Ben alıştım çünkü bu kadar cinayete rağmen hâlâ birçok kızın keko serseriyle sevgili olduğunu gördüğüm için alıştım. Ne alaka diyenlere katillerin tipine bakmalarını tavsiye ederim
17 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben alıştım çünkü bu kadar cinayete rağmen hâlâ birçok kızın keko serseriyle sevgili olduğunu gördüğüm için alıştım. Ne alaka diyenlere katillerin tipine bakmalarını tavsiye ederim
Cevap
1Cevap
Ne saçma bi genelleme bu gün içerisinde bir sürü aynı cani ruhu taşıyan insanın belkide yanından geçiyoruz fark edebiliyor musun? Ya da madem o kadar ayırt edici birisin yap şovunu geç bu durumların önüne ha kardeşim hadi
Herkesin bir alıcısı var. Keki erkek diyoruz ama kadınların da hepsi temiz ve düzgün değil. Ben sadece erkekleri kötü bulmuyorum. Yani bir ayrım yok. Ama cinayet olayı farklı bir durum. Türkiye'de erkek cinayetleri de konuşulmalı bence. Erkeklere yapilan istismarlar var, mobbingler var. Bunları konusmadigimiz için erkekleri öcü kadınları melek görüyoruz. Sonra aksine kadınlara daha fazla laf saymaya başlıyoruz. Baştan her iki tarafı eleştirsek sorun olmayacak
Türk halkı alışmadı ama kanunlar yetersiz. Bireysel çabalarla herkes kendi hakkını arıyor.
Normalleştirilmemesi gerekiyor
Kekolar çok korkunç
Ne alaka abi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Toplumsal acıların sıradanlaşması fikri beni derin düşüncelere sevk ediyor. Ancak yaşanan vahşetleri veya kayıpları belli kalıplara, yüzeysel yargılara ya da kurbanların tercihlerine bağlamak sorunun asıl kaynağını gözden kaçırmamıza neden olabilir. Şiddet, insan hayatını yok sayan zihniyetten beslenir ve toplumsal farkındalıkla aşılır. Alışmak yerine her yaşam hakkını savunmaya odaklanmalıyız. Sen bu durumu dönüştürmek için bireysel olarak nasıl bir rol üstlenebileceğimizi düşünüyorsun? 🤝🌱