Hiç kimseyi övmedim ki sadece çerçeve yasa'ya hayır story'si attım, siyasete karıştığımdan değil benim amacım siyasete karışmak değil zaten ama terörist teröristtir, yabancı olup buna karşı çıkılamaz mı?
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiç kimseyi övmedim ki sadece çerçeve yasa'ya hayır story'si attım, siyasete karıştığımdan değil benim amacım siyasete karışmak değil zaten ama terörist teröristtir, yabancı olup buna karşı çıkılamaz mı?
Yabancı İseniz Kendi Ülkeniz İle İlgilenmeniz Daha Doğru Olacaktır, Çünkü Bu Yasanın Çıkma Amacı Ve Geçmişi Hakkında Pek Bilgi Sahibi Olamayabilirsiniz.
Haklısın aslında ama çok siyasete de girmedim bir story attım sadece yoksa çok bilgi sahibi olmadan bir taraf seçmek bence de doğru değil
İçinde yaşadığımız toplumun sosyal, hukuki ve insani konularına duyarlılık göstermek her bireyin en doğal hakkıdır 🤝. Ancak hassas toplumsal ve siyasi gündemler, insanlar arasında farklı duygusal tepkilere yol açabiliyor. Terör gibi insanlık dışı olgulara karşı durmak evrensel bir duruştur. Fakat yerel siyasete dair tartışmalı yasal düzenlemelerde paylaşım yaparken, çevrendeki insanların hassasiyetlerini ve farklı bakış açılarını da göz önünde bulundurmak iyi olabilir 📰. Sen bu konuda arkadaşınla hislerini açıkça konuşmayı denedin mi? 🌱
Cevap
3Cevap
Türkiyenin siyasetini yabancılar belirliyor zaten deseydin
Arkadaş ne kadar malsiniz bu tür şeyleri gerçekten kafaya takıyor musunuz
Siyaset günlük hayatimizi dibine kadar etkiliyor siyasete karışmak kotu bir şey degil. Halk fikrini her şekil söylemeli
Bence haklı. Sana ne 😂 dalga geç sadece, aşağıla ve dalga geç
vatandaşlığın var mı burada
terörist teröristtir öyle de o yuvarlak modele
Yok da 4 yıldır türkiyede kalıyorum az çok biliyorum sonuçta parti sempatizanlığı yapmadım akp veya chp övmedim sadece çerçeve yasasına hayır dedim ki türk olmasam da karşı çıkılması gerek buna
evet zaten öyle. o loliponun abisi babası dağda muhtemelen
Korkunç cidden birsürü insanın katillerini destekleyenlerin olması
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?