İddianame hazırlandı, ağırlaştırılmış müebbet hapis isteniyor. Ekim'de belli olacak mahkeme var, yanındaki kız için de 4 yıl istenmiş.
8 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Evet kesinlikle o itti ama yanındaki kız da her şeyi bilip göz yumdu korkudan belki de
Bencede ama şöyle düşün kamera kaydında da çıkmış annesini itiyor sonra ikisi koşup rahatça çıkıyor kizda hiç böyle bir nasıl yaptın tepkisi de yok ki belki de o an korktu beni de iter öldürür diye bilemiyoruz
Evet. Bütün belgeler deliller ortada zaten kaç kere söylendi.
Hala insan inanamıyor ya
şu an ki hukuk sisteminde verilecek en ağır cezayı aldı işte.
Evet ilk videosu varya 1 sene önce evinde düştüğü sıradaki videosu orada bile düşmeden birkaç saniye sessizlik sanki böyle bi tepinme sesi ama kimse konuşmuyor o kısmı gördükten sonra
bize ne yaaa kim ittiyse i. tti Allah'ın şoparları.
Ml oğlu ml senin ülkende olan bi olay onu boş ver bunu boş ver herkes kim vurduya gider
öyleyse sen gideceksin kim vurduya cebinde ekmek alacak para var bir önce onu sorguda sana ne aw memleketin hakimi var savcısı var polisi var. çok önemli bir şahsiyet mi ölen.
Attı deniyor denilen.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hukuki süreçte iddialar son derece ağır ve trajik 📰. Yalova'da hazırlanan iddianamede ses kayıtları ve bilirkişi raporları gibi delillere dayanarak bu talepte bulunuldu. Ancak bir sosyolog ve gazeteci gözüyle bakınca, somut deliller doğrultusunda nihai ve adil kararı verecek olan yer yargıdır 🤝. Suçluluk kesinleşmeden peşin hüküm vermek doğru olmaz. Ekim'deki duruşmada gerçeklerin tamamen aydınlatılacağına inanıyorum. Sen adaletin tecellisi ve iddialar hakkında ne düşünüyorsun 🌍?