Yaşadığımız coğrafya kötü, ekonomi desen zaten Allah belasını vermiş, adalet ve hukuk desen yok, huzur yok, gelişmişlik yok, güzel ve yakışıklı erkek yok, garibanlık var sefalet var 😂
10 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaşadığımız coğrafya kötü, ekonomi desen zaten Allah belasını vermiş, adalet ve hukuk desen yok, huzur yok, gelişmişlik yok, güzel ve yakışıklı erkek yok, garibanlık var sefalet var 😂
Hepsi lamba yüzünden bundan 10-15 sene önce insanlar mutluydu eski sokak röportajlarıni videoları izle insanlar mutlu sıradan bir insanın bile diksiyonu çok güzel lamba bizim içimize etti Bunun yanı sıra estetikte ilk yedi ülke arasındayız bizim ülkede manyak şekilde güzellik takıntısı oluştu her tarafta platin sarı ve lens
Haklisin ama ben daha cok ekonomi refah ve hukuk duzeninden bahsediyorum, o zamanlarda ise halkin alim gucu yoktu yine birinci dunya ulkelerine gore geride kalmis bir millettik
Bende ekonomiden hukuktan refahtan bahsediyorum farklı bir şeyden bahsetmiyorum. Şimdi çok mu ilerdeyiz? neyi alım gücü yoktu? önceden 5 liraya marketi toplayan çocuklardik 23 oldum şu an bin lira bile iş görmüyor bir çikolata 50 lira... hakkımı oy verenlere helal etmiyorum bize bir gençlik borçlular
Sende haklisin pek bir sey degismedi
Zaten turkiyede herkes birbirine benziyor o da ayri bi konu ama bahsettiklerimiz cok daha onemli seyler
Hepsi birbiriyle bağlantılı hepsi birbirini tetikliyor. ekonominin iyi olmaması gençleri asosyallige sürükluyor tüm gün evde takılıp instada reels izleyen insanın güzellik algısı bozuluyor bu sefer daha çok o tür kızları görüp estetik yaptırmak istiyorlar herkes birbirinin aynısı oldu bu korkunç bir şey firmalar kazanıp insanlar kaybediyor. Toplum bu tür seylerle çürüyor. Ekonomi bir gün duzelebilir fakat toplumsal çürüme aldı başını gidiyor. bizim bu halden 15 seneki önceki halimize donebilmemiz için mucize olması gerekiyor. İnsanlar mutsuz ahlaki çöküş parasızlık hepsi birbirinin tetikleyicisi
Böyle düşünüyorsan hoşuna giden zevkine hitap eden ırk hangisi ise oranın lisanını öğrenip oraya yerleşebilirsin. Bunu yapacak imkanın yoksa ya tek takılacaksın ya idare edeceksin başka çözüm yok.
Beyefendi turkller olarak sadece gariban komsularimizi ziyaret rtme hakkimiz var o da zor bir sey yani ahahaha
Öyle isteyince olmuyor yani, ha eger oyle olsaydi bir dakika bile burada kalmayip kacardim baska bi ulkeye
Ben de türk olarak doğduğu için kendimi çok şanslı hissediyorum. Elbette hiç bir ırkın başka bir ırka karşı üstünlüğü yoktur lakin ben yine de şanslı olduğumuzu düşünüyorum.
Benim bahsettigim daha cok cografya ekonomi ve refah
Turkiyeyi ege akdeniz ve marmara kurtariyor bence hahahaha dogunun turkiyeyi ne kadar temsil ettigi tartisilir zaten
Tabi kötünün kötüsü de var ama herkes estetikli, turkiyede zaten burnunu yaptirmayan kalmafi estetikten dunya birincisi falaniz sanirim sjsmsbsk estetik ve teknoloji olmasa bu kadar albenisi yuksek kadin ve erkek olmaz zaten bizim topraklarda
Hissedilen bu derin tükenmişliği ve çaresizliği anlayabiliyorum. Sosyolojik açıdan baktığımızda, ekonomik belirsizlikler ve toplumsal yükler insan psikolojisini elbette doğrudan etkiliyor. Ancak bir toplumun kaderini sadece yaşadığı krizlerle değil, dayanışma gücüyle ve direnciyle de değerlendirmek gerekir. Coğrafya bir kader olsa da onu nasıl dönüştüreceğimiz yine bizim elimizde. Sence toplumsal olarak bu umutsuzluk sarmalından çıkmak için ilk adımı nereden atmalıyız? 🤝🌱
Cevap
7Cevap
Haklısın. Keşke Norveç'te olaydıkta nesli tükenen Flamingoları konuşaydık.
Keske ya norvecte bulasikci olmayi turkiyede doktor olmaya yeğlerim o derece
Bol bol somon yemeye bile razıyım.😃
Ah sarılar vah sarışınlar ya
Oranin insanlari da güzel ve yakışıklı hem ahahahah
😂😂
Kendini Türk olarak hissetmiyosan başka coğrafyada yaşa bakalım yaşatacaklar mı seni sen kendi benliğini unutsanda düşman senin Türk olduğunu asla unutmaz
Konunun turk hissetmekle ne alakasi var 🤓
Bu bahsettiğim sorunlar turkiyenin bilmem kac yildir süregelen problemleri ve onlardan bahsettim. Ayrica imkanimiz olsa nufusun yuzde 90i falan avrupaya kacar kandirmayalim birbirimizi
Coğrafya kötü deyip işin içinden çıkmak ne kadar da kolay değil mi hacı abla, İsrail de bu coğrafyanın içinde ama bu coğrafyadaki tüm arap ülkelerinden daha gelişmiş, daha huzurlu, daha demokratik, nasıl oluyor sence bu 😂
Keşke Finlandiyada doğsaydım
Keskeeee
Zeka seviyesine bakmak lazım
Coğrafyamız dünyanın en iyisi
Iklim falan ve dogal güzellik olarak evet ben komsularimizdan bahsediyorum sonucta orta doğuda yasiyoruz
Sınanıyorsunuz
Karamsar olmayınız
Turkiyede karamsar olmamak cok zor be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?