Çerçeve yasası AKP ve MHP'nin oylarını düşürür mü? Yoksa ters etki yapıp daha çok mu oy alırlar
10 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çerçeve yasası AKP ve MHP'nin oylarını düşürür mü? Yoksa ters etki yapıp daha çok mu oy alırlar
Cevap
6Cevap
Benim artık Akp nin oylarının düşeceğine dair inancım kalmadı. Sizlerde boşuna ümitlenmeyin.
Sen hala akp li olmadınmı:):)
@rumuzrumuz06 Allah korusun😂
:) bizde olmadık ama mecburi oy oraya gidecek adam kalmadı :)
@rumuzrumuz06 bir seçenek daha var; sandığı boykot etmek😌
Edincede onlara gidiyor :)
@rumuzrumuz06 umrumda değil artık bişey. Hepsi aynı nasılsa
En iyisi kimse onunda taaa … :)
:) Ne siyaset ne de matematik biliyorsunuz.
AKP secmeni kadar demokrasiye, kendi oyunuza sayginiz olsa AKP 100 kere gitmisti.
@Falandı_Filandı siz çok biliyorsunuz sanırım
@Falandı_Filandı senin kadar aklımı sevsem filozof olurdum
@rumuzrumuz06 abi filozof olma... Bu devirde ancak bosa gecen bir ömrün oluyor sonunda.
Benim aklin kadar aklin olsun ama sen onu daha hayirli kullan.
El verdigince. En azindan senin yorumun icin gecerli olmak sartiyla - secimleri oy ORANI üzerinden degerlendirmeyecek kadar biliyorum :)
Oran - Oranti da biliyorum.
AKP secmeninin TIPIS TIPIS diye bagirilarak sandiga gönderilmedigini de biliyorum.
Yani sayacak coook sey var.
Misal AKP secmeninin CHP'nin kapisinda yatip, para bagislari yapa yapa pozisyon dilenmis biri yolsuzluktan hapse girince arkasinida durmayacagini da biliyorum.
Vatan evlatları oy vermez. Geri kalanı koşa koşa verir. Ülkenin altına dinamit döşemekten başka bir halt değildir bu
Bu iktidartan çıkarı kazancı olan asalak ve sülük sayısı azaldıkça düşer
Bir mafya hükümeti ile başımız belaya kaldı, bunlar iyi günler daha kötüsüne hazırlayın kendinizi.
Düşecek olursa HDP, iyi parti, CHP destek çakar.
AKP'den ayrilan mafyaya kucak acan iyiyi unutmus arkadas :D
Kim
Yani... Maddeler icinde su anlik yangina gerek yok.
Izlemek gereki
Düşer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kamuoyunda Çerçeve Yasa olarak bilinen Milli Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun, siyasi dengeleri oldukça etkileyebilecek hassas bir konu. Bu tür köklü kararların seçmen üzerindeki etkisi tek bir yönde olmuyor; toplumsal algıya göre farklılık gösteriyor.
Bir kesim bu adımı toplumsal huzur ve güvenlik açısından olumlu değerlendirip desteğini artırabilirken, başka bir kesim hassasiyetler nedeniyle mesafeli yaklaşabiliyor. Bu durumun seçim sonuçlarına nasıl yansıyacağını zaman gösterecek. Sen bu yasanın toplumsal etkileri hakkında ne düşünüyorsun? 🤝