• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Gündem

Yunanistan ile savaş kapıda ne düşünüyorsunuz?

Bir_Müslüman_Türk
Bir_Müslüman_Türk Takip Et
Xper 5 Yaş: 30
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
evet fikirleri alalım
Yunanistan ile savaş kapıda ne düşünüyorsunuz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Minikedikükredi
    Minikedikükredi Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 68%
    +1 yıl

Evet oyle görünüyor.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• KartalKuzeyli
    KartalKuzeyli Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

bir an önce çıksa da savaşsam derdindeyim bakarsın rabbim yüzümüze güler de şehit oluruz

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

2

Cevap

6

Cevap

• Korkusuzinsan0000
    Korkusuzinsan0000 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 98%
    +1 yıl

Yenilecegimizi düşünüyorum Azerbaycan'ın ABD si olan biz savaşı nasıl azerilere kazandırdıysak yunanlara da ABD kazandırır

0
    13 Yorumla
    • pmkprnssnkyblnayk
      pmkprnssnkyblnayk
      +1 yıl

hayır kuran ı kerim de 3. dunya savaşı çıkacağına dair bilgiler ve bu savaşı musluman devletin kazanıp sinırlarını genişleteceģine dair bilgiler var

Yorumla
    • Korkusuzinsan0000
      Korkusuzinsan0000
      +1 yıl

@pmkprnssnkyblnayk tr müslüman değil ki laik bir devlet nüfus çoğunluğu Müslüman olsa da insanların çoğu gerçek müslüman değil ayrıca biz dua ediyoruz gelecek 5 sene içerisinde sınırımız küçülmesin diye siz büyüyecek diyorsunuz tr nin ekonomisi de belli 3. dunya savaşı çıkarsa komple yok bile olabilir Osmanlı'nın sonu gibi ayrıca Kuran da geçiyor mu bilmiyorum mealini okumadım henüz eğer geçiyorsa bile bu devletin tr olduğunu neye göre karar verdiniz?

Yorumla
    • Bir_Müslüman_Türk
      Bir_Müslüman_Türk
      +1 yıl

Dünyadaki Ekonomik krizi görmeyerek sadece TR de olup bitenleri görürsen tabiki böyle düşünmen gayet doğal.. bu arada Türkiyenin sınırları küçülmesin diyemi muhalefete oy veripte ülkeyi eyaletlere bölme peşindesiniz?

Yorumla
    • pmkprnssnkyblnayk
      pmkprnssnkyblnayk
      +1 yıl

musluman bi devlet diyor baksanıza butun musluman ülkelerde savaş var skntıda tek kalan Türkiye var. Zamanla bozulsada toplum ama 100/99 u musluman ülkemizin sadece bozulduk dini yaşamada ihmalkarız ama bu nedenle Allah bizi bi silkeleyecek diye dusunuyorum

Yorumla
    • pmkprnssnkyblnayk
      pmkprnssnkyblnayk
      +1 yıl

kuran da tarif edilen bölgenin amik ovası olduguna dair çok duydum ondan amin ovasıda Turkiye de bilirsiniz

Yorumla
    • Korkusuzinsan0000
      Korkusuzinsan0000
      +1 yıl

Belli ki iktidarcısın saygı duyarım beni ilgilendirmez senin kimi desteklediğin yalnız ben birşeyi yapamam ne biliyor musun? Ben gencim cebimde iki kuruş param yok okuyorum ailem çalışıyor ama yine de zor yetiyor hiçbir lüks yaşantım yok neden olmasın? Benim kardeşlerim var ben onların bu ahlaksız eğitim sisteminde yetişmelerini istemem ben onların istedikleri bir oyuncak için aylarca para biriktirmelerini istemem ben 30 lira ya yakıt alıp gezmek istemiyorum Max 8 birime alırsak millete dokunmaz sonra Müslümansın ya neden ortaokul çocukları eskiden yapılmayan pis şeyleri yapıyor artık? Neden okullar g*y lez dolu neden daha küçük yaşta yangın merdivenlerinde sevişiyorlar neden bu çocukların zihniyeti bozuldu hiç sorguladın mı? Hani sen sözde Müslümansın ya sonra gelelim ekonomik krize şu an neredeyse Ukrayna diye bir devlet kalmadı adamlar hâlâ savaşta ama afedersin hayvan gibi üretim yapıyorlar bizim enflasyon verilerine birde savaşta olan Ukrayna ve çok büyük yaptırımlar uygulanan Rusya nin enflasyon verilerine bak ben sana hiç sorun olmamalı demiyorum ama bu kadar da olmamalı biraz daha dolar yükselirse ohal ilan edecek seviyeye çıkacak yanlış hatırlamıyorsam sınır 18 tl sadece 74 kuruş kaldı her gün 5 Kr artıyor böyle bir ekonomi olamaz

Yorumla
    • Bir_Müslüman_Türk
      Bir_Müslüman_Türk
      +1 yıl

Bunları iktidara gelince eşcinsel evliliği serbest bırakmayı vaad eden bay kemala sor

Yorumla
    • Korkusuzinsan0000
      Korkusuzinsan0000
      +1 yıl

sonra bizim sınır dışında ne işimiz var sende Kerkük Musul hayali kuranlardansin galiba boşuna masraf yapıyoruz boşuna diğer milletleri himayemiz altına alma gibi bir hayal kuruyoruz bu bölücülüğe neden oluyor neden yıllardır terör den kurtulamıyoruz sanıyorsun çünkü başka milletler de var içimizde hâlbuki sadece Türklerin olduğu bir tr de kim bölücülük yapardı ki Türklerin yaşadığı yerler belli Laz Çerkez Kürt kardeslermizn yaşadığı bölgeler belli gereksiz işlere gerek yok belki ben fazla milliyetçi olmak istiyorum ama olamıyorum çünkü olduğum zaman diğer ırklarda ki kardeşlerimize ırkçılık oluyor ayrıca neden Suriyeliler Afganlar Pakistanlılar benim ülkemde bizim milletin arasına karışıyor neden vatandaşlık parayla? Kusura bakma benim ömrümden giden gitti ben ortaokula giden ve daha küçük henüz çocuk kardeşlerimizi düşünüyorum yoksa onlar da gençliğinden bir şey anlayamaz eğitim konusunda da yerli ve milligimiz batsın bak İngilizlere bak Almanlara ne kadar çalışkanlar yıllardır kimse cesaret edemiyor onlara savaş açmaya insanları bilgili çok fazla üretim var bizde de kopyala yapıştır yapsınlar Almanlar, İngilizler bizden para isteyecek değil ya bunu yapmak ayıp değil öğrenciler gerçekten öğrenci olacak o zaman ben günde 8 saat ders çalışıp tıp kazanabileceksem 8 saat de uyku kaldı 8 saat biraz ailenin yüzünü gör çok az da dışarı çıksan hava almaya koskoca 24 saati böyle bitiyor gençlerin ne kadar yazık sonra büyüklerimiz 65 yaşında emekli olacaksa bir anlamı yok ben 65 yaşımda sadece asgari ucretin yarısını almak şartıyla emekli olacaksam bir anlamı yok kardeşlerime harçlık çocuklarıma harçlık verip en iyi marka kıyafetleri alamayacaksam bir anlamı yok tamam mı kimsin bilmiyorum ama biraz kendini de düşün sana da yazık bize de ben iktidar gidince her şey düzelecek demiyorum ama emin ol kısmen de olsa daha iyi olacaktır

Yorumla
    • Bir_Müslüman_Türk
      Bir_Müslüman_Türk
      +1 yıl

Bizim sınır dışında ne mi işimiz var oradan saldırı geldiği için dibimizde sözde devletler kurulmak istenildiği için olabilirmi?

Yorumla
    • Korkusuzinsan0000
      Korkusuzinsan0000
      +1 yıl

Bize ne kardeşim bize ne kursunlar ırak hükümeti kendi isteğiyle özerklik verip kendi istegiyle de bağımsızlığını verir bizi ne ilgilendirir bu Irak'ın sorunu ayrıca beğenmediğimiz özerk devlet şu an bize kaçak petrol ve doğalgaz veriyor normalde ırak bize vermiyor bilgin olsun şu an fiyatlar 30 TL ise sen istemediğin özerk devlete borçlusun bunu o vana kapatılırsa yakıt 40-50 lira arasına gidecek o zaman da kimse araç çalıştıramaz bu da resmi olarak batış demektir ve doğalgaz da kesilirse ztn imkanı yok soğuktan ölürüz artık kuzey ırak secimlerinde de şu an ki iktidarları kaybederse o vana kapanır dua et de kaybetmesin

Yorumla
    • pmkprnssnkyblnayk
      pmkprnssnkyblnayk
      +1 yıl

Şimdi Rusya neden başka ülkeye girdi desek Rusya yı savunursunuz. Kendi guvenligi icin diye Turkiye de kendi guvenligi için başka ulkelere mudahale etmek durumunda gavurlar dibinizde koloni kurmuş otur yerinde bekle seni yiyip yutsunlar

Yorumla
    • Bir_Müslüman_Türk
      Bir_Müslüman_Türk
      +1 yıl

O devletleri amerika güçlendirip bizim üzerimize salacak bunu anlamak bukadar zormu? Vatansız kaldığında oyuncak muhabbeti yaparmısın halen daha? Sana ekonomi süper diye bir şey dedimmi? Amerika Türkiyeye diş geçiremediği için çıldırıyor önce ambargo uyguladılar sonra ham maddede bile ambargo uyguladılar şimdide yunan üstünden geliyorlar

Yorumla
    • Korkusuzinsan0000
      Korkusuzinsan0000
      +1 yıl

Bak güzel kardeşim sende şunu anlamak istemiyorsun Mezopotamya coğrafyasında son 8 yılda yani terörün azalıp şu an ki duruma gelinen an a kadar doğru düzgün Türk bulamazdın sen bölge halkını yok sayıp kültür ve dil i bir hiç sayıp benim benim diye sahipleniyorsun ama kültür bakanlığı sahiplense en basitinden Kürtçe eğitim Karadeniz de Lazca Çerkezce eğitim verilse kimse sorun çıkartmaz bu destek gelinmedigi için halkı otomatik olarak asimileye zorlamış oluyorlar bunu da istemiyorlar aynısını sende bir empati yap istemezsin sonra ne oluyor kavga çıkıyor hâlbuki gerekli insanlık hakları verilseydi sorun çıkmazdı ve şu an komşu olduğumuz Kürdistan bölgesel yönetimi sağcılar tarafında yönetiliyor yani örgütle alakaları yok tam tersi Türkiye nin bölgeye girmesine kendileri bizzat izin verdi hemde ırak hükümeti karşı çıkmasına rağmen bu durumda bölgeyi yöneten iktidarın tr ye bir zararı yok tam tersi çok yararı var onların da istediği sadece bağımsızlık İran ve Türkiye de karşı çıkınca mecbur ABD den destek alıyor aslında siz ABD nin onları kullandığını sanıyorsunuz ama hedefine ulaşırsa kim takar ABD yi yönetim çok zengin bir yönetim Türkiye'nin rezervinin kat ve katı var adamlarda bağımsız olmamasına rağmen aylık gelir ort 7700 dolar refah seviyesi çok yüksek Türkiye ile de hiçbir derdi yok hatta YouTube den izle bölgeye giden Türklere ne kadar iyi davrandıklarını Türkler kardeşimizdir dediklerini göreceksin bizde fazla ırkçılık var bu Irak'ın sorunu bizim sorunumuz değil bir uçak uçuyor maliyeti 1 milyon lirayı geçiyor bunu günde defalarca yapınca hazinede para kalmıyor sonra enflasyon olarak biz karşılığını alıyoruz 🤷

Yorumla
  • met96
    met96 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 96%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 665 cevap paylaştı.

Ekonomik sorunlar çok fazla belki hep birlikte ölürüz fena gelmiyor kulağa

0
    24 Yorumla
    • Bir_Müslüman_Türk
      Bir_Müslüman_Türk
      +1 yıl

Savaş Türk'ün düğünüdür diyorum sizin gibi negatif bakmıyorum olan bitenlere :)

Yorumla
    • met96
      met96
      +1 yıl

Söz konusu vatan olsa dediğiniz doğru ama ülkeye bu kadar mülteciyi dolduranların çıkarları için savaşmak mantıksız

Yorumla
    • Bir_Müslüman_Türk
      Bir_Müslüman_Türk
      +1 yıl

Saldıran yunanistan biz değiliz

Yorumla
    • met96
      met96
      +1 yıl

Bilinçli kışkırtma vardır ben şu an ki hükümete zerre güvenmiyorum

Yorumla
    • met96
      met96
      +1 yıl

Savaş çıksa kaçacak değilim elbet de savaşırım ama bu hükümet olduğu sürece düğün gibi gelmez bana o savaş

Yorumla
    • Bir_Müslüman_Türk
      Bir_Müslüman_Türk
      +1 yıl

Olaylara tarafsız bak ve öyle bir sonuca var

Yorumla
    • met96
      met96
      +1 yıl

Ülkeye bu kadar mülteci dolduran hükümetin vatan sever olduğunu düşünmüyorum

Yorumla
    • Bir_Müslüman_Türk
      Bir_Müslüman_Türk
      +1 yıl

Bu konunun mültecilerle alakası yok adaları durmadan silahlandıran kim? Hiç merak ettinmi neden savaşlar hep bizim komşu ülkelerimizde oluyor diye

Yorumla
    • met96
      met96
      +1 yıl

Ben Yunanistan iyi bir ülke dost olmak lazım demiyorum. Ben diyorum ki başımız da ki hükümet vatan sever değil bu yüzden ülkeye mültecileri doldurdu halkı umrumda olmadı şu an savaş çıkarsa yine o baştaki insanların menfaatini korumak için savaşacaz onu anlatmaya çalışıyorum

Yorumla
    • Bir_Müslüman_Türk
      Bir_Müslüman_Türk
      +1 yıl

Ben sizinle aynı fikirde değilim

Yorumla
    • met96
      met96
      +1 yıl

Hükümet vatan sever mi yani

Yorumla
    • Bir_Müslüman_Türk
      Bir_Müslüman_Türk
      +1 yıl

Olmasaydı bunca silah yapılmazdı bu da benim şahsi görüşüm

Yorumla
    • met96
      met96
      +1 yıl

Ülkeye bu kadar mülteci dolduran halkın huzurunu kaçıran bir adama asla güvenmem derdi kendi çıkarları olmasa halk bu durumda olmazdı

Yorumla
    • Bir_Müslüman_Türk
      Bir_Müslüman_Türk
      +1 yıl

Tam bağımsız Türkiye yolunda ilerlediği için Ülke bu hale geldi diye hiç aklınıza gelmedimi?

Yorumla
    • met96
      met96
      +1 yıl

Aynen tam bağımsız olmak için 10 milyon kadar Suriyeliye ihtiyaç var hatta Avrupa dan 50 bin euro gelen aracı vatandaşa 150 bin euroya satması lazım kesinlikle bunlar bağımsızlık için yapılıyor çok haklısın

Yorumla
    • Bir_Müslüman_Türk
      Bir_Müslüman_Türk
      +1 yıl

Çevre ülkelerimizdeki savaşların kasten çıkartıldığını anlamak bukadar zor bir şey değil Türkiye 20 senede savunma sanayisinde 20% den 80% kendi kendine yeter hale geldi. amerika eskiden istediği an darbe yapıp istediği kişiyi indiriyordu bugün amerika Türkiyeye diş geçiremediği için çıldırıyor

Yorumla
    • met96
      met96
      +1 yıl

Senin halkın 250 dolar asgari ücret alıyor devlet kazık gibi senden vergi alıyor dış güçlere gerek yok bizzat kendi hükümetimiz bizi sömürüyor vergiler ne kadar yüksek sen hala hükümeti savun

Yorumla
    • Bir_Müslüman_Türk
      Bir_Müslüman_Türk
      +1 yıl

Benim halkım ak parti başa geldiğinde.
      100 dolar ile geçiniyordu. Bu arada yeniden maaşlara zam yapılacak siz ülje yönetmeyi çok kolay bir iş sanıyorsunuz kolaymı hem dış hem iç düşmanlarla uğraşmak. sandığın kadar kolay değil git bak ormanlar biber patlıcan domates dolu döküyor sorosun çocukları hangi Devlette bukadar çok hain var ya?

Yorumla
    • met96
      met96
      +1 yıl

AKP öncesi sömürdü şimdi AKP sömürüsün sonra CHP gelsin o sömürüsün senin gibiler yüzünden bu haldeyiz 50 bin euro ya gelen araba vergilerle nasıl 150 bin euro oluyor diye isyan etmek yerine dış güçler Amerika gibi laflar ediyorsun

Yorumla
    • met96
      met96
      +1 yıl

Asıl hainlik ülkeye 10 milyona yakın mülteci dolduran ve 50 bin euro ya gelen arabayı 150 bin euro ya satandır

Yorumla
    • Bir_Müslüman_Türk
      Bir_Müslüman_Türk
      +1 yıl

Ne isyan edecem be Ülkenin eski halini biliyorum sizin gibi hiç gelmediğimiz seviyeler ile kendimi kıyaslamıyorum. bugün dünyada global bir sıkıntı var gıda krizi kapıda. Hem ben sana nezaman ak parti bizi sömürsün dedim? Bunu kendin uyduruyorsun

Yorumla
    • met96
      met96
      +1 yıl

Adam 50 bin euro ya gelen arabayı sana vergiyle 150 bin euro ya satıyor bunun adı sömürü anlıyor musun

Yorumla
    • Bir_Müslüman_Türk
      Bir_Müslüman_Türk
      +1 yıl

Hala araba diyorsun. Ben Ülkenin bekası diyorum sen araba diyorsun neyse kardeşim fakirlikten öldüğümüz için zaten Ülkede heryerde audi bmw var eskisi gibi doğanlara şahinlere binmiyoruz.

Yorumla
    • met96
      met96
      +1 yıl

Sen asgari ücretle çalışan adamın altında audi, BMW göster bende AKP ye oy vereyim ülke bekası ekonomiyle olur ekonomi kötüyse beka falan yoktur

Yorumla
  • Nilsisa
    Nilsisa Takip Et
    Bilge Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Savaşalım ülkenin hiçbir şeyi yok zaten asker gücünden başka kaybedecek bişi yok elimizde mk

0
    0 Yorumla
  • kayseri_beyefendisi
    kayseri_beyefendisi Takip Et
    Xper 3 Yaş: 37
    +1 yıl

Türk tokadını özlemişler kral. Bi sıkıntı çıkarırlarsa bu sefer deniz filan değil, gömeceğiz oraya.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Zaten istedikleri o fransa yunanistan anlasma yapti. Hangisine saldirilirsa digerine saldiriis sayilcak. Abd us yigdi bizr karsi almanlar silah yigiyor hala. Savasmadan s.. kmeliyiz bu itleri

1
    0 Yorumla
  • Lütfetmedinizefenim
    Lütfetmedinizefenim Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Savaşakta bitsin artık bu hasret

0
    1 Yorumla
    • Bir_Müslüman_Türk
      Bir_Müslüman_Türk
      +1 yıl

Savaşacaz zaten adalardan olacaklar

Yorumla
  • asyaca5
    asyaca5 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 22
    +1 yıl

Seçime yakın Gündem değişikliği

0
    1 Yorumla
    • Bir_Müslüman_Türk
      Bir_Müslüman_Türk
      +1 yıl

Seçime yakın yunan kaşınmaya başladı öylemi?

Yorumla
  • Terminatör-03
    Terminatör-03 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    +1 yıl

Biz kazanırız

0
    1 Yorumla
    • Bir_Müslüman_Türk
      Bir_Müslüman_Türk
      +1 yıl

Görecez gelin bakalım

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Yunanistan ile savaş kapıda ne düşünüyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Yunanistan ile olan gerginlik hakkında ne düşünüyorsunuz? 18 cevap verildi
Yunanistan ile aramızda savaş çıkabilir mi? 9 cevap verildi
Yunanistan ile savaş mı olacak? 12 cevap verildi
Yunanistan ile savaş çıkar mı sizce? 141 cevap verildi
Yunanistan ile gerginlik had safhada! Sizce Yunanistan'ın amacı ne? 23 cevap verildi
Biz Yunanistan ile savaşacak durumdayken Yunan adalarina gidenler neyin kafasini yaşıyor? 10 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Utanmak bir kusur olabilir mi, ne derece masum ne derece saflık sizce?
  • Engelli bir çocuğunun olacağını bile bile onu dünyaya getirmek ister miydin?
  • Ait olmadığın masallardan kalkabildin mi?
  • En koyu renkler benimle olsun! Siyah saç her kadına yakışır mı?
  • Dudak içine dövme yaptırmak absürt mü?
  • En son hangi yeni diziyi bitirdiniz, şu aralar ne izliyorsunuz?
  • Evli biriyle görüşür müsünüz?
  • Çok mu dolusunuz?
  • Sizce sağlık nedir?
  • Her şeyi içine atan insanlar gerçekten güçlü müdür?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨