AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
maalesef kötü olacak
Iyi olsa zaten sasarim da neyse😂
Türk devketleri bir bütün olmuş olur
Daha güçlü emir veren bir Türkiye olacak
Rte ölmüş olabilir 10 yıl sonra
Turk devletleri hangi sebeble bir olucak
Olacak değil oldular bile
Türk devletleri teşkilatı yaz internete
Sadece bazı küçük yurtlar kaldı onlarıda bağımsız hale getirip kendimize bağlayınca bir bütün olucaz 10 yıl içindede bu olur
Bu erkeklerin turk devletlerini birlestirme fantazisi... is birligi farkli bir sey ki... daha çin uygur turklerine soykırım yaparken turkiye dahil hic bir turk devleti agzini bile acmiyor... arada bir toplanip konusup dagiliyorlar... herkes kendi ulkesinde bagimsiz bir devlet olmak istiyor kim kime niye baglansin... tarihte var mi boyle bir sey
Bunu tarihte mete başardı
Cengiz başardı
Yine başarılabilir ama o inanç ve cesaret bu tayfada yok
Beyefendi mete de cengiz (kendisi turk degil mogol) turklerle savasarak birligi kurdu... tipki osmanlinin anadoludaki beyliklerle savastigi gibi
Mete hun (türk) dur
Cengiz moğoldur
Hanımefendi ben hangi milletten olduklarını değil bir çatı altında toplanmayı başardıklarını anlattım... Biz bunu istiyoruz ama bugün her devlet kendi içinde büyümek isterse ve tamam bi türkün başına bişey gelirse koşarız yardıma ama tek toprak halinde birleşmeyiz derlerse zaten hayal olarak kalır... Ve dediğin gibi senede 2 kez toplanıp dağılmaktan başka ve birkaç işbirliği imzalamaktan daha öteye geçemezler... Ama 10 yıl az bi süre değil ben birşeylerin olumlu anlamda değişeceğine inanıyorum
Bende cengize mogol dedim zaten... anlamadigin niye ben devletimi turkiyeye katiyim bagimsizligimi veriyim...10. yy da miyiz toprak buyutelim... avuc ici kadar ulkeler gayette etkili mutlu ve guclu olabiliyor...
Buna sen bu gözle bakıyorsun
Ataların hayalidir Turan
Er ya da geç bu birleşme olacak
Hemde 22. yüzyılda bile olsa yahu 10. yy devrinimi yaşıyoruz demiyecekler... Bak bir kurt sürü bir bütünse en fazla birini kapıp kaçar... Ama parça parça geziyorsa o sürü kurdun işi kolay canı hangisini çekerse onu yer
Fantastik dunyanda sana mutluluklar
Haketmediğin bir kimliği cüzdanında taşıdığın için sanada mutluluklar
Arkadasim niye her fikrinize karsi cikani hain terorist ilan ediyorsunuz... ben birlesik turk devletlerinin kurulmayacagini dusunuyorum nedenlerini de yazdim...
Çok düşünme sen
Nedenlerinde sana kalsın
Dusunmeye dusunmeye bu hale geldik hala daha dusunme diyor😂
Kendine iyi gelecek herşeyi düşününüz hanımefendi
Ama yüreğinize koyamadığınız birşeyi mesela türklük gibi çok düşünmeyiniz
Ya bu ulkucu tayfaya laf anlaticagima alirim bir deve bulurum bir hendek atlatmayi birak gazi kosusunda kostururum daha az zahmetli olur... her dedigine evet demeyince otomatik hainsin ya inanilmaz bir sey
Ben ülkücü değilim
İyi akşamlar
Turan birligi diyorsun ama ulkycu degilsin
Türkçü olduğun halde turancı değilsen adam değilsin demektir (Hüseyin Nihal Atsız)
Ben ülkücü değilim hanımefendi
Atsiz diyorsun... ulkuculerden daha koyu ve tartismaya daha kapali insan grubu...
Konu türkçülük turancılık olunca evet
Hem hiçbir atsız yolunda gidenin orası burası ayrı oynar göremezsin...
Ülkücü dediğin mhp ye bağlı bir teşkilattır... Dün bozkurtun nefesi ensende diye bağırdıkları adamın bugün yanında yer almışlardır... Etle ciğeri karıştırmayın diyorum
Siyaset bu iste dun asip kestigi adamin bugun yaninda yurursun her dedigini onaylarsin... halkin gazini almak icinde iki slagon atarsin oyunu alir maasina bakarsin... hangi parti olursa olsun böyle...
Ne mutlu o halde bize ki
Hiç bir siyasi partiyi savunmayız
Siyasi içtimai mezhebimiz türkçülüktür sadece
Bende bu gorusteyim... zaten son secimde gorduk iktidar neyse muhalefette o... ulke cikari herseyin ustunde kim olursa hamgi parti olursa olsun derdi turkiyeyse benim kardesimdir
Tek derdimiz türkiye değil
Derdimiz tüm esir yurtlar
Kurt bağımsız olmalı böyle inandık böyle yetiştirildik
Mültecilerin dolduğu türkün az olduğu yer
Yani afganistanda pakistanda suriyede adam kalimiyacak yakinda
Aynen
Etraf * dolacak