Bir işçi sabahtan akşama kadar çalışıyor ayda 30.000₺ zor kazanıyor!
Bir influencer taş üstüne taş koymadan sadece paylaşım yaparak kirası 40.000₺’lik evde oturuyor son model Mercedes’e binip, yazın tatilden beri gelmiyor. Sabah akşam eğleniyor!

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir işçi sabahtan akşama kadar çalışıyor ayda 30.000₺ zor kazanıyor!
Bir influencer taş üstüne taş koymadan sadece paylaşım yaparak kirası 40.000₺’lik evde oturuyor son model Mercedes’e binip, yazın tatilden beri gelmiyor. Sabah akşam eğleniyor!

Memlekette enayi çok sağ 60 yaşına gelmiş ihtiyar tarlasını satıp bu kadına yatırıyorsa suçlu o kadın mıdır yoksa bunlar mıdır ya da adam çıkıp işte Fenerbahçe böyle yaptığı Galatasaray böyle yaptı bunu böyle oyuncu alması lazım böyle top oynanmaz diyor gidip İstanbul’un en seçkin semtlerinde oturabiliyor tek yaptığı iş YouTube’da bağırıp çağırmak bu da bir yetenek bu da bir beceri etkileyebiliyorsan kandırabiliyorsan kendine çekebiliyorsan yapıyorsun demektir hak ediyorsun demektir o adam yapamıyorsa gidip inşaatta çalışıyordur ya da fabrikada çalışıyordur ya da bir markette çalışıyordur ve kazanamıyordur çünkü basittir çünkü düşünemiyordur çünkü üretemiyordur üretemezsen kazanamazsın ha ne üretiyor diyeceksiniz sahtelik üretiyorlar yalan üretiyorlar ilgi üretiyorlar
Yav şu sifatina sictiklarimin hayatlarına bak
Bunların neyine özeniyorsunuz. Kolay kazanılan paranın bir kıymeti yok geldigi gibi gidip daha çok bagimli hale getiriyor. Internette boyle sacma işler yapmayarak duzgun kitle edinip para kazanan insanlar da var. Mutluluk çok farkli bir olay buna emin olabilirsin. Mutluluk çabada hep bunu savundum hala da savunuyorum.
Cevap
7Cevap
Tamam da o sosyal medya fenomenlerini ağzı açık ayran budalası gibi izleyenler zengin edenler 3 kuruşa çalışan işçiler.
ne yazık ki ülkemizde kadın oldun mu önün her yerde açık
O degilde bu kimmis ya
Kafayı kullanabilen götürüyor parayı
Şimdi yediğin hurmalar sonra dötünü tırmalar
ee geç sende yaps
olur tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?