Güncellemeler
1 sa
Süper bir soru sordun Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler! AK Parti’nin 25 yıllık iktidar dönemini tek kelimeyle nasıl özetlersiniz?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 14 Ağustos 2001'de başlayan bu siyasi yolculuk, bugün koca bir çeyrek asrı devirdi. Doğduğundan beri sadece bu dönemi gören koca bir nesil var ve ülkece sayısız tarihi dönüm noktasından geçtik. Siyasi görüşümüz, desteklediğimiz renkler ne olursa olsun, hayatımızın çok büyük bir kesitini oluşturan bu 25 yıla dönüp baktığınızda zihninizde yankılanan o "ilk kelime" nedir? Gelin, saygı çerçevesinde ve seviyeli bir şekilde hafızalarımızı yoklayalım.

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Buradaki birçok kişinin gönderme şeklinde yazdıklarını da dikkate aldığımızda; özgür bir şekilde yorum yapmak bile mümkün değil düşün, gelinen noktanın özeti sanırım. Ben hiçbirinden herhangi bir fayda görmedim, hiçbir siyasi partiyle işim yok. O nedenle de evet taraf değilim, bertarafım, işsiz güçsüz parasız pulsuz biriyim, kaybetmekten korkmuyorum çünkü kaybedeceğim birşeyim yok (canımı alsalar ne olacak? En fazla bu eziyet hayat bitmiş olur, sefa içinde yaşayanlar korksun ölmekten) Haydi iyi forumlar..
Yani şimdi şunu söylemem gerekirse ben iyi şeyler yaptıklarını da düşünüyorum her yaptıklarını da kötü olarak değerlendirmek bence saçma özellikle yok rejimi şöyle yaptı yok böyle yaptı diyorlar peki gelip geçmiş dönemde insanlara birçok yasaklamalar yapılırken birçok sıkıntılar yaşanırken o zamanınkileri çok mu demokratikti demek istiyorum yani
Karşılıklı menfaat sistemi olduğu sürece demokrasi, adalet, liyakat... hepsi hep kağıt üzerinde olur, geçmişte de öyleydi doğru (göremediklerimizi de araştırdığımızda öyle maalesef). Yani demek ki siyasetin olayı bu, hani derler ya kumarhaneler için "her zaman oynatan kazanır" 😇 Kaybetme ihtimali olmayanlar sadece siyasetin fiilen içinde olanlar, benim gibi en dip sıradan vatandaş hep fil tepişmeleri altında ezilen çimen ya da toprak parçası. Yapılan edilen konusunda bişey diyemem, zaten erk her kimin elinde ise yapması gereken şeyleri yapmalı, yapmakla mükellef normalde
Savunma politikası güzel diğer ülkeler erdoganı seviyor bu bile bir cesaret örneği
Suriye'yi göçmenleri koruyan bir devlet adamı oldu garip bir şekilde başka ülkeler bunu yapmadı
Galiba dindar Müslüman devlet adamı istemiyor bu halk
Özellikle sol kesim
Konuşmak istemiyorum pek bu konu hakkında doğduğumdan beri gördüğüm tek iktidar
Yorulduk ya artık şahsen
Bence geçmiş dönemlerde bir araştırmanı tavsiye ederim yani şu anda kötüleyenler acaba geçmiş dönemlerinde kendileri nasıldı
Biliyorum ailem anlattı her şeyi Atatürkçü bir ailede doğdum büyüdüm yinede ben herkese karşı saygılı biriyim
İyi yönleri de oldu ama şahsen artık ben yeni yüzler görmek istiyoruz artık
Digry
Doğru
Kimse kusura bakmasında diğer ülkelerde savaş varken bizim kıçımızı rahatça yere koyup oturmamız reis sayesindedir.
Keşke bunu bir anlayabilseler
Anlamayanlar dünyanın en zengin ülkesine gidip orada füze yiyebilir.
Bir de şunu anlamıyorum yani diktatör diktatör diyorlar kendisine karşı olanlar hapse attırıyor diyorlar ya abi bu ülkede Cumhuriyet kurulduğu ilk dönemi de araştırsan 1960-1970'leri hatta 80'lere kadar bu ülkede ne zaman özgürlük varmış sırf başörtüsü takviye tesettürlü diye devlet dairesine girilemeyen bir ülkede kim özgürlükten bahsediyor gerici diye dışlanan kadınlar da göz önünde bulundurduğumuz zaman çok özgürlük varmış ya ha tamam abi şimdi belki kendilerine siyasi olarak karşı olanları hapse attırıyor ihtimali olabilir olmaz değil ama bir tek bu AK Parti'ye özgü bir şey değil ki önce bir dönemler sanki çok özgürdü çok fikir özgürlüğü vardı da
1 Türk Lirası-Papua Yeni Gine Kinası dönüşüm oranı https://share.google/xJmHM4ZBPuAzRF2q9
Fetö amerika ve mülteciler TR de kalsin diye erdogana göz yuman avrupa el ele verip Cymhuriyeti bitirmeye calisiyorlar. Hic birinin gücü yetmeyecektir. Türkler kışı gecirir ama yedigi ayazı asla unutmaz.
Çeyrek asırlık iktidarı özetlemeye tek kelime yetmez olumlu icraatleri de oldu olumsuz da ama bana göre olumsuz şeyleri daha fazla.
Oy kullanmadığım için yorum yapmasam daha iyi olur.
Dış politikasını beğeniyorum.
Ve savunma sanayiinde baya büyük adımlar yaptılar.
Bence de
"*kandirildik""
Sadece o kadar olmadı
Yazsam 1000 yılla yargilanirim.. akp jin bir tane düzgün icraatı var mı.. sanmam. diyenekr çıkacaktır şunu yalti bunu yaptı.. yaptığı herdey geri ödemeli.. geleceğini ipotek ettirmektir.. sularimizi ormanlarimizi madenlerinizi yabancılara satış kapsamını büyüterek peşkeş çekti.. gekec guninsatri.. ekonomik olarak batarken verginrofunolan şirketleri kolladinsildi.. yani nerden baksan elinde kalor.. milyar Euro gelsin diye bir sürü mukteciyi senin evine soktu.. ortak etti.. ya i nir tane elle tutulacak icraat göremiyorum
Ömrümüzün yarısını, çocuklarımızın ömrünün tamamını çaldı...
Hapse girmek istemiyorum cok sey yazarım da
Hiç mi iyi bir şey olmadı ya
3 yaşımdan beridir görüyom
Olabilir
Şoyleki
-COME TO SİLİVRİ
Bunca zaman beni hiç girmedim ama ne olacak
Hiç sorma
Sordum ama 😃
Muazzam
Ne gibi mesela
Bize türk halkının gerçek yüzünü gösterdiği için ah partiye teşekkürlerimi sunuyorum
Ekonomik çöküş
Teşekkür ederim
Rezalet
İstibdat
Rezalet.