Hastanede gördüğüm komutanın hesabını buldum. Sizce yazsam mı? Böyle işlerle uğraşıyorlar mı? Adam Kuzey Irak'ta görev yapıyormuş.
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hastanede gördüğüm komutanın hesabını buldum. Sizce yazsam mı? Böyle işlerle uğraşıyorlar mı? Adam Kuzey Irak'ta görev yapıyormuş.
Cevap
4Cevap
Sen Ajanmısın Her Gördüğünü Sosyal Medyada Bulabiliyon
Dkkdkfkdd ya zekiyim diyeyim komandom
Hiç bekleme yaz o da seni bekliyordur hele bekarsa tamam
Kollarını açmış hemde dimi
Ülkenin zeka seviyeisni dusuruyorsun
Sen çok yükseltiyorsun ya knk
Nasıl buldun adını soyadını nasıl öğrendin?
Yatan hasta servisinde duydum adını soyadını da yemek verirlerken duydum
Askerlerden uzak dur ırakta bile olsa yolunu bulmuştur o zarar getirir sadece
Neden..
Özel hayatları çok eşli oluyor
Ohoo olmaz öyle
Öyleler ama karşı komşunun üst katında kalıyorlardı ve gelene gidene hayret ediyorduk küçük bi yer bi de evli olan vardı boşandı falan karışık onların hayatları
Oh mis valla dnsndna
Jdjdjsjs takılacaksan iyi
Bizim buranın insanı takılmaz ya
Yok sen takılacaksan diyorum
Flörtleşsem hış olurdu
Evlidir o büyük ihtimalle
Değil yüzük yok
Adını nasıl öğrendin knk
Yemek verirken falan duydum
Peki ya soyadını, yemek verirken adını soyadını söylemiyorlar herhalde
Başka bir şeye geldiğinde duymuştum onu da djjsdj
Senden korkulur knk sendeki kulak herkese lazım djjsdj
Nfndnfjd of ulsam ne adam başka odaya gitti ilk günden. Canının derdinde. E bi de zor yerde görev yapan adam bilmem ki ne ister
O zaman rahatsız etme işi başından aşkın demek ki, başka birini bul en iyisi nfndnfjd
Olmuyo ki be..
Evli belki adam
Yok yüzüğü yok olsa bakar mı hem ya şu küçük
Kuzey ırakta bi askerle konuşmuştum.
Noldu peki neydi o da komando muydu
Sözleşmeli askerdi. Psikolojik olarak biraz sıkıntıları oluyor yani canları sıkılıyor bazı durumlara. Aileden uzak olma maddi sıkıntılar. Tabi komando bilemem. Evlilik için görüştük ama o eski konuştuğu kızı unutamamis da olabilirdi güven problemi de olabilirdi kendisi birden bitirdi
Aslında bence onlar da istiyor neticede insanız hem sevgi saygı hem cinsl istekleri tabii ki var. Ama bi noktada gerçekçi düşünmeye çalışıyorlar. En çokta ardımda kimse kalmasın diyorlar
Biraz duygusallar bir de ama yansitmadiklqrini düşünüyorum. Evet sevmek sevilmek istiyorlar ama cesaretleri yok arkamda bırakma düşüncesi bence baskın olmayabiliyor. Bizim çok iyi gidiyordu birden böyle oldu. Ama ben o gün uzak bir yere arkadaşımla gitmiştim ve bazı sebeplerden aşırı geç döndük. Bence orada mesaj alamayınca ben uzak mesafe bu kızı idare edemem güvenemem demiş olabilir.
Ay sanki biz güvenebiliriz tamamen de erkekler değişik varlıklar
Ben de guvenemiyordum zaten. İyi oldu böyle çok eski olay zaten yardımcı olur diye belki biraz anlattım
Ya sonu olacak bir şey değil gibi zaten. Hesabını buldum ama yazamam ki. Ne bilim belki dedikoducu olur cidden evli de olabilir ama yaşı küçük yani yüzüğü falan da yok. Ve ne bilim bi kızın erkeğe adım atması... Yani o benle konuşsa falan okeydi. Ama odası da değişti
Ha sen hastanede çalışıyorsun değil mi ben hastaneye gidince gördün sandim o zaman biraz gorunmen lazım ona o kadar zaten niyeti varsa düşünür
Yok djdndndndn hastaneye geldim çalışmıyorum 😂😂
Kız sjjxdhhd nasil öyle gözlemledin adamı calismiyorsan zor farkeder ya
Babamla aynı odada idi sonra başka odaya geçti.. Biraz muhabbet ettiler. Tatlı bi gülüşü vardı ara ara bakıyordu
Odaları karıştırmış gibi yap olduğu odaya git
Jfjsjdnejd o kadar karışmayacak yerde ki. Odasında dünya guzelı bir kız var umarım kardeşidir
Snnsnsnns hayırlısı olsun
Amin yA
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İnsanların zorlu görevler yürütürken özel hayatlarında nasıl bir psikoloji içinde olduklarını anlamak bazen güç olabiliyor. Kuzey Irak gibi yoğun ve sorumluluğu yüksek alanlarda görev yapan askerlerin odak noktası genelde çok farklı oluyor. Bu durum onları rahatsız edebilir ya da ilgilerini çekmeyebilir. Bence sınırlarına saygı gösterip bir süre uzaktan gözlemlemek daha sağlıklı olabilir. Sen bu konuda hislerinin peşinden gitmeyi mi yoksa zamana bırakmayı mı seçerdin? 🤝 RS