanlar kalkmış devlet aklının çalışmadığından yakınıyor devletler sizin gibi saniyelik planlar yapmazlar asırlık planlar yaparlar ve tek plan olmaz a b c d planları olur. Ben geleceği bilemem ülkem ne olur onu da bilemem tek diyeceğim şey Allah devletime zeval vermesin içeride ki ve dışarıda ki bütün tehlikelerden ve hainlerden korusun Kişiler gelip geçicidir bakî olan devlettir
23 Yorumla- +1 yıl
Devlet plan yaptığı için ekonomik krizdeyiz herhalde başka bir açıklaması olamaz.
- +1 yıl
Al bakalım 🧠🧠🤣🤣🤣😃😃😃
Uzakta aramayın abd ile ilişki cozumlenmiyor denge politikası islemiyor Turkiye olası esed ypg tehtidi için ruski ile birlikte oldu fakat abd ve ab ile. ilişki bozuldu dolar fırladı
Eylül ayında fed den 4 faiz artışı bekleniyor seneryo bu seyirde giderse olası bir kredi krizi bizi 80 li yıllara geri dondurur belki de daha beter00 YorumlaDünya iki kutuplu/devletli bir yapiya doğru gidiyor, siyasî olarak. Çin kutuplardan birisi. Diğeri de TR olacak, kanaatimce. Bizimkilerin bir şey yaptığından değil bu. Tarih arkasından itiyor TR'nin... Allah ömür verirse de göreceğiz elbet bu teraziyi...
00 Yorumla15 sene sonra hala türkiye olacak mı önce bunu sormak gerek.
bu zihniyetle on sene daha dayanamaz. neredeyse bir asırlık ülke 16 senede çöktü.97 Yorumla- +1 yıl
@Giizzemli türkiye cumhuriyetinin kaçıncı yılındayız çomar :) kaç sene oldu türkiye kurulalı?
tarihi fesli deliden öğrenirsen böyle beyanlar çıkması normal. :)
sen arap yarımadasında tartış biz durumun cefasını çekiyoruz. - +1 yıl
@Bir_iiste bak bakalım kaçıncı sıradaymışız, utanmadan bak oku, kaçıncı sıralara düşmüşüz çıkmışız. kurtuluş savaşında dahi yaşamadığımız sıkıntıları bunlar ülkeye tebelleş olduktan sonra nasıl karşılaşmışız: im.businessht.com.tr/.../...411234f5d8d001_orj.jpg
akapeli ddeelem amma akappe zupper goygoyu iki sene öncesine kadar gidiyordu şimdi baydı. boşuna trollemeye çalışma kimse yemiyor artık. - +1 yıl
@Giizzemli hıyar herif türkiye ne zaman kuruldu :) 96. senemize giriyoruz kamil :) 3- 5 sene için atar mı yapıyon asdasdasdasfasdasd...
ulan ülke çöktü lan çöktü çöktü neyi kimle tartışıyon hımbıl... adam toparlayabilmek için dilenci gibi para yardımı arıyor. o imf borç kapattık dediğiniz imf biz bile yardım edemeyiz dedi teklifi geri çevirdi. borç olmuş 450 milyar dolar sen burda hala havlıyorsun. sizi iyi eğitememişim ben anlaşıldı. :) - +1 yıl
çomarlar akıl tutulması yaşıyor :)
+1 yıltürkiye hakkında kehanette bulunmak imkansız bence çok çabuk değişime uğruyoruz 100 yıl önceki türkiye ile bugünkü türkiye arasında dağlar kadar fark var işin ilginç yanı 10 yıl önceki türkiye ile de dağlar kadar fark var ama insanlar sanki hep aynı gibi hep hoşnutsuz hep mutsuz
10 Yorumla
+1 yıldolar elli kuruş olcak euro değerini tamamen yitirecek
En pahalı sigara dört buçuk lirayı geçmiyecek asgari ücret 3500 lira olacak. çalışma mesaisi maksimum 7 saat olacak
Liselerde ders saati 6 saat ile sabitlenecek teneffüslerde sigara serbest hadi gene iyiyiz mk01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl5 seneye kalmaz Amerikanın ipleri elinden alınacak amerikada büyük krizler yaşanmaya başlayacak kristof kolombun manevi oğlu olan trump amerikanın içine edecek ve üzerine sifonu çekecek.. Türkiye amerikanın çöküşüyle kalkınma payını yüzde 80 lere kadar çıkaracak süper güç olma yolunda ilerleyecek dünyaya hükmetme zamanı gelmiştir ve dünyanın ipleri Türkiyenin elinde olacak.
20 Yorumla
+1 yıl15 seneyi boşver 6 7 yıl sonra çok büyük bir savaş cıkacagını düşünüyorum şu anki finans savaşında 20 yıl geriye gittik bir mesajla bizi geriye attılar
50 Yorumla
+1 yılKrizle iç savaşla uğraşcaz gibime geliyor ama bir yandanda sanki bir his çok stratejik kararlar alıp doğru adımlar atarak kargaşadan sıyrılıp ülkenin normalde olduğu seviyenin üstüne çıkacağını hissediyorum
30 YorumlaKara çarşaflıların dolaştığı, 9 yasında kızların evlendirildiği, babadan oğula geçen bir yönetimin olduğu allah belanızı versin gavurlar deyip o gavurlara tamamen bağımlı bir ülke. Ama şakşakçı partizanlar hala aynı olucak.
37 Yorumla- +1 yıl
@AybarsATA gerçekleri duymak acıtıyor tabi.
- +1 yıl
@AybarsATA evet sen çok büyüksün. Ama işte yaşla zeka orantılı olmuyor.
- +1 yıl
@AybarsATA o kelimenin anlamını da bileydin keşke. Neysen sen büyüksün ya alttan almak lazım ama allah yardım etsin sizin gibilere. Amin.
- +1 yıl
Çarşafa uzanan elleri kır YARABBİ amin
+1 yılUmudum Anka kuşu gibi yenilenmek
Hiroşima görmüş - tsunami atlatmiş dahası 9.9 depremi geçirmiş bir ülke olacağız.60 YorumlaGündem konusunda 2,1b cevap paylaştı. Tarih bilmeyen , sorgulamayan nesillerin büyümüş halinden ne olur? Felaket olur.. işte bizde öyle felakette olacağız.
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEuro 38.975
Dolar 34.684
Cahil Halk:Avrupa bizi kıskanıyor. Yol yaptık biz. Korkuyolar bizden
Benzin lt. 41.72TL
Motorin lt 39.46TL
Cahil halk: adam namaz kılıyo kesin buna oy verelim en iyisi bu baksana cumaya gitti
Asgari ücret:2200TL62 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe yorum yapmışım be herkes beğeniyor 😂 acı ama gerçekler bunlar arkadaşlar. Aynı kalacak tek şey asgari ücret olur gerisine hep zam
aşırı borçları olan AKP nin soktuğu kazıkları çıkartmakla meşgul olan bir ülke olacak TR...
iç savaş çıkmazsa çok iyi olur.50 Yorumlaİçinde yaşayan Türkler azınlık olmuş olur. Kuru ekmeğe talim eden araplaşmış bir Ortadoğu ülkesi olacak
Bir nevi Venezuela gibi işte. Hala akpye oy verecekler falan filan...30 YorumlaYabancilarin dedigine gore buyuk guc olacak. Bu yokda ilerliyor. Bu gunlerde yasadigimiz sikintilarin sebebi de bu. Onumuzu kesmek icin elinden geleni yapiyorlar. Yazik ki icimizde bu hale gulenler var.
10 Yorumla
+1 yılbu şekilde yönetilmeye devam ederse belki 15 yıl sonra böyle bir ülke kalmaz. umarım ülke gelişir aydınlanır. Mustafa Kemal Atatürk'ün ön gördüğü şekilde umarım yükseliriz.
20 Yorumla
+1 yıl15 senelik ilk dilimi gördük.. Anlatmaya gerek yok.. Gürüyorsunuzz (şiveli)
O resimde görünen köprüye 2-3 kat daha çıkarlar, HGS yi de kaldırım (T) GS yaparlar, malum bakılacak çok vekil var ülkede yardıma muhtaç.00 Yorumla
+1 yılKaralar baglayacak haberiniz yok
encrypted-tbn2.gstatic.com/images00 YorumlaÇok şükür kötü günler bitti şimdi daha da kötü günlere...
40 Yorumla
+1 yılBence ne yazıkki suriye gibi olacak iç savaş çıkacak :(
424 Yorumla- +1 yıl
Eksileyen angut zoruna gitti galiba gerçekler
- +1 yıl
Onlar her yerdeler
- +1 yıl
@Memoli-live
Evet ne yazıkki - +1 yıl
Yani eksileyenleri kastettim 👍🏼
Anladın
Anlamayanlar için yazdım - +1 yıl
@Memoli-live
Anladım - +1 yıl
@Memoli-live
Ama bu böyle bir konuda hala inatla gerçeği görmezden geliyorlar ya ona biraz sinirlendim - +1 yıl
@Memoli-live
Yoksa eksilesinler umrumda olmaz - +1 yıl
Eksileyince vatan görevlerini yapmış seviye atlamış oluyolar
Anlamadınmı hâlâ 😁😁 - +1 yıl
@Memoli-live
Ne alakaysa artık, benden çok milliyetçi olamazlar bir kere 😒 - +1 yıl
Onlara sor daha fazla vatanseverler
Ama aptallıklarının farkına az bir zaman sonra varacaklar vesselam - +1 yıl
@Memoli-live
Aynen öyle ilerde çok geç olunca farkına varırlar..
Gerçi sormaya gerek yok biliyorum o tipleri zaten, 1 haftadir ayri olduğum sevgilimde aynı kafada 😒 - +1 yıl
Benimde çok fazlası ile etrafımda var
Anlayamıyorum onları
Ne görüp düşünüyorlar çözemiyorum
Burada saldırıya uğramasak iyi 😁😁
Malum özelde değiliz 😬 - +1 yıl
@Memoli-live
Topu gelsin hiç umrumda değil - +1 yıl
Gelsinler gelsinlerde
Cahille muhabbet hiç hoş olmuyor
Geriliyorum - +1 yıl
@Memoli-live
Evet birde şu cahille muhabbet konusu var haklısın 😒 - +1 yıl
İşte zor olan kısım
Karşılıklı konuşup anlaşacağım her varlıkla iletişim kurabiliyorum , bazen konuşamayan hayvanlar ile
Ama bu oluşum ile başaramıyorum 😁 - +1 yıl
- +1 yıl
Yenimisin sitede?
- +1 yıl
@Memoli-live
Evet - +1 yıl
Hımm
Daha neler görücen neler 😁 - +1 yıl
Beden yatmadın hâlâ?
- +1 yıl
@Memoli-live
Kapatmayı düşünüyorum yakında, zaten sevgilimle ayrıyız morale ihtiyacım var burdaki ilişkiler konusunda yorumları okuyunca üzülüyorum aşk acısı çekenlere, aldatılanlara, beni aldatacağını sanmıyorum beni arayacak bunu biliyorum ama tanıdığım halde karamsarlığa düşüyorum yinede burdaki yorumları okuyunca, erkek milleti sonuçta.
Allah aşk acısı çekenlerin yardımcısı olsun
- +1 yıl
Amin amin
var mı destek olabileceğim bir konu
Özelden yaz istersen ✌️ - +1 yıl
@Memoli-live
Hayır yok tskler
Vaziyet böyle devam ederse parlak bir gelecek göremiyorum tekrar bir kurtuluş savaşı yaşayabiliriz çünkü tarihten ders almıyoruz
20 Yorumlabor geliyor yeğenim 2023te dünya devi olacaz yeğenim eğitimde 1. olacaz yeğenim
30 Yorumla
+1 yılBağımsız bir ülke olalım mustafa kemalin mirasina geleçek yüzyıllar boyunca sahip çıkalım başka bir şey istemez.
30 YorumlaAynı tas aynı hamam devam edecek. Kıyamete kadar da değişmez
30 YorumlaHerkes şikayetçi ama hala o adama eşek gibi oy veriyorsunuz! Biliyor musunuz açliktan geberin acımıyorum.
20 YorumlaEğer İpek yolu ve Akdeniz hamlesini akıllıca yapabilirsek çok daha güzel bir konumda olmamak içten degil ama buna dayanacak devlet vede halk Yok o yüzden bundan daha da kötü olma şansımız yüksek
00 Yorumla
+1 yılAç fakir sefil zengin yine mal gibi yaşar fakir birbirinin popona bakar dandini dandini bostana devam 😄
10 Yorumla
Suriye ve Venezuela diyorum başka bişey demiyorum.40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılStrajeti uzmanlarına göre 2019 yılında bizi iş savaş riski bekliyor aynı uzmanlara göre 2020 yi atlatirsak bizi artık kimse tutamaz. Özetle önümüzdeki 2 yıl pekte iyi günler beklemiyor :(
20 Yorumla
+1 yılŞu anki lay lay lom zamanımızda yaptığımız borçları seferberlik ilan ederek kapatmaya çalışacağız.
25 Yorumla- +1 yıl
Makyaj yaparak mı?
- +1 yıl
Oooohoooo! Verecek cevabım yok. Nereden nereye bağladın. Yüzümde makyaj olunca beynimi etkilemiyor.
- +1 yıl
Beyninde problem yok zaten evlat sadece daha gelişim çağındasın.
- +1 yıl
Alakayı kuramadım. Görüşüm nedeniyle böyle bir yorum yaptıysan. Üretim - Tüketim tabloları beni destekler nitelikte. İyi günler.
- +1 yıl
Buda der ki:Her şey birbirine bağlıdır. Tıpkı kalbimizin bunu yazan müthiş yakışıklı ve zeki insanüstü varlığa aşık ve bağlı olması gibi.
+1 yılSuriyeliler bizi sınır dışı edecek. Olacak olan bu.
21 Yorumla- +1 yıl
"kendi ülkemizden"
Türkiye kalırsa bir 15 yıl sonra o zaman görücez nasıl olur
20 Yorumlahayvanlara asla değer verilmeyen onları bir nevi çöp gibi gören insanlarla dolmuş bir yer olucağını düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılBu gidişle kızlar için erkeklerle dolu kerhanele açılacak kızlar gidip para karşılığı kendilerini düdüklertirecekler
00 Yorumla
+1 yılBir 15 sene öncesiyle kıyaslayalım 2003 ten bu yana ne kadar gelişmişse bundan sonra iki katı gelişir bence.
00 Yorumla15 yıl önce sorsan bu soruyu kim böyle bir Türkiye'yi tahmin edebildi o yüzden bunu bilmek çok zor umarım güzel bir gelecek bizi bekliyordur.
00 YorumlaBöyle geriye gitmeye devam edersek. Arabistan gibi oluruz artık 😊
20 Yorumla
+1 yılÇok şükür kötü günleri geride biraktik, İlerde daha kotu günler bizi bekliyor.
50 Yorumla
+1 yılŞöyle söyliyim biz şurda 20 yıl öncesine ksdsr sürekli gerileyen bir ülkeydik yavaş yavaş ayağa kalktık toparlanıyoruz derken yine amerikan oyunlarınım içindeyiz ama biz türküz, doğruyuz, çalışkanız biz koruruz bu vatanı bayrağı toprağı sıkıntı yok
02 Yorumla- +1 yıl
Yönetim hatasi demiyorsun da hala amerikanin oyunu diyorsun ne bu ya okey mi pişti mi ne oyunu kardeşim ülkede herşeyi sattık ettik bitti gitti bişe ait ne var yol var o yollar neyse.
- +1 yıl
Tamam sen yürüyen merdivene ters binenlerdensin ama ben objektifim
Pek iyi umutlarim yok Turkiye ile ilgili yani kusura bakma hepsini eksilemissin de 🤣🤷🏼♀️
30 YorumlaBu adam gitmesse eğer Türkiye diye bir yer kalmayacak
10 YorumlaRobottan ülke olcaz yakında nefesi de robota devrettik mi tamamdır 😊
10 YorumlaAsıl soru: Olacak mı? Veya olsa bile bizim mi olacak? Hatta şu an bile bizim mi acaba?
10 YorumlaBunu bilemem ama suankı gidişata göre pek iyi olacağa benzemiyor
10 Yorumla
+1 yılBöyle giderse pek de iyi bir yer olmayacak, ya İran olacak ya Suriye. Böyle gitmez umarım
10 YorumlaBelki de yaşanılmaz hale gelir veya biri gelir Türkiye’yi kurtarır.. Ümidimizi kaybetmeyelim.
10 Yorumla15 yıl sonra Afganistan bizden daha gelişmiş olacak. Turkey the new Afghanistan, diye anılacağız.
10 Yorumlacemaat tarikat.
00 YorumlaKesin tayyip başta olur ve hemen hemen aynı olur. başka sözüm yok beni anlayan anlamıştır zaten.
15 Yorumla- +1 yıl
Hala ölmemişmi olacak
Biz ölelim bariii - +1 yıl
@Memoli-live bizi gömer o bee ne ölmesi🤣🤣
- +1 yıl
Yandık desene
- +1 yıl
@Memoli-live cehhennemde mi? Öleceğimiz için orda yanabiliriz evet🤣🤣
- +1 yıl
Orası kesin
Bari bu dünyada hoş olalım 😁😉
Halla umudum var insalhh daha iyi daha gelişmiş bir yer oluruz.
11 Yorumla- +1 yıl
😕☹️😕
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürkiye’yi bilmiyorum da. İstanbul, new york city gibi olacak. Yaşamak gittikçe zorlaşıyor.
40 Yorumla
+1 yılBunu buraya bırakıyorum.
https://m.youtube.com/watch?v=sYcfmfblabc00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılcumhurbaskani degismezse daha ne kadar kotu olabilir dusunemiyorum. suriyeden patates alan bir ulkeyiz
20 Yorumlaİnşallah iyi bir ülke olur ama böyle devam ederse gittikçe kötüleşecek
10 YorumlaAsgari ücret 2000
Kira 5000
Vatandaş:Biz nasıl yaşıyoz lan havasında hdgsgsgs10 Yorumla- Devamını Gör (235)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar