• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Gündem

15 sene sonra Türkiye nasıl bir ülke olacak sizce?

sanctum
sanctum Takip Et
FenomenYoda Yaş: 33
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
16
Yapay Zekaya Sor
Sizce ülkemiz 15 yıl sonra nasıl olacak?
Nasıl Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
7 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Busiteberbat
    Busiteberbat Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 91%
    +1 yıl

İç savaş çıkacak, Amerika ve koalisyon güçşeri "barış" getirecek...

Eğer bir yerde susuzluk ve yoksulluk ve yoşsuzluk var ise >>> orda iç savaş çıkar..

Bu tarz projelerde çok fazla tecrübeleri var..

Herşey dışardan alınıyor, doların uçmasıyla (ki yavaş yavaş artıracaklar) toplum isyana hazır hale gelecek, gruplaştırmalar saten uzun zamndan beri var (darbe girişimiyle gördük-çok güzel bir provaydı)..

Asker-askeri
    Polis-askeri
    Halk-askeri
    Asker-halkı
    Asker-polisi Öldürdüğü olaya "iç savaş" denir...

Güzel provaydı ve "ak parti" projesinin bir diğer kritik noktası ise "iç savaş" büyük ihtimal..

Ve hala %60 ın "fetöcü" olduğu düşünülüyormuş?

Yüksek bir oran...

Bu ekonomik tetikçileri bilen insanlar için apaçık ortada bir tablo..

https://youtu.be/khB6KeFtXukhttps://youtu.be/yZmEGCDd5Hohttps://youtu.be/Fxvjq29NbJs
    0
    1 Yorumla
    • Busiteberbat
      Busiteberbat
      +1 yıl

Altta 3 adet link var içiçe girmiş ne yazıkki nasıl olduysa..

Ve "ş" karakterini "L" karakteri ile değiştirin..

Acele yazılmış ve özet geçilmiş bir yorum..

Saatlerce anlatılır ama ben sadece konu başlıklarını verdim..

Bunarada susuzluğu küçük görmeyin, israi işe filistin ilk su savaşı yapan devletlerden biridir..

O savaşı bir inceleyin derim veya çinin şu an yaptıkşarını..

Adam küçük devletlerin suyunu çalıyor..

Ve susuzlul savaşı tetikler..

Bir şehrin ilk su depoları (pompaları) bombardıman edilir..

İşidi terörö örgüdünün bir şehri ele geçirmek için ilk ne yaptıklarını inceleyin..

Gayet profosyenel bir ekiptiler sadece bu bile paralınasker olduklarının kanıtı..

Veya paralı terörö örgütü..

Yorumla

En İyi Cevaplar

• mrpodda
    mrpodda Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 68%
    +1 yıl

Size bir şey diyeyim mi? evet gerçekçi ve olumsuz bakan çok insana inat gerçekçi bir şey söyleyeyim. 15 yıl sonra her şey güzel olacak. Evrene mesaj gönderiyoruz ya hadi gönderelim. Her şey güzelleşsin olmaz mı? Dünyayı güncellesek fenamı olurdu sizce.

0
    0 Yorumla
  • RealEyes
    RealEyes Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 57%
    +1 yıl

Cok buyuk degisiklikler olucagini dusunmuyorum egitimde bir seyler denenip basarisiz oluncak (her zamanki gibi), yeni yollar kopruler hastaneler yapilcak, bilimsel anlamda bir gelisme olmicak, ekonomi iyilestirilmeye calisilcak..

0
    0 Yorumla
  • hayalmee
    hayalmee Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 70%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 530 cevap paylaştı.

Doğduktan 15 sene sonra insanlar nasıl oluyorsa öyle olacak 🇹🇷

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

121

Cevap

174

Cevap

• GordiosTHRACİAN
    GordiosTHRACİAN Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 75%
    +1 yıl

Tayyip 79 yaşında büyüyen ekonomiyi anlatıyor... 1 Dolar 15 lira, 1 Euro 17 lira, 1 litre benzin 15 lira...
    İran'da iç savaş patlak vermiş sayısız İranlı akın akın Türkiye'ye sığınıyor... Suriyeliler zaten TBMM'ne vekil sokmuş, han apartman, mağaza sahibi olmuşlar...
    Batı'da orman bırakmayan mürahitler Karadeniz bölgesinde ki son ağaçları da kesip yerine moloz yığınları dikmişler...
    Artık köyler yok, olan köylerde hayalet köyler hayvancılık ve tarım tamamen ölmüş, tarlalar imara açılıp yerlerine apartmanlar dikilmiş... Hal böyle olunca şehir nufusları ciddi derecede artmış...
    Üniversiteye giriş sınavlarına artı olarak birde sözlü mülakat eklenmiş...
    Tüm kadınlar için türban zorunluluğu getirilmiş, kadınların; kocaları, abileri ya da babaları yanlarında olmadan sokağa çıkmaları yasaklanmış bunun yanında kadınların araba sürmeleri ve cep teli kullanmalarına ciddi kısıtlamalar getirilmiş.
    Alkol ürünleri tamamen yasaklanmış... Sosyal medyada artık yok...
    Daha uzar gider... ama bu gidişle bunların hepsi yaşanacak ve bir çoğumuzda göreceğiz!

3
    0 Yorumla
  • Auxerre
    Auxerre Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl

sanayi 1.0 i kaciran osmanli gibi sanayi 5.0 daki otonom calisan ve fosil yakitla calisan icten yanmali guc unitelerinin yerini elektronik itkili urunler ortaya cikacak tabiki Turkiye bunu gene ithal ederek son tuketici ve ithalatcisi olacak... kaynaklari daha verimli kullanan gelismis ulkeler yenilebilir enerjide devrim yaparak gunes ve ruzgar enerjisiyle calisan otonom kucuk talebi karislayacak mallar yapacak... Turkiye gene seyredecek... dusuk girdi yuksek cikti oldugu icin bugun cep telefonlari gibi dis ticaret cari acigi devamli yukselecek...20inci yuzyilda kafalari kalanlar hala seker kagit dometes tutun fabrikalarimiz vardi diye aglayacak hatta 22 inci yuzyilda ble ayni seyleri soyelecegini dusunuyorum... siber guvenlik agi ve siber teknolojileir gelismedigi icin nono teknolojiyle kamu aglariniza devamli saldiri yapacak ama 3uncu koprumuz var biz 1453 de istanbulu aldik diyenlerle bizim seker fabrikamiz vardi diyenler seyredecek.. dunya 1 nonometrelik mikro islemciyi duyuracak... cern http.. www devrimleri gibi daha kucuk kodlarla yazilimlar gelistirecek... kuantum fizigi ve mekanigi ile calisan bilgisayarlar ve uretim makineleri gelistirecek Turkiye hayvancilik ve papates ekmeye calisacak... universiteler gene herzaman ki gibi ne teori ureten ne akademisyen yetistiren kurum yerine iktidar yalakasi ve tuccarlik yapacak diplomali issizleri piyasaya surecek... hukuk duzeni kanun duzeninde devam edecek... demokrasi gene sandiga gidip oy vermek zannedilecek.. enerji uretimi icin yuksek fiyatta gene dogalgaz alinacak... dunya elektronik itkili araclara gectigi icin Turkiye eski 2inci el araba ve arac alim satimi yapildigi gelismis ulkeler icin nostaji bir ulke olarak muze gibi gezilecek... sami kokenli teroristler cetelesmeler ortaya cikacak.. yani suriyeliler 10 milyon nufusa ulasacagi icin toprak talep edecek ama pkkdan farkli bir sekilde ispanyadaki eta gbi metropollerde teror estirecek.. avmlerde bombalar patlacak.. kamu binalarina rpg 7li saldirlar olacak...

1
    0 Yorumla
  • Prosatiri
    Prosatiri Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31 , eic 37%
    +1 yıl

Suriyeli Arapların sayısı gittikçe artacak. Çok hızlı mülteci göçü alan bir ülke olduğu için cinayet, hırsızlık, gasp gibi şeyler artacak. Nüfus patlaması yaşanacak. Kıtlık başlayacak. Kuraklaşma her yerde hissedilecek ve betonlaşma artacak. Su krizleri yaşanacak. Kişi başına milli gelir düşecek. Türk parası dolar karşısında aşırı derecede değer kaybedecek. Borçlar yüzünden başımız derde girecek. Büyük ihtimalle imfden borç alacağız. Haa sonra ne mi olacak. Oyun büyük yeğenim diyenlerin sayısı da asla azalmayacak.

10
    4 Yorumla
    • kubra2105
      kubra2105
      +1 yıl

4 yobaz daha yakalandı :D artık dislikelardan çomar avcılığı yapıyorum :D

Yorumla
    • Prosatiri
      Prosatiri
      +1 yıl

Çomarlar her yerde 😅😅

Yorumla
    • kubra2105
      kubra2105
      +1 yıl

Çomar is everywhere :D

Yorumla
    • Prosatiri
      Prosatiri
      +1 yıl

Hahaha😆😆😆

Yorumla
  • Devinim
    Devinim Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 53%
    +1 yıl

Kafkas ulkelerine benzeyecek. Insanlarin evi , arabasi olacak ancak parasinin degeri olmadigindan calismaya yurt disina gidecek insanlar. Suanda yurt disinda vasifli olmalarina ragmen Turkiye`de hasta yasli bakiminda, cocuk bakiminda calisan Gurcu, Ukraynali insanlar gibi. Turizm sektoru berbatlasacak. Ucuz bir ulke oldugundan guney sahillerinin fuhus yuvasina donmesi muhtemel. Yolsuzluk artacak, rusvet ve yolsuzluk daha da artacak. Masallah felaket senaryosu yazdim ama uzakta gozukmuyor bunlar. Uretim var mi? Sanayi Devrimi 4 yasaniyor biz taha 3 u beceremedik. Beyin zaten az miktarda , onlar da gocuyor. Yazik oldu/oluyor bu ulkeye ama hic bir sey de supriz degil. Gozuken koy ne klavuz istiyor ne de uzakta.

0
    0 Yorumla
  • berkelmas
    berkelmas Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl

Üşenmedim neredeyse bütün yorumları tek tek okudum herkes batacak bitecek yıkılacak nidaları atmış. Burada boş boş zaman geçireceğiniz klavye bilginliği yapacağınıza gidin ülkeye faydalı bir şeyler yapın da o koltuğa siz oturun siz yönetin? Ama yok sizde laf çok icraat yok, devlet aklı nedir bilmeyen insanlar kalkmış devlet aklının çalışmadığından yakınıyor devletler sizin gibi saniyelik planlar yapmazlar asırlık planlar yaparlar ve tek plan olmaz a b c d planları olur. Ben geleceği bilemem ülkem ne olur onu da bilemem tek diyeceğim şey Allah devletime zeval vermesin içeride ki ve dışarıda ki bütün tehlikelerden ve hainlerden korusun Kişiler gelip geçicidir bakî olan devlettir

2
    3 Yorumla
    • TheScientist
      TheScientist
      +1 yıl

Devlet plan yaptığı için ekonomik krizdeyiz herhalde başka bir açıklaması olamaz.

Yorumla
    • berkelmas
      berkelmas
      +1 yıl

@TheScientist beynin bu kadar çalışıyor işte yapılan planlarda illaki aksaklık olacak bu yüzden B C D planları olur. Her şey her zaman yolunda gidecek diye bir şey yok.

Yorumla
    • Yenidenrefahpartisi
      Yenidenrefahpartisi
      +1 yıl

Al bakalım 🧠🧠🤣🤣🤣😃😃😃

Yorumla
  • Pisi-cik2
    Pisi-cik2 Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 33%
    +1 yıl

Uzakta aramayın abd ile ilişki cozumlenmiyor denge politikası islemiyor Turkiye olası esed ypg tehtidi için ruski ile birlikte oldu fakat abd ve ab ile. ilişki bozuldu dolar fırladı
    Eylül ayında fed den 4 faiz artışı bekleniyor seneryo bu seyirde giderse olası bir kredi krizi bizi 80 li yıllara geri dondurur belki de daha beter

0
    0 Yorumla
  • SonÖküz
    SonÖküz Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 47%
    +1 yıl

Dünya iki kutuplu/devletli bir yapiya doğru gidiyor, siyasî olarak. Çin kutuplardan birisi. Diğeri de TR olacak, kanaatimce. Bizimkilerin bir şey yaptığından değil bu. Tarih arkasından itiyor TR'nin... Allah ömür verirse de göreceğiz elbet bu teraziyi...

0
    0 Yorumla
  • louqoum
    louqoum Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 82%
    +1 yıl

15 sene sonra hala türkiye olacak mı önce bunu sormak gerek.
    bu zihniyetle on sene daha dayanamaz. neredeyse bir asırlık ülke 16 senede çöktü.

9
    7 Yorumla
    • Giizzemli
      Giizzemli
      +1 yıl

Bir asırlık olmadığını öğrenmelisin önce tarihini öğren sonra 16 yılda çöktü mü çökmedi mi tartışırız

Yorumla
    • Bir_iiste
      Bir_iiste
      +1 yıl

Ben oyumu iyi partiye verdim. Nedeni ise tayyibin yeterli olmaması ama bu yorum gerçekten çok saçma.
      Tayyipten önce 26. olan ekonomi simdi 16. sirada.
      Bu kadar nankör olmayın.

Yorumla
    • louqoum
      louqoum
      +1 yıl

@Giizzemli türkiye cumhuriyetinin kaçıncı yılındayız çomar :) kaç sene oldu türkiye kurulalı?
      tarihi fesli deliden öğrenirsen böyle beyanlar çıkması normal. :)
      sen arap yarımadasında tartış biz durumun cefasını çekiyoruz.

Yorumla
    • louqoum
      louqoum
      +1 yıl

@Bir_iiste bak bakalım kaçıncı sıradaymışız, utanmadan bak oku, kaçıncı sıralara düşmüşüz çıkmışız. kurtuluş savaşında dahi yaşamadığımız sıkıntıları bunlar ülkeye tebelleş olduktan sonra nasıl karşılaşmışız: im.businessht.com.tr/.../...411234f5d8d001_orj.jpg
      akapeli ddeelem amma akappe zupper goygoyu iki sene öncesine kadar gidiyordu şimdi baydı. boşuna trollemeye çalışma kimse yemiyor artık.

Yorumla
    • louqoum
      louqoum
      +1 yıl

lütfen trollemek için yorum yapmayın arkadaşlar. görünen köy siz dediniz diye yok olmuyor.
      milletin zaten canı burnunda birde saçma sapan soytarılıklarla insanları daha da germeyin lütfen.

Yorumla
    • recoaga
      recoaga
      +1 yıl

@Giizzemli hıyar herif türkiye ne zaman kuruldu :) 96. senemize giriyoruz kamil :) 3- 5 sene için atar mı yapıyon asdasdasdasfasdasd...
      ulan ülke çöktü lan çöktü çöktü neyi kimle tartışıyon hımbıl... adam toparlayabilmek için dilenci gibi para yardımı arıyor. o imf borç kapattık dediğiniz imf biz bile yardım edemeyiz dedi teklifi geri çevirdi. borç olmuş 450 milyar dolar sen burda hala havlıyorsun. sizi iyi eğitememişim ben anlaşıldı. :)

Yorumla
    • hayrunisa23
      hayrunisa23
      +1 yıl

çomarlar akıl tutulması yaşıyor :)

Yorumla
  • Sendeyince
    Sendeyince Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl

türkiye hakkında kehanette bulunmak imkansız bence çok çabuk değişime uğruyoruz 100 yıl önceki türkiye ile bugünkü türkiye arasında dağlar kadar fark var işin ilginç yanı 10 yıl önceki türkiye ile de dağlar kadar fark var ama insanlar sanki hep aynı gibi hep hoşnutsuz hep mutsuz

1
    0 Yorumla
  • QuiNNJokER
    QuiNNJokER Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26
    +1 yıl

dolar elli kuruş olcak euro değerini tamamen yitirecek
    En pahalı sigara dört buçuk lirayı geçmiyecek asgari ücret 3500 lira olacak. çalışma mesaisi maksimum 7 saat olacak
    Liselerde ders saati 6 saat ile sabitlenecek teneffüslerde sigara serbest hadi gene iyiyiz mk

0
    1 Yorumla
    • kubra2105
      kubra2105
      +1 yıl

Ütopyan mı bu? Ya da benim Ütopyam.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

5 seneye kalmaz Amerikanın ipleri elinden alınacak amerikada büyük krizler yaşanmaya başlayacak kristof kolombun manevi oğlu olan trump amerikanın içine edecek ve üzerine sifonu çekecek.. Türkiye amerikanın çöküşüyle kalkınma payını yüzde 80 lere kadar çıkaracak süper güç olma yolunda ilerleyecek dünyaya hükmetme zamanı gelmiştir ve dünyanın ipleri Türkiyenin elinde olacak.

2
    0 Yorumla
  • Kartal022727
    Kartal022727 Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 49%
    +1 yıl

15 seneyi boşver 6 7 yıl sonra çok büyük bir savaş cıkacagını düşünüyorum şu anki finans savaşında 20 yıl geriye gittik bir mesajla bizi geriye attılar

5
    0 Yorumla
  • HasanYavzzzz
    HasanYavzzzz Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 47%
    +1 yıl

Krizle iç savaşla uğraşcaz gibime geliyor ama bir yandanda sanki bir his çok stratejik kararlar alıp doğru adımlar atarak kargaşadan sıyrılıp ülkenin normalde olduğu seviyenin üstüne çıkacağını hissediyorum

3
    0 Yorumla
  • Lovecatty
    Lovecatty Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 54%
    +1 yıl

Kara çarşaflıların dolaştığı, 9 yasında kızların evlendirildiği, babadan oğula geçen bir yönetimin olduğu allah belanızı versin gavurlar deyip o gavurlara tamamen bağımlı bir ülke. Ama şakşakçı partizanlar hala aynı olucak.

3
    7 Yorumla
    • AybarsATA
      AybarsATA
      +1 yıl

Ya sen bir si. ktri ol gitsene ülkeden

Yorumla
    • Lovecatty
      Lovecatty
      +1 yıl

@AybarsATA gerçekleri duymak acıtıyor tabi.

Yorumla
    • AybarsATA
      AybarsATA
      +1 yıl

Daha küçüksün. ;)

Yorumla
    • Lovecatty
      Lovecatty
      +1 yıl

@AybarsATA evet sen çok büyüksün. Ama işte yaşla zeka orantılı olmuyor.

Yorumla
    • AybarsATA
      AybarsATA
      +1 yıl

Ah ah zamane kara cahil gençleri

Yorumla
    • Lovecatty
      Lovecatty
      +1 yıl

@AybarsATA o kelimenin anlamını da bileydin keşke. Neysen sen büyüksün ya alttan almak lazım ama allah yardım etsin sizin gibilere. Amin.

Yorumla
    • Yenidenrefahpartisi
      Yenidenrefahpartisi
      +1 yıl

Çarşafa uzanan elleri kır YARABBİ amin

Yorumla
  • Serkan_yyk
    Serkan_yyk Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 82%
    +1 yıl

Umudum Anka kuşu gibi yenilenmek
    Hiroşima görmüş - tsunami atlatmiş dahası 9.9 depremi geçirmiş bir ülke olacağız.

6
    0 Yorumla
  • Ansur
    Ansur Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 43%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Tarih bilmeyen , sorgulamayan nesillerin büyümüş halinden ne olur? Felaket olur.. işte bizde öyle felakette olacağız.

6
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Euro 38.975
    Dolar 34.684

Cahil Halk:Avrupa bizi kıskanıyor. Yol yaptık biz. Korkuyolar bizden

Benzin lt. 41.72TL
    Motorin lt 39.46TL

Cahil halk: adam namaz kılıyo kesin buna oy verelim en iyisi bu baksana cumaya gitti

Asgari ücret:2200TL

6
    2 Yorumla
    • Gmz799
      Gmz799
      +1 yıl

Malesef

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ne yorum yapmışım be herkes beğeniyor 😂 acı ama gerçekler bunlar arkadaşlar. Aynı kalacak tek şey asgari ücret olur gerisine hep zam

Yorumla
  • Magicboys
    Magicboys Takip Et
    Guru Yaş: 56 , eic 68%
    +1 yıl

aşırı borçları olan AKP nin soktuğu kazıkları çıkartmakla meşgul olan bir ülke olacak TR...
    iç savaş çıkmazsa çok iyi olur.

5
    0 Yorumla
  • Kabrax
    Kabrax Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 35%
    +1 yıl

İçinde yaşayan Türkler azınlık olmuş olur. Kuru ekmeğe talim eden araplaşmış bir Ortadoğu ülkesi olacak

Bir nevi Venezuela gibi işte. Hala akpye oy verecekler falan filan...

3
    0 Yorumla
  • sewen
    sewen Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 45%
    +1 yıl

Yabancilarin dedigine gore buyuk guc olacak. Bu yokda ilerliyor. Bu gunlerde yasadigimiz sikintilarin sebebi de bu. Onumuzu kesmek icin elinden geleni yapiyorlar. Yazik ki icimizde bu hale gulenler var.

1
    0 Yorumla
  • cemyildiz1313
    cemyildiz1313 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 39%
    +1 yıl

bu şekilde yönetilmeye devam ederse belki 15 yıl sonra böyle bir ülke kalmaz. umarım ülke gelişir aydınlanır. Mustafa Kemal Atatürk'ün ön gördüğü şekilde umarım yükseliriz.

2
    0 Yorumla
  • Blood_Vortex
    Blood_Vortex Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42 , eic 64%
    +1 yıl

15 senelik ilk dilimi gördük.. Anlatmaya gerek yok.. Gürüyorsunuzz (şiveli)
    O resimde görünen köprüye 2-3 kat daha çıkarlar, HGS yi de kaldırım (T) GS yaparlar, malum bakılacak çok vekil var ülkede yardıma muhtaç.

0
    0 Yorumla
  • karAYip_Korsani_
    karAYip_Korsani_ Takip Et
    Guru Yaş: 109
    +1 yıl

Karalar baglayacak haberiniz yok
    encrypted-tbn2.gstatic.com/images

0
    0 Yorumla
  • Imthecat
    Imthecat Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 58%
    +1 yıl

Çok şükür kötü günler bitti şimdi daha da kötü günlere...

4
    0 Yorumla
  • Nikimyokki
    Nikimyokki Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38 , eic 75%
    +1 yıl

Bence ne yazıkki suriye gibi olacak iç savaş çıkacak :(

4
    24 Yorumla
    • Nikimyokki
      Nikimyokki
      +1 yıl

Eksileyen angut zoruna gitti galiba gerçekler

Yorumla
    • Memoli-live
      Memoli-live
      +1 yıl

Onlar her yerdeler

Yorumla
    • Nikimyokki
      Nikimyokki
      +1 yıl

@Memoli-live
      Evet ne yazıkki

Yorumla
    • Memoli-live
      Memoli-live
      +1 yıl

Yani eksileyenleri kastettim 👍🏼
      Anladın
      Anlamayanlar için yazdım

Yorumla
    • Nikimyokki
      Nikimyokki
      +1 yıl

@Memoli-live
      Anladım

Yorumla
    • Nikimyokki
      Nikimyokki
      +1 yıl

@Memoli-live
      Ama bu böyle bir konuda hala inatla gerçeği görmezden geliyorlar ya ona biraz sinirlendim

Yorumla
    • Nikimyokki
      Nikimyokki
      +1 yıl

@Memoli-live
      Yoksa eksilesinler umrumda olmaz

Yorumla
    • Memoli-live
      Memoli-live
      +1 yıl

Eksileyince vatan görevlerini yapmış seviye atlamış oluyolar
      Anlamadınmı hâlâ 😁😁

Yorumla
    • Nikimyokki
      Nikimyokki
      +1 yıl

@Memoli-live
      Ne alakaysa artık, benden çok milliyetçi olamazlar bir kere 😒

Yorumla
    • Memoli-live
      Memoli-live
      +1 yıl

Onlara sor daha fazla vatanseverler
      Ama aptallıklarının farkına az bir zaman sonra varacaklar vesselam

Yorumla
    • Nikimyokki
      Nikimyokki
      +1 yıl

@Memoli-live
      Aynen öyle ilerde çok geç olunca farkına varırlar..
      Gerçi sormaya gerek yok biliyorum o tipleri zaten, 1 haftadir ayri olduğum sevgilimde aynı kafada 😒

Yorumla
    • Memoli-live
      Memoli-live
      +1 yıl

Benimde çok fazlası ile etrafımda var
      Anlayamıyorum onları
      Ne görüp düşünüyorlar çözemiyorum
      Burada saldırıya uğramasak iyi 😁😁
      Malum özelde değiliz 😬

Yorumla
    • Nikimyokki
      Nikimyokki
      +1 yıl

@Memoli-live
      Topu gelsin hiç umrumda değil

Yorumla
    • Memoli-live
      Memoli-live
      +1 yıl

Gelsinler gelsinlerde
      Cahille muhabbet hiç hoş olmuyor
      Geriliyorum

Yorumla
    • Nikimyokki
      Nikimyokki
      +1 yıl

@Memoli-live
      Evet birde şu cahille muhabbet konusu var haklısın 😒

Yorumla
    • Memoli-live
      Memoli-live
      +1 yıl

İşte zor olan kısım
      Karşılıklı konuşup anlaşacağım her varlıkla iletişim kurabiliyorum , bazen konuşamayan hayvanlar ile
      Ama bu oluşum ile başaramıyorum 😁

Yorumla
    • Nikimyokki
      Nikimyokki
      +1 yıl

@Memoli-live
      😁

Yorumla
    • Memoli-live
      Memoli-live
      +1 yıl

Yenimisin sitede?

Yorumla
    • Nikimyokki
      Nikimyokki
      +1 yıl

@Memoli-live
      Evet

Yorumla
    • Memoli-live
      Memoli-live
      +1 yıl

Hımm
      Daha neler görücen neler 😁

Yorumla
    • Memoli-live
      Memoli-live
      +1 yıl

Beden yatmadın hâlâ?

Yorumla
    • Nikimyokki
      Nikimyokki
      +1 yıl

@Memoli-live
      Kapatmayı düşünüyorum yakında, zaten sevgilimle ayrıyız morale ihtiyacım var burdaki ilişkiler konusunda yorumları okuyunca üzülüyorum aşk acısı çekenlere, aldatılanlara, beni aldatacağını sanmıyorum beni arayacak bunu biliyorum ama tanıdığım halde karamsarlığa düşüyorum yinede burdaki yorumları okuyunca, erkek milleti sonuçta.
      Allah aşk acısı çekenlerin yardımcısı olsun

Yorumla
    • Memoli-live
      Memoli-live
      +1 yıl

Amin amin
      var mı destek olabileceğim bir konu
      Özelden yaz istersen ✌️

Yorumla
    • Nikimyokki
      Nikimyokki
      +1 yıl

@Memoli-live
      Hayır yok tskler

Yorumla
  • MrReese95
    MrReese95 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 61%
    +1 yıl

Vaziyet böyle devam ederse parlak bir gelecek göremiyorum tekrar bir kurtuluş savaşı yaşayabiliriz çünkü tarihten ders almıyoruz

2
    0 Yorumla
  • bug-01-
    bug-01- Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 39%
    +1 yıl

bor geliyor yeğenim 2023te dünya devi olacaz yeğenim eğitimde 1. olacaz yeğenim

3
    0 Yorumla
  • kurnazcool
    kurnazcool Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

Bağımsız bir ülke olalım mustafa kemalin mirasina geleçek yüzyıllar boyunca sahip çıkalım başka bir şey istemez.

3
    0 Yorumla
  • MЄƦƔƠԼƓƛ
    MЄƦƔƠԼƓƛ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42 , eic 45%
    +1 yıl

Aynı tas aynı hamam devam edecek. Kıyamete kadar da değişmez

3
    0 Yorumla
  • olimpit
    olimpit Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Herkes şikayetçi ama hala o adama eşek gibi oy veriyorsunuz! Biliyor musunuz açliktan geberin acımıyorum.

2
    0 Yorumla
  • mbaknz
    mbaknz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Eğer İpek yolu ve Akdeniz hamlesini akıllıca yapabilirsek çok daha güzel bir konumda olmamak içten degil ama buna dayanacak devlet vede halk Yok o yüzden bundan daha da kötü olma şansımız yüksek

0
    0 Yorumla
  • murat_aslan
    murat_aslan Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42 , eic 50%
    +1 yıl

Aç fakir sefil zengin yine mal gibi yaşar fakir birbirinin popona bakar dandini dandini bostana devam 😄

1
    0 Yorumla
  • Desuyonee
    Desuyonee Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl

Suriye ve Venezuela diyorum başka bişey demiyorum.

4
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Strajeti uzmanlarına göre 2019 yılında bizi iş savaş riski bekliyor aynı uzmanlara göre 2020 yi atlatirsak bizi artık kimse tutamaz. Özetle önümüzdeki 2 yıl pekte iyi günler beklemiyor :(

2
    0 Yorumla
  • SiyaretçiKız
    SiyaretçiKız Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27 , eic 37%
    +1 yıl

Şu anki lay lay lom zamanımızda yaptığımız borçları seferberlik ilan ederek kapatmaya çalışacağız.

2
    5 Yorumla
    • SamuraiJack23
      SamuraiJack23
      +1 yıl

Makyaj yaparak mı?

Yorumla
    • SiyaretçiKız
      SiyaretçiKız
      +1 yıl

Oooohoooo! Verecek cevabım yok. Nereden nereye bağladın. Yüzümde makyaj olunca beynimi etkilemiyor.

Yorumla
    • SamuraiJack23
      SamuraiJack23
      +1 yıl

Beyninde problem yok zaten evlat sadece daha gelişim çağındasın.

Yorumla
    • SiyaretçiKız
      SiyaretçiKız
      +1 yıl

Alakayı kuramadım. Görüşüm nedeniyle böyle bir yorum yaptıysan. Üretim - Tüketim tabloları beni destekler nitelikte. İyi günler.

Yorumla
    • SamuraiJack23
      SamuraiJack23
      +1 yıl

Buda der ki:Her şey birbirine bağlıdır. Tıpkı kalbimizin bunu yazan müthiş yakışıklı ve zeki insanüstü varlığa aşık ve bağlı olması gibi.

Yorumla
  • KışGüneşim__
    KışGüneşim__ Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 35%
    +1 yıl

Suriyeliler bizi sınır dışı edecek. Olacak olan bu.

2
    1 Yorumla
    • KışGüneşim__
      KışGüneşim__
      +1 yıl

"kendi ülkemizden"

Yorumla
  • medcezir0
    medcezir0 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 70%
    +1 yıl

Türkiye kalırsa bir 15 yıl sonra o zaman görücez nasıl olur

2
    0 Yorumla
  • Eylüüüğl
    Eylüüüğl Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 68%
    +1 yıl

hayvanlara asla değer verilmeyen onları bir nevi çöp gibi gören insanlarla dolmuş bir yer olucağını düşünüyorum

0
    0 Yorumla
  • Merakettimdeşimdi
    Merakettimdeşimdi Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36 , eic 43%
    +1 yıl

Bu gidişle kızlar için erkeklerle dolu kerhanele açılacak kızlar gidip para karşılığı kendilerini düdüklertirecekler

0
    0 Yorumla
  • BuseHatun_
    BuseHatun_ Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 30%
    +1 yıl

Bir 15 sene öncesiyle kıyaslayalım 2003 ten bu yana ne kadar gelişmişse bundan sonra iki katı gelişir bence.

0
    0 Yorumla
  • smt_smt
    smt_smt Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 74%
    +1 yıl

15 yıl önce sorsan bu soruyu kim böyle bir Türkiye'yi tahmin edebildi o yüzden bunu bilmek çok zor umarım güzel bir gelecek bizi bekliyordur.

0
    0 Yorumla
  • cawres2
    cawres2 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 43
    +1 yıl

Böyle geriye gitmeye devam edersek. Arabistan gibi oluruz artık 😊

2
    0 Yorumla
  • DarthAurora
    DarthAurora Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl

Çok şükür kötü günleri geride biraktik, İlerde daha kotu günler bizi bekliyor.

5
    0 Yorumla
  • hayalaalem
    hayalaalem Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Şöyle söyliyim biz şurda 20 yıl öncesine ksdsr sürekli gerileyen bir ülkeydik yavaş yavaş ayağa kalktık toparlanıyoruz derken yine amerikan oyunlarınım içindeyiz ama biz türküz, doğruyuz, çalışkanız biz koruruz bu vatanı bayrağı toprağı sıkıntı yok

0
    2 Yorumla
    • Badcurlygirl112
      Badcurlygirl112
      +1 yıl

Yönetim hatasi demiyorsun da hala amerikanin oyunu diyorsun ne bu ya okey mi pişti mi ne oyunu kardeşim ülkede herşeyi sattık ettik bitti gitti bişe ait ne var yol var o yollar neyse.

Yorumla
    • hayalaalem
      hayalaalem
      +1 yıl

Tamam sen yürüyen merdivene ters binenlerdensin ama ben objektifim

Yorumla
  • mayıs_
    mayıs_ Takip Et
    Guru Yaş: 26
    +1 yıl

Pek iyi umutlarim yok Turkiye ile ilgili yani kusura bakma hepsini eksilemissin de 🤣🤷🏼‍♀️

3
    0 Yorumla
  • Kirazzkiz
    Kirazzkiz Takip Et
    Xper 3 Yaş: 29 , eic 83%
    +1 yıl

Bu adam gitmesse eğer Türkiye diye bir yer kalmayacak

1
    0 Yorumla
  • Sweetiee8
    Sweetiee8 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 75%
    +1 yıl

Robottan ülke olcaz yakında nefesi de robota devrettik mi tamamdır 😊

1
    0 Yorumla
  • FheodeI
    FheodeI Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 42%
    +1 yıl

Asıl soru: Olacak mı? Veya olsa bile bizim mi olacak? Hatta şu an bile bizim mi acaba?

1
    0 Yorumla
  • HAYALCİ34
    HAYALCİ34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 31%
    +1 yıl

Bunu bilemem ama suankı gidişata göre pek iyi olacağa benzemiyor

1
    0 Yorumla
  • Gardenyaaa
    Gardenyaaa Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 53%
    +1 yıl

Böyle giderse pek de iyi bir yer olmayacak, ya İran olacak ya Suriye. Böyle gitmez umarım

1
    0 Yorumla
  • Odysseyy
    Odysseyy Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 33%
    +1 yıl

Belki de yaşanılmaz hale gelir veya biri gelir Türkiye’yi kurtarır.. Ümidimizi kaybetmeyelim.

1
    0 Yorumla
  • ktd_99
    ktd_99 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 57%
    +1 yıl

15 yıl sonra Afganistan bizden daha gelişmiş olacak. Turkey the new Afghanistan, diye anılacağız.

1
    0 Yorumla
  • Vindicta
    Vindicta Takip Et
    Master Yaş: 36
    +1 yıl

cemaat tarikat.

0
    0 Yorumla
  • dilekya
    dilekya Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 43%
    +1 yıl

Kesin tayyip başta olur ve hemen hemen aynı olur. başka sözüm yok beni anlayan anlamıştır zaten.

1
    5 Yorumla
    • Memoli-live
      Memoli-live
      +1 yıl

Hala ölmemişmi olacak
      Biz ölelim bariii

Yorumla
    • dilekya
      dilekya
      +1 yıl

@Memoli-live bizi gömer o bee ne ölmesi🤣🤣

Yorumla
    • Memoli-live
      Memoli-live
      +1 yıl

Yandık desene

Yorumla
    • dilekya
      dilekya
      +1 yıl

@Memoli-live cehhennemde mi? Öleceğimiz için orda yanabiliriz evet🤣🤣

Yorumla
    • Memoli-live
      Memoli-live
      +1 yıl

Orası kesin
      Bari bu dünyada hoş olalım 😁😉

Yorumla
  • Minel-Ask
    Minel-Ask Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 60%
    +1 yıl

Halla umudum var insalhh daha iyi daha gelişmiş bir yer oluruz.

1
    1 Yorumla
    • Memoli-live
      Memoli-live
      +1 yıl

😕☹️😕

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Türkiye’yi bilmiyorum da. İstanbul, new york city gibi olacak. Yaşamak gittikçe zorlaşıyor.

4
    0 Yorumla
  • Helöbitchezz
    Helöbitchezz Takip Et
    Yoda Yaş: 28
    +1 yıl

Bunu buraya bırakıyorum.

https://m.youtube.com/watch?v=sYcfmfblabc
    0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

cumhurbaskani degismezse daha ne kadar kotu olabilir dusunemiyorum. suriyeden patates alan bir ulkeyiz

2
    0 Yorumla
  • Halit1997
    Halit1997 Takip Et
    Guru Yaş: 28
    +1 yıl

İnşallah iyi bir ülke olur ama böyle devam ederse gittikçe kötüleşecek

1
    0 Yorumla
  • Fedal
    Fedal Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl

Asgari ücret 2000
    Kira 5000
    Vatandaş:Biz nasıl yaşıyoz lan havasında hdgsgsgs

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (235)
Devamını Gör(280)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > 15 sene sonra Türkiye nasıl bir ülke olacak sizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sizce gelecekte Türkiye nasıl bir ülke olacak? 4 cevap verildi
Türkiye 20 yıl sonra nasıl olacak sizce? 14 cevap verildi
2023'ten sonra nasıl bir Türkiye olur sizce? 9 cevap verildi
10 yıl sonra Türkiye hangi konumda olur sizce? 10 cevap verildi
Turkiye 10 yil sonra nasil bir yer olucak? 4 cevap verildi
Türkiye'nin 5 yıl içinde durumu ne olacak sizce? 19 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hayatınızdaki insanları kullanmak için mi hayatınızda tutarsınız?
  • Erkek övgüyle, kadın ilgiyle, çocuk sevgiyle yaşar. Siz ne kadar yaşayıp, yaşatıyorsunuz?
  • Ben çay içerken üstündeki kıyafet bende olsaydı, ne giymiş olurdum?
  • Saçlar anıları saklar mı?
  • Bir günlüğüne tarihten biri olsan kim olurdun?
  • Vay... Be Bunu bilmiyordum!" Yüksek bir yerden bakınca benim Ruhum Çekiliyor gibi oluyor, Dizlerimin bağı çözüldü" Dedirten Nedir?
  • TÜİK güncel verileri açıkladı! At ve eşek sayısındaki büyük düşüş sizce neden kaynaklanıyor?
  • Hindistan Başbakanı "Temizlik doğamız haline gelecek, dünyanın en temizi biz olacağız" dedi! Sizce başarabilirler mi?
  • CHP'li vekilin 'taytla geziyor' dediği vali görevden alındı. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
  • Kardeşinizin çocuğu olmuyor diye kendi çocuğunuzu evlatlık verir miydiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨