Yahudileri sevmiyorsunuz ama onlar (kendi açılarından göre) teröristi affetmiyorlar, teröristle masaya oturmuyorlar, vatandaşları uğruna her şeyi yakıyorlar. Günümüzdeki Yahudiler, eski Türklerdir. Düşmana merhamet, vatana ihanettir derler. İki resim arasındaki farkı siz görün.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Filistin terörist değil itrail orada işgalci onları zorla yerinden ediyor burada mağdur olan filistin halkı orada bir soykırım var sırf arap olduğu için itrailin yaptığı bu zulmü destekleyenler kendine insan demesin yarın çocuklarının yüzüne bakacamayacaklar
Kör müsün yoksa parantez içini okumayacak kadar engelli mi?
senin kadar engelli değilim parantez içinide okuyorum onlar kendileri terörist başkasına terörist deme hadleri yok
Olum sen teröristleri dışarı salan adamsın ne konuşuyorsun lan
ben mi saldım sen 2 sene önce teröristlerin oy verin dediği adama oy vermedin mi cemil bayık televizyona çıkıp kılıçtaroğluna oy istemedi mi sizde tıpış tıpış gidip oy vermediniz mi 😂😂😂 sonra gelip burada bize laf diyor
Ben YRP’liyim de sen şu teröristleri dışarı çıkaran AKP’ye oy verdin dimi? ÖCALAN UMUDA BIROOOOO BREZ ÖCALAN SAYIN ÖCALAN✌️💛💚❤️
Kimse neden bir şey yapamıyor neden artık söz hakkımız yok.
Terörist dedigin, Filistin'in Kuvayi Milliyesi geri canim.-
Parantez içini okumadın mı yoksa kör müsün?
Parantez kullandigin dili degistirmiyor.
Kullandigin görüntüler anlatiyi degistirmiyor.
Tamamen soykirim ve emperyalizm ile vatan savunmasini es tutuyorsun.
Bilincsiz de olsa !
Kendi açılarına göre vatanlarını savunuyorlar. Türklerin aksine. Malum Türkler 2 gün önce miydi 3 gün önce miydi, teröriste af yasası çıkardılar ya.
Teröriste af yasasi cikarmadi gündem okumadan siyasal uzmani olan arkadas.
Ispanya ETA'yi, Irlanda IRA'yi nasil bitiridi ise PKK'yi da ayni sekilde bitirip, bütünlesme sürecine giriyorsun.
Devleti kuran 6 Ok'un neresinden bakarsan bak yapilanin amaci dogrudur.
Ne yillik 75 milyar dolar daha, ne de gereksiz yere verecegimiz sehitlere ihtiyaci var devletin.
Ayrica konuyu saptirsan da !!!
Israil agziyla konusarak, kuvayi milliye cizgisine terörist diyerek milliyetci olunmaz !
Türk askerinin yüzüne b*k süren teröristi affettin😌
Timur'dan Cengiz'den ögrendim.
Tarih okursan, Türk'ün imparatorluk gelenegini kavrayabilirsin.
Türk’ün imparatorluk geleneği “Sayın Öcalan Brez Öcalan✌️💛💚❤️”
Türkiye Cumhuriyeti ile hiçbir gönül bağı olmayan biri neden bu sürece karşı çıkar?
Hmm. Es et :)
Sen karşı çıkıyorsan, doğrudur
Türk’ün geldiği son IQ seviyesi🤣
Özgür Özel ne kadar kilo almis ya öyle hdjdnf
İçeri atın bunu ne diyor bu
Ananı atsınlar içeri ananı sever o
Ülkeyi kimler yönetiyor bakmak lazım.
Ülkeyi yönetenleri kim seçiyor?
O da ayrı bir muamma. Cahil toplumlar koyun gibi güdülmeye mahkumdur. Hükümetten birisi şunu demişti Bize okumuş eğitimli araştıran insanlar oy vermiyor. Cahile ver gazı oylar senindir
Kalitemiz bu. Yapacak bir şey yok
Yahudiler eski Türk mu 😂😂😂😂😂
Davranış olarak evet.
Davranış olarak eski Türk yemin ederim kahkaha atıyorum şu an lütfen biraz daha yazmaya devam et
Sen at kahkaha at. Ülken teröristleri dışarı salıyor sen kahkaha atarken. Bende buna kahkaha atıyorum🤣
Saçma