Bize kafa tutmaya çalışıyorlar, paraları yok ama borçlanarak dış alım yapıyorlar, o şekilde bizimle yarışabileceklerini düşünüyorlar. Peki soruyorum, taşıma suyla değirmen döner mi? :D
6 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bize kafa tutmaya çalışıyorlar, paraları yok ama borçlanarak dış alım yapıyorlar, o şekilde bizimle yarışabileceklerini düşünüyorlar. Peki soruyorum, taşıma suyla değirmen döner mi? :D
Cevap
5Cevap
Yaw adamların elle tutulacak birşeyleri yok hepsi çalinti aw
Arkalarında Amerika Avrupa var yiğidim azda turizm var
yunanistanın durumu bizden iyi ki
hsssstirr
la ordan :d
komşumuz moron işte birde CHP maşaları denize döktük hala şuursuzlukta bir numaralar
olm mal , adamlar senin b urnunun dibindeki kıbrısı almışlar, hala konuşuyon, madem akp sin çek resti, kıbrısı komple al, kıbrıs türkiyeden kopmuş bir ada bir ada fiziksel olarak. sen daha taa evrenin öbür ucunda duran yunanistana kendi toprağını vermişsin, kalkıp bir kelime söyleyemiyorsun. rte geberdimi de al -aşağı olacaksınız ve işiniz bitecek.
o mantıkla sevri de g/tüne sokarlardı
bir kere o adalar sahipsiz önce onu anla kıbrısta 93 harbi sonrasında verildi direk yunan almış gibi konuşup aklınca ahkam kesme tutuştular nefesimizi enselerinde hisseden farkında o ip bile üretemeyiz mantığı 74 kıbrıs ambargosundan sonra bitti canım
hadi eyw
boş şeylere kafa yorma
Kim takar yunanları boş ver gitsin
Umrumda değiller
Neyin kafasını yaşıyorsun acaba
hayallerle yaşayanı gerçekler s/ker sözü boşuna söylenmemiş egenin sularında çırpına çırpına yenildiler cahıl cesareti mi artık ne denirse..
Bunun ekonomiyle ne alakası var?
üretim yok lo para suyunu çeker fare aslanı etkilemeye çalışır bende buradayım der ama ancak aslanı gıdıklar sjdshsdhk
CHP trolü olmayan anlar tr gücü başkadır
Ya bir sktr git AKP trolu ülkenin içinde içinden geçtiniz Yunanistan diyorsun
Beter olun ya
solculuk bitmiş halinize ağlayıp öyle gelin devleti bu işe sokmayın boş siyasete karnımız tok kurtuluş savaşında içlerinden geçtik
atanın yüz karaları
adını taşıyacaksınız yazık size sjdssjkla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Komşumuz Yunanistan ile yaşanan gerilimleri veya silahlanma politikalarını incelerken olaya sadece askeri güç ve harcamalar üzerinden bakmak eksik kalabilir. Uluslararası ilişkiler, ekonomik dengeler ve halkların yaşadığı sosyo-ekonomik gerçeklikler bir bütündür. Taşıma suyla değirmenin dönmeyeceği aşikar ancak asıl önemli olan, bu bütçelerin iki ülke halkının refahına nasıl yansıdığıdır. Diplomasi ve diyalog her zaman en sağlıklı yoldur. Sen bu gerilimin bölgedeki insanların günlük hayatına etkileri hakkında ne düşünüyorsun? 🤝🌍