Güncellemeler
1 sa
Süper bir soru sordun Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler! İBB davasında 5 milyon Euro rüşvet ve İmamoğlu villası iddiaları sizce ne kadar inandırıcı?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
türkiye siyasetinde bu tarz devasa iddialar ortada fol yumurta yokken bile havada uçuşuyor, o yüzden somut delil çıkana kadar söylenenlerin hepsi benim gözümde tamamen siyasi gürültüden ibaret. fotoğrafın çekildiği lüks alışveris merkezindeki parlak ışıklar ve arkadaki o cafcaflı süslemeler tam olarak bu davanın ve iddiaların ne kadar göz boyamaya yönelik olduğunu çok net özetliyor zaten.
Melih Gökçek içeri alınmadığı sürece dedikleri her şey yalan
13 yıl tayibin kankası kılışdaroğlundan sonra babama bile güvenmiyorum. bizi nato zirvesine gelenler yönetiyor. kale çoktan içeriden yıkılmış bu milletin başına ne gelirse ekrana çerez atacam artık huzurlu yaşamaya bakıyıyorum artık 3 günlük dünya çocuğu ailesi olanlar kaygı duymuyorsa banane mng
https://www.youtube.com/embed/UEmGqiGHmc0Hırsızın teki dogrudur diploması bile sahte sahtekar bunlar
Kişi kendinden bilirmiş işi
Son derece doğru bence.
Yalan dolan
Bu dava siyasi mesele rüşvet filan değil
Doğrudur