1 aySöylenecek çok şey var.
Bu ülke üzerinde yapılan projelerin hepsinin önü açık. Kimse Türkiyeyi tehdit olarak görmüyor çünkü onların hakimiyetine boyun eğiyoruz.
Çiftçiden tutun Kömür ocaklarına kadar Deniz kıyılarından dağ taş ormanına kadar... Onların izin verdiği kadar bizim.
Yol yaptı okul yaptı klise yaptı cami yaptı sürekli yapılanlar sayılıyor peki ya hiç yapılmayanlar "özür dileriz bunu halledemedik deniyor mu? "
Vergi de artışlar? Açlık ve sokakta yaşayan insan artışı? İşsizlik? İflaslar? Kendi çıkarları yoksa kimse yükselemiyor. Yabancı firmalar prim üstüne prim verirken yerli firmalar maaş ödeyemiyor.
Tutumlu ol kanaatkar ol ama destek yok.
Evde kaç kişi çalışırsa çalışsın ne kadar biriktirirsen biriktir harcaman olmasa bile ev araba alamıyorsun. Evde ki herkesin kredi çekmesi ve bir ömür ödemesi lazım. Enflasyon ömrümüzden daha hızlı büyüyor.
Dahası sözünden dönmeler. Terörsüz Türkiye için terörü dışarı salmak çok mu mantıklı?
117 Yorumla- 1 ay
Peki ben de size şunu sormak istiyorum madem bu kadar kötüyse bu adamlar 25 yıldır nasıl seçiliyorlar hadi diyelim onu kötü yaptılar bunu kötü yaptılar şunu şöyle yaptılar bunu böyle yaptılar yıllarca ben de sizin gibi eleştirdim hatta 2020 seçiminde tuttum Kılıçdaroğlu'na destekledim hatta Kılıçdaroğlu'na laf söyleyenlere laf söyledim peki bu adamlar nasıl kazanıyor ya şimdi diyeceksiniz ki yok makarna dağıtıyorlar yok Allah kitap diyorlar bilmem ne diyorlar iyi de arkadaşım senin muhalefet dediğin adamlar her yerde belediyeleri kazandı ne halt oldukları ortaya çıktı 2023'te demokrat dedi demokrat dedi dedikleri kılıçdaroğlu'nu şimdi hain ilan edip AK partili ilan ettiler 2014 yılında Ekmeleddin İhsanoğlu diye iki lafı bir araya getiremeyen adamı çıkarıp cumhurbaşkanı adayı yaptılar 2018'de kendi memleketinden bile oy almayacak adamı cumhurbaşkanı adayı yaptılar E şimdi siz diyorsunuz ki bu adamlar kazanınca bu adamlar kazanıyor ülkeyi bitiriyor bunca zamandır elinde Ekrem İmamoğlu gibi bir adam olan muhalefet 2023 seçiminde niye aday göstermedi millet bangır bangır bağırırken biz Ekrem imamoğlu'nu istiyoruz Mansur Yavaş istiyoruz derken niye duymadım muhalefet ben artık muhalefetim de muhalefetlikte kalmaya çalıştığını ve lafta konuştuğunu düşünüyorum
- 1 ay
Terör konusunda da gelecek olursak terör konusunda kim Amerika'nın dediğini yapmadı zamanında Bülent Ecevit Abdullah Öcalan'a Türkiye'ye getirirken Amerikan isteği üzerine getirmedi mi ondan sonra 2001 yılında idam kaldırılmadı mı bu adamlar o zaman ülkenin başında mıydı peki o zamanki insanlar niye bunu asamadı niye bir şey yapamadı şimdi millet ölmesin diye uğraşırlarken birkaç kişi çıkıyor diyor ki yok efendim teröristle anlaşma yapıyor Yok efendim bilmem ne iyi de kırdırdım bu insanlar besledi o teröriste 25 yıl ülkede AK parti olduysa geriye kalan yıllar dedi diğerleri vardı o zaman niye asmadılar öncekilerin yapmadığı şeyleri sonrakilerden bekliyorsunuz böyle şikayet ediyorsunuz madem o kadar zengin bir ülkeydik askeriye ile uğraşana kadar milletin başörtüsü ile tesettürü ile uğraşana kadar yolu yapsalardı kusura bakmayın da bu ülkeye en büyük zararı askeriye verdi darbelerle en küçük bir şey de hükümetleri tehdit etmekle şimdi onu yapamıyorlar millet kafasına takmış para ile yol yaptı e o zaman siz de yapsaydınız zamanında bunca zamandır muhalefeti savundum onlardan da bir halt olmayacağını çok güzel gördüm
- 1 ay
Muhalefetin önünü kim kesti? Ülkenin en çok turist çeken yerlerinden biri İzmir sırf muhalif yönetimde diye devletin çöp için bile alt yapı için bile destek vermediğini biliyor musunuz? Kendi belediyesi haricinde kalkındırdığını mı sanıyorsunuz. Devlet desteği olmadan belediye kasasından çözülecek işler mi? Hani bu halka hizmete gelmişti. Savaşlara tepki için mitinge gelen adamdan bahsediyoruz onun işi mitingte bayrak saklamak mı şiir okumak mı? Otuz tane insan bulursun şiir okuyacak gider yine işini yaparsın. Gözleri vardır görmezler Kulakları vardır duymazlar. Büyülenmiş gibisiniz cidden. (Siyasileri ve siyaseti sevmem ama ülkeme uzanan ellerin akıbetini ölmeden görmek için dua ediyorum)
- 1 ay
Sizin engelliyor dediğiniz turistik bölgelerden birini ben size söyleyeyim Antalya Alanya bizzat orada yazlığımız var her yaz da gideriz AK parti belediyesi varken gayet güzel hizmet vardı AK parti belediyesi gitti hatta Alanya ilçesine MHP bakıyordu her yerde CHP seçildi tamam birçok şeyden geliyorlar bu konuda size katılıyorum peki Alanya'nın Türkler bölgesinde 10 gün boyunca çöp alınmasını da alınmamasını da hükümet mi engelliyor ya kendinizi kandırmayın ya kafanızı almışsınız belli bir doğru Yok efendim hükümet engelledi Yok efendim şu yaptı yok bu yaptı çöp almasında mı hükümet engelliyor ha E peki Ankara ben Ankara 'dayım Mansur Yavaş Mansur Yavaş dediler 2014 yılından bu yana Allah'ın soyundan paramı alınır diyen Mansur Yavaş efendi şu anda Türkiye'de en pahalı suyu Ankara 'da satıyorlar sizin haberiniz var mı? Sizin İzmir dediğiniz bölgede önceki belediye başkanı Tunç soyer sırf belediye işçisine yüksek maaş vereceğim diye sözleşme yapıp yeni belediye başkanı zor durumda bırakıp adama elleriyle çöp toplattılar bunu da mı hükümet yaptı hanımefendi biraz kendi adamlarınızın da hatasını göreceksiniz ben AK Parti'nin hatalarını söylerim CHP'nin hatalarını söylerim ben parti tutmuyorum burada ama desteklediğiniz partilerin de hatasını göreceksiniz durmadan savunuyorsunuz durmadan savunuyorsunuz neyini savunuyorsunuz ki ülke yönetmekten aciz bir muhalefet var bunlar mı ülke yönetecek kim engel olduğu 2023 yılında Ekrem imamoğlu'nun adayı olmasına Kemal Kılıçdaroğlu engel oldu o döneme kadar Yok özgürlükçü yok bilmem neci dediğiniz Kemal Kılıçdaroğlu diktatörün başta gideni çıktı ona niye sesiniz çıkmıyor koysaydı o zaman Ekrem imamoğlu'nu
- 1 ay
En azından ecevit ben müslümanım demiyordu adam dinsizdi yaptığı ülkeyi satmaktı bunu da gizlemedi zaten mağduru oynamadı sevmiyordu kürdü de müslümanı da düşmanlığı mantıklıydı dediğiyle yaptığı birdi.
- 1 ay
Milletin sağda solda dış ülkelerinde kafasında füzeler yağarken siz burada rahat rahat oturup klavyede yorum yapıyorsunuz ama ondan sonra da diyorsunuz ki hükümet bir şey yapmıyor hükümet ülkeyi kötü yönetiyor e buyurun sizin adamlarınız yönetsin bir altılı masa kurdular birbirlerine girdiler sen aday olacaksın ben aday olacağım diye masayı kırdılar yüzde bir oy alamayacak adamlara gittiler 40 tane vekil verdiler ha gelecek partisinin vekilleri ak Parti'ye gitti o yüzden bazı şeyleri kusura bakmayın da eleştirene kadar artık bazı şeyleri de görün AK Parti'nin hataları yok mu var ben savunmuyorum yine söylüyorum ama kusura bakmayın muhalefetten bu ülkeye bir cacık olmaz anca böyle boş boş konuşurlar
- 1 ay
O zaman sizin geçmişteki Müslüman değildi dediğiniz insanlar diğer insanlar din düşmanıydı dediği zaman diğer kesim çıkıp da hayır Ecevit öyle diyemezsin bunlar dini kullanıyor demeyecekler eğer önceki dönemler böyle olursa bu adamlarda insanlara başörtüsü özgürlüğü verir tesettür özgürlüğü verir devlet dairelerinde çalışma özgürlüğü verir hanımefendi mantıklı düşünün sizin bir akrabanız olsa siz açıksınız diyelim o sizin tercihinizdir sizin günahınızdır ben bir şey diyemem sizi ilgilendirir ama sizin bir yakınınız tesettürlü beş vakit namazını kılan bir insan KPSS'ye girdi devlet dairesine atandı hangi hakla onun başını açmasını istiyorlar hangi hatta tesettürden çıkmasını istiyorlar nerede kaldı özgürlük nerede kaldı laiklik laiklik sadece başı açık olanlara mı işliyor AK parti kazandıysa bunca zamanki bu ülkede yapılan saçma sapan reformlar yüzünden kazandı bakın yine söylüyorum ben AK parti'yi savunmuyorum ekonomi olarak kötü siyasi olarak evet Adalet adaletli siyaset yönetmiyorlar buna ben de katılıyorum ama kusura bakmayın AK parti bu zamana kadar güçlendiyse bu muhalefetin suçudur
- 1 ay
Heh işte bende bunu diyorum boyun eğenle eğmeyen arasında ki fark savaş. Biz hangisiyiz?
- 1 ay
Biz aslında millet olarak hiçbir şeyiz tamam mı siyasilerin gözünde hiçbir şeysin ben de bunu anlatmaya çalışıyorum size bu ülkeye hepsi Zarar vermiş ama şimdikilerin yaptığı şeyler de geçmişteki yapmayan insanlara yapmayan insanları geri plana atarak şimdikiler yapanlara da ay yapıyorlar bunlar hatalı demek insafsızlık yapsaydı yol diyorlar mesela yol yapıyor paralı yapıyor bilmem şu kadar fiyata geçiyoruz iyi de 25 yıldır AK parti varsa 100 küsür yıldır Cumhuriyet var hadi şey zamanını geçelim bu cumhuriyetin kurulma Savaş zamanlarını geçerim çoklu parti dönemine geçtikten sonra niye yapmadılar oturup da insanların başörtüsüyle uğraşana kadar oturup da ezanı Türkçe yapana kadar bunları yapsalardı eğer bunları yapsalar da şu anki mevcut hükümet bunları konuşamazdı anlatabildim mi ben size bunu anlatmaya çalışıyorum ben size AK parti b partisi demiyorum ne saçmalıktır ya bir insanın kafası kapalı diye ona gerici muamelesi yap bir insan tesettürlü diye devlet dairesini alma eşimdekiler de bu özgürlüğü bu şeyliği verince E bu adamlar seçiliyor bu adamlar dini kullanıyor E sen verseydin sen ne yapıyordun bunca zamandır e neymiş Atatürk'ün kanunu varmış ya kanun dediğini değiştirmek çok mu zor iyi paralı yol yapmış e sen yapsaydın madem o kadar zengin bir ülkeydik madem her şeyimiz satıldı madem her şeyimiz vardı niye yapmadık çok geriye gitmeyin ya 2023 seçiminde insanlar ne istedi Ekrem İmamoğlu aday olsun istedim Mansur Yavaş aday olsun istedi bugün aday olsaydı seçilmişti ne oldu muhalefet aday göstermedi işlerine geldiği zaman muhalefetin başındaki adamı Kahraman yapıyorlar işlerine gelmediği zaman iktidar partisine hizmet ediyor diyorlar kusura bakmayın ama yine söylüyorum bu ülkede muhalefetten bir cacık olmaz ancak konuşurlar
- 1 ay
Ben kapalıyım elhamdulillah müslümanım da. Hiçbir partici de değilim. Takım da tutmam. Bu fanatizme karşıyım elde ki bulguya göre değerlendirirsin siyaseti. Kanaat edin ama 10 çocuk doğurana Togg diyorlar bu komik değil mi? Göz göre göre dalga geçiyorlar.
- 1 ay
Rabbim ibadetlerinizi kabul eylesin ben kimseyi açık kapalı diye ayırmam sadece ülkede şu anda en çok kızdığım şey açıklığı çıplaklıkla karıştırmış olma olmaları Yok ya 10 çocuk doğurana tok falan vermezler yani o iş gibi yalandır ona ben de inanmam ama anlatabildim mi yani benim size anlatmak istediğim sizinle münakaşa etmek kalbinizi kırmak değil evet bunca zamandır muhalefeti ben de savundum ama gerçekten onlardan bir halt olmaz bu da bir gerçek
- 1 ay
Muhalefeti niye savunayım benim öyle bir derdim yok bana ne muhalefetten. Ama görmek istediğiniz gibi görüyorsunuz. Adama peygamber vasfına tapınma vasfına koyanlar var bu niye? Normal mi ülkede yapılan algı çalışmaları bizi sadece burada yazmaya yöneltiyor çünkü gidip arayabileceğimiz adalet yok. Yayın organları hepsi belli kişilere ait. Yönlendirme var. Kontrol var.
- 1 ay
Evet bundan sonra ki dediklerinizi de sonuna kadar katılıyorum bu arada kusura bakmayın size karşı bir saygısızlık yaptıysam kalbinizi incittiysem sadece açıklamak istedim bazen yazılarla yanlış anlaşılma olabiliyor münakaşa olabiliyor hakkınızı helal edin
- 1 ay
Herşeyi söylediniz ama bu ülkenin satılmış olmasına cevap vermediniz. Çünkü dev ekranlarda sürekli başarı izolasyonları yapılıyor her olumsuzluk her kışkırma ihtimalinde halkı sarsacak başka bir olay patlıyor. Karşısında olanlar gözlerden uzak tutuluyor. Yanında olanlar büyüyor. Ben Ülkemi geri istiyorum atalarımın can verdiği topraklarda açlıktan kıvrandıkları zamanlarda bu günün istikbalin kurtuluşunun hayaliyle huzur buldukları günden beri bu kadar hüsran duyduklarını sanmıyorum.
"Önce Irak'ı işgal edecekler, sonra Suriye'ye yerleşecekler, ardından İran'a saldıracaklar; çünkü asıl hedef Türkiye'dir" Hedeflerine ulaştılar sözde bize aitmiş gibi gözüküyoe toprağına ayağımız değiyor diye bizim sanıyoruz. - 1 ay
Bence bunları fazla kafa yormayın çünkü biz ne dersek diyelim olacak varsa olur ama bu kadar felaket senaryosu da yazmaya gerek yok medya diyorsunuz ben genelde Sözcü Halk TV now TV izleyen birisiyim ama onların da bazı şeyleri abarttığını düşünüyorum neyse kusura bakmayın hakkınızı helal edin
- 1 ay
Kafa yormayın aynen bizden istenen bu zaten ye iç yaşa yoluma çıkma. Tamam neyse ne.
Halk, devlet gemisini taşıyan sudur; su gemiyi yüzdürür ama isterse batırır da. - 1 ay
kafa yorsak da konuştuğumuz ile kalıyoruz
En İyi Cevaplar
- Gündem konusunda 10,4b cevap paylaştı.
1 aySavunma politikası güzel diğer ülkeler erdoganı seviyor bu bile bir cesaret örneği
Suriye'yi göçmenleri koruyan bir devlet adamı oldu garip bir şekilde başka ülkeler bunu yapmadı
Galiba dindar Müslüman devlet adamı istemiyor bu halk11 Yorumla- 1 ay
Özellikle sol kesim
Buradaki birçok kişinin gönderme şeklinde yazdıklarını da dikkate aldığımızda; özgür bir şekilde yorum yapmak bile mümkün değil düşün, gelinen noktanın özeti sanırım. Ben hiçbirinden herhangi bir fayda görmedim, hiçbir siyasi partiyle işim yok. O nedenle de evet taraf değilim, bertarafım, işsiz güçsüz parasız pulsuz biriyim, kaybetmekten korkmuyorum çünkü kaybedeceğim birşeyim yok (canımı alsalar ne olacak? En fazla bu eziyet hayat bitmiş olur, sefa içinde yaşayanlar korksun ölmekten) Haydi iyi forumlar..
43 Yorumla- 1 ay
Yani şimdi şunu söylemem gerekirse ben iyi şeyler yaptıklarını da düşünüyorum her yaptıklarını da kötü olarak değerlendirmek bence saçma özellikle yok rejimi şöyle yaptı yok böyle yaptı diyorlar peki gelip geçmiş dönemde insanlara birçok yasaklamalar yapılırken birçok sıkıntılar yaşanırken o zamanınkileri çok mu demokratikti demek istiyorum yani
- 1 ay
Karşılıklı menfaat sistemi olduğu sürece demokrasi, adalet, liyakat... hepsi hep kağıt üzerinde olur, geçmişte de öyleydi doğru (göremediklerimizi de araştırdığımızda öyle maalesef). Yani demek ki siyasetin olayı bu, hani derler ya kumarhaneler için "her zaman oynatan kazanır" 😇 Kaybetme ihtimali olmayanlar sadece siyasetin fiilen içinde olanlar, benim gibi en dip sıradan vatandaş hep fil tepişmeleri altında ezilen çimen ya da toprak parçası. Yapılan edilen konusunda bişey diyemem, zaten erk her kimin elinde ise yapması gereken şeyleri yapmalı, yapmakla mükellef normalde
- 1 ay
Evet
- Gündem konusunda 319 cevap paylaştı.
1 ayÇeyrek asırlık iktidarı özetlemeye tek kelime yetmez olumlu icraatleri de oldu olumsuz da ama bana göre olumsuz şeyleri daha fazla.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
- Gündem konusunda 27,3b cevap paylaştı.
u 1 ayGeriye gitti ülke.
31 Yorumla- 1 ay
Önceden de çok ileride olduğunu sanmıyorum
1 ayKonuşmak istemiyorum pek bu konu hakkında doğduğumdan beri gördüğüm tek iktidar
Yorulduk ya artık şahsen
44 Yorumla- 1 ay
Bence geçmiş dönemlerde bir araştırmanı tavsiye ederim yani şu anda kötüleyenler acaba geçmiş dönemlerinde kendileri nasıldı
- 1 ay
Biliyorum ailem anlattı her şeyi Atatürkçü bir ailede doğdum büyüdüm yinede ben herkese karşı saygılı biriyim
İyi yönleri de oldu ama şahsen artık ben yeni yüzler görmek istiyoruz artık - 1 ay
Digry
- 1 ay
Doğru
- 1 ay
Teşekkür ederim
- Gündem konusunda 430 cevap paylaştı.
s 1 ayKimse kusura bakmasında diğer ülkelerde savaş varken bizim kıçımızı rahatça yere koyup oturmamız reis sayesindedir.
23 Yorumla- 1 ay
Keşke bunu bir anlayabilseler
- 1 ay
Anlamayanlar dünyanın en zengin ülkesine gidip orada füze yiyebilir.
- 1 ay
Bir de şunu anlamıyorum yani diktatör diktatör diyorlar kendisine karşı olanlar hapse attırıyor diyorlar ya abi bu ülkede Cumhuriyet kurulduğu ilk dönemi de araştırsan 1960-1970'leri hatta 80'lere kadar bu ülkede ne zaman özgürlük varmış sırf başörtüsü takviye tesettürlü diye devlet dairesine girilemeyen bir ülkede kim özgürlükten bahsediyor gerici diye dışlanan kadınlar da göz önünde bulundurduğumuz zaman çok özgürlük varmış ya ha tamam abi şimdi belki kendilerine siyasi olarak karşı olanları hapse attırıyor ihtimali olabilir olmaz değil ama bir tek bu AK Parti'ye özgü bir şey değil ki önce bir dönemler sanki çok özgürdü çok fikir özgürlüğü vardı da
Akp dönemini kısaca özetliyorum.
Kadın cinayetleri
Cemaatlet ve tarikatlarda çocuk tacizleri, tcav.
İntihar eden insan sayısı
Gazeteciler ve siyasetçilerinin tutuklanması
İslam dinini yaygınlaşması ve ve islam dininin bir din gibi degil. Kural gibi dayatılması aynı zamanda kadınların kılık degiştirmek için tesettürü kullanması.
İfade ve düşünce özgürlügünün yok olması.
Türkiyenin ileriye degil, geriye gitmesi.
Tv, radyo'da yasak olması - vs. vs.
Türkiye gelişmiyor , yozlaşıyor.
Cahil toplum, ve yozlaşmış birlik ve tarikatların çogalması cabası
Herşeyin fiyatının +9000 artması.
Gelir düzenin düşük olması vs. vs.
Kara belanın büyünün recep tayyip erdoganın türkiyenin üstüne çökmüş kara bir buluttur.
Güneşli sabahta güneş göremiyoruz. Çünkü bizi kör ediyor recep tayyip erd...
03 Yorumla- 27 gü
Söylediğiniz hiçbir şeye katılmıyorum teşekkür ederim
- 19 gü
Benim söylediklerimin hiçbirine katılmazsın. çünkü katılmayanlar 2 gruba ayrılır. erkekler ve menfaati olan insanlardır.
- 19 gü
Doğrudur
1 ayMuhalefete bakınca bizi Allah korumuş, diyorum.
11 Yorumla- 1 ay
Gerçekten öyle
1 ayDış politikasını beğeniyorum.
Ve savunma sanayiinde baya büyük adımlar yaptılar.11 Yorumla- 1 ay
Bence de
Gizli Üye(30-35)1 ayAKP hükümeti 2002-2013 yılları arasında ekonomiyi iyi yönetti sonrası yokuş aşağı beli doğrultamadılar
avrupa birliğine girecez dediler mülteciler bize girdi kanka :D
11 Yorumla- 1 ay
😃😃
1 Türk Lirası-Papua Yeni Gine Kinası dönüşüm oranı https://share.google/xJmHM4ZBPuAzRF2q9
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayFetö amerika ve mülteciler TR de kalsin diye erdogana göz yuman avrupa el ele verip Cymhuriyeti bitirmeye calisiyorlar. Hic birinin gücü yetmeyecektir. Türkler kışı gecirir ama yedigi ayazı asla unutmaz.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayBize türk halkının gerçek yüzünü gösterdiği için ah partiye teşekkürlerimi sunuyorum
11 Yorumla- 1 ay
Gerçekleri gösterdi belki de
Söyleyecek çok şey var en neti satılmışlık diyelim
29 Yorumla- 1 ay
Neden
- 1 ay
Yani hangi açıdan satılmıştık
- 1 ay
F 2023 yılında ülkesini sevenleri de gördük
- 1 ay
2023 seçiminde ülkesini seviyor saydı Kılıçdaroğlu Ekrem imamoğlu'na da gösterseydi kendi adaylığını yıllarca dayattığı için millet bunları yaşıyor
- 1 ay
Kesinlikle
1 ayOy kullanmadığım için yorum yapmasam daha iyi olur.
20 Yorumla- Gündem konusunda 570 cevap paylaştı.
1 ay"*kandirildik""
42 Yorumla- 1 ay
Sadece o kadar olmadı
- 1 ay
Yazsam 1000 yılla yargilanirim.. akp jin bir tane düzgün icraatı var mı.. sanmam. diyenekr çıkacaktır şunu yalti bunu yaptı.. yaptığı herdey geri ödemeli.. geleceğini ipotek ettirmektir.. sularimizi ormanlarimizi madenlerinizi yabancılara satış kapsamını büyüterek peşkeş çekti.. gekec guninsatri.. ekonomik olarak batarken verginrofunolan şirketleri kolladinsildi.. yani nerden baksan elinde kalor.. milyar Euro gelsin diye bir sürü mukteciyi senin evine soktu.. ortak etti.. ya i nir tane elle tutulacak icraat göremiyorum
- Gündem konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 ayülkenin başına gelmiş en büyük felaket
23 Yorumla- 1 ay
Yooo bunca zaman gelen felâket ortada sol partiler
- 1 ay
Kaç kere sol parti iktidara geldi olum? Biraz aklınızı kullanın
- 1 ay
İyi ki gelmemiş belediyelere geldi gördük
- Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı.
m 1 ayAhlak çöktü bravo emeği geçenlere
23 Yorumla- 1 ay
Bunun tek sebebi AKP değil
- 1 ay
Aynen benim
- 1 ay
Sensin ya da o değil demiyorum insanların içinde varsa bu kim olursa olsun olur
Gizli Üye(25-29)1 ayHapse girmek istemiyorum cok sey yazarım da
51 Yorumla- 1 ay
Hiç mi iyi bir şey olmadı ya
- Gündem konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 ayFaiz sebep, enflasyon neticedir.
21 Yorumla- 1 ay
Doğru öyle
Ömrümüzün yarısını, çocuklarımızın ömrünün tamamını çaldı...
30 Yorumla
1 aybir distopyada yaşıyoruz cesur teni dünya gibi bence bir distopya
10 YorumlaGündem konusunda 1,4b cevap paylaştı. 3 yaşımdan beridir görüyom
21 Yorumla- 1 ay
Olabilir
Gizli Üye(25-29)1 ayHiç oy vermedik ailecek asla vermeyiz
21 Yorumla- 1 ay
Anladım
Rezalet.
31 Yorumla- 1 ay
Sebep
1 ayŞoyleki
-COME TO SİLİVRİ33 Yorumla- 1 ay
Bunca zaman beni hiç girmedim ama ne olacak
- 1 ay
Siz niye giresiniz belli ki seviyorsunuz
- 1 ay
Yok bizzat eleştirdiğim zamanlar da oldu sosyal medya üzerinden tartışma yaşadığım zamanlar da oldu bazen ama ben tartışma yaşarken hakaret boyutuna vardırmadım bak insanların sorunu ne biliyor musunuz hapse atıyorlar diyorlar sen gidip ülkenin seçilmiş cumhurbaşkanlığı seversin sevmezsin ben de sevmediğim şeyleri vardır gidip de hakaret ederek laf söyleyerek yorum yazarsan herkesi gelir alırlar bugün biz zabıtanın bile yakasına yapıştığın zaman devlet memuruna mukavemetten atıyorlar peki bunca zamandır bir şey diyeceğim diktatörlük diktatörlük diyorsunuz bunca zamandır insanların çok mu fikir özgürlüğü vardı askeriye döneminde darbeler döneminde çok mu fikir özgürlüğü vardı insanların partiler kapanırken hatta Cumhuriyet dönemine gidelim sırf şapka kanununla muhalefet oldu diye yok Cumhuriyeti yıkıyor diye astırılan insanlar kusura bakmayın da hiçbir zaman bu ülkede tam anlamıyla demokrasi özgürlük falan olmadı bir günde 91 milletvekili başka partiye geçip adam bir günde parti kurup Ana muhalefet partisi oluyorsa bu ülkede kimse diktatörlükle yönetiliyor diyemez
Gizli Üye(45 üstü)1 ayİlk secimlerinden omce tv de yaptigi bi konusma geliyor aklima. "Boz koltuga yapismayacagiz en fazla 2 sezon siyaset yapan ben dahil cekilip genclerin onunu acacagiz" diyordu 😂😂😂😂
16 Yorumla- 1 ay
Hangi genç var ki 14 seçim kaybeden 80 yaşındaki Kılıçdaroğlu mu gençti ya da Ankara 'da çivi çıkmayan Mansur Yavaş mı 2023 de yapsalardı Ekrem İmamoğlunu diyeceğim de onun iyi ki de olmamış
Cevap sahibi1 ayMuhalefete devredecegiz dememis partiden istifa edecekti partideki yeni kisiler devralacakti.
- 1 ay
Neticede onlardan da bir cacık olmayacağı belli
- 1 ay
Kusura bakma da bu ülkedeki 25 yaşındaki insanı da Cumhurbaşkanı yaparsan TikTok çekmekten ülkeyi yönetemez
Cevap sahibi1 ayTamam reis kalsin hep.
- 1 ay
Yoo oda ölümlü onun gibi düzgün yönetecek birisi gelsin yönetsin ama var mı yok yıllarca kılıçdaroğlu'nu destekledik hatta ben sana söyleyeyim ben 2023 seçiminde a**** gibi çoğu kişiyle münakaşa ettim ne oldu hiçbir şey bu ülkede muhalefet falan yok muhalefet bile iktidara çalışıyor çünkü bunların ülke yönetme kapasitesi yok
Terör
21 Yorumla- 1 ay
Ne alakası var
Gündem konusunda 453 cevap paylaştı. Dansöz
21 Yorumla- 1 ay
Diğeri de hırsız
Gündem konusunda 720 cevap paylaştı. Hiç sorma
21 Yorumla- 1 ay
Sordum ama 😃
- Gündem konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 ayMuazzam
11 Yorumla- 1 ay
Ne gibi mesela
Gizli Üye(30-35)1 ayÖze dönüş yılları
11 Yorumla- 1 ay
Evet
Gizli Üye(25-29)1 ayMuhteşem
11 Yorumla- 1 ay
Hangi açıdan
1 ayEkonomik çöküş
41 Yorumla- 1 ay
Teşekkür ederim
Tartışmalı
20 Yorumla- Gündem konusunda 327 cevap paylaştı.
1 ayRezalet
10 Yorumla
1 ayBerbat
21 Yorumla- 1 ay
Sebep
KANDIRILDIK
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayİstibdat
20 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?