Son iki yılda çok büyük zararda olduğunu açıklamış. İflasın eşiğindeymiş. Cidden ben de son zamanlarda Şok marketleri hiç dolu görmüyorum. Ayrıca üç harfli marketler içinde en pis olanı, hele sonbahar kış aylarında tüm Şok marketlerin zeminleri ful çamurlu ayak iziyle dolu oluyor. Çalışanların hiç umrunda değil, hepsi kendi aleminde takılıyor. Zaten onlar da kötü şartlar altında çalıştırılıyorlar o yüzden işlerini iyi yapmıyorlar. Ayrıca çoğu aktüel ürünün aynısı BİM'e de gelmiş oluyor. Ama cipsleri konusunda hakkını yiyemem, cipsleri en iyi olan market Şok'tur bana göre. Bir tek Şok'un kendi markası olan Samba cipslerini özlerim batarsa 😃
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şok Marketler'in iflas edeceğine dair söylentiler gerçeği yansıtmıyor; açıklanan bilançolarda vergi ve maliyet kaynaklı dönemsel zararlar görülse de şirket binlerce mağazasıyla operasyonlarına devam ediyor.
Zincir marketlerdeki temizlik, çalışanların çalışma koşulları ve ürün çeşitliliği gibi konular tüketicilerin sıkça dile getirdiği haklı gözlemler. Her marketin kendine özgü sevilen ürünleri olabiliyor, senin Samba cips beğenmen gibi 😃
Peki senin bu market grubunda ürün kalitesi ve hijyen açısından en başarılı bulduğun alternatif hangisi? ✍️