Türk halkı olarak Recep Tayyip Erdoğan'a neden bu kadar bağlıyız.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılTeröre karşı tavrını en net şekilde o ortaya koyuyor cünku. Aslında çok iyi bir parti değil ama şu anki seçeneklerin en iyisi içi çürünüş bir chp var. Meclise sızmış terörist partisi hdp var. Var da var. Aslında güzel biri çıksa direk iktidara seçilir.
110 Yorumla- 1 yıl
Silahlanmada da oldukça başarılı politikaları var bence
- 1 yıl
Dış siyaseti ve askeri işleri güzel yönetiyorlar evet ama ekonomiden anlamıyorlar.
- 1 yıl
Abla Avrupa her zaman Türkten nefret eder. Bunu bil.
- 1 yıl
@aleynars belliki konuya hakim olmadan sosyal medyada duyduklarını gerçek zannediyorsun. Müslüman bir ülkeyiz her ne kadar insanlarımız öyle davranmasada dünyada müslüman olarak biliniyoruz. Mülteci alımında türkiyen bir kârı yok. Türkiyede tek tik mülteci vardır onlarda suriyel. Alınma sebepleri ise ülkesinde çıkan savaş bitene kadar güvende kalmaları. Sen bir müslüman ülkeysen bunu yapmak zorundasın. Düşünsene aynı dini yaşadığın adamı korumuyorsun tüm dünya senin rezilliğini konuşur. Şu anda suriyeye 140.000 suriyeli geri dönmüş savaş bittiği için. Cahilliğe gerek yok bilgiye ulaşmak çok zor değil. Her ne jadar bende ak partiden pek hosnutluk duymasamda doğru yaptığı işlere doğru yanlışlara ise yanlış diyebiliyorum siz de diyebilmelisiniz bence. Ekonomik anlamda kötü olabiliriz ama dünyanın en büyük askeri güçlerinden biriyiz. Her ne kadar aramız abd ve rusya ile gergin olsada günün sonunda türkiye ile iliski poliyikaları imzalanıyor. Ekonomi kötü diye diğer güzel şeyleri konusmamak olmaz. Dünyada ilk 3. Nesil insansız hava savaş aracı yapan bir ülkeyiz. İnsansız hemikopterler uçaklar tanklar yapıyoruz. Bence bunlarda konuşulmalı. Kimse kusura da bakmasın ekonomi iyi olsun diye ülke teröriste emanet edilmez.
- 1 yıl
Hiçbir avrupa devleti türkiyeyi sevmez. Nedini müslüman oluşumuzdur. Tüm bu düşman ülkelere rağmen türkiye toprak bütünlüğünü koruyabiliyorsa şükretmemiz gerekiyor. Demesi çok kolay avrupada ekonomi söyle yok orada şöyle felan avrupa sana yaptırjm uygukarken bile dimdik ayakta durabiliyorsun daha ne olsun.
- 1 yıl
Helal olsun çok iyi izahda bulunmuşsun.
- 1 yıl
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılAK Parti'nin 23 yıldır her şeçimi kazanmasının sırrı nedir?
Bunu her boyutuyla açıklayabilmek bir kitap teşkil edecek kadar uzun yazmayı icap eder. Bir sözle özetlemek gerekirse,
"Koyunun bulunmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler."
denilebilir.
Türk halkı olarak Recep Tayyip Erdoğan'a bağlı olduğumuz sözü doğru değil. Karşısındaki aday Kemal Kılıçdaroğlu veya Muharrem İnce olunca %50'den fazla oy alması bağlılık olarak anlaşılmamalı. Zira karşısına tek başına Mansur Yavaş çıksa sonuç aleyhine olurdu.
Ben her seçimde Erdoğan'a ve AKP'ye oy veren bir kişi olarak 2028 seçimlerinde velev ki aday dahi olsa Erdoğan'a oy vermem. CHP'nin adayı Mansur Yavaş olursa ona oy veririm. Ekrem İmamoğlu olursa ikisine de vermem. Ekrem, AKP'ye tepki oylarının şişirdiği bir balondur.
00 Yorumla
Tanrının Kıyamet Günü bana ortak koştuklarınız nerede? diye soracağı saptordığı toplum işte bu. Onlar ve ortak koştukları önderlerini cehennemde bağırsaklarını paramparça edecek kaynar sudan bir içki bekliyor. Bugün Türkiye Cumhuriyeti bu haldeyse toplumun azgınlığı ve Allah’ın hükümlerine karşı çıkmaları yüzünden. Dilleriyle bilmedikleri bir şeriat türetmişler gidiyorlar. Allah Mustafa Kemal’i göndererek laiklik sistemiyle zaten bir şeriat yazmış. Özgürleştirmek Allah’ın hükümlerindendir
00 Yorumla
Gelmiş geçmiş en iyi yalan soyleyen siyasetçi olduğu için iyi seyler yaptimi yaptı tabiki ama kötü ne seylerin yaninda hiç kalır ülkede en kötüsü kutuplasma oldu eyyy amerika dedi ama en cok amerika ona yardim etti eyyy israil dedi bop eş başkanı oldu bunlar lafi söyler ama istemem yan cebime koy der hee muhalefet var mi yok bence bundan iyisini kötüsünü yaoacakta yok basimizda kalmaya devam
08 Yorumla- 1 yıl
Güzel abim. Türkiye büyüyor.
- 1 yıl
Herkesin son model telefonu var. Kasa kasa yiyecek alıyorlar. Pazarlar tıklım dolu. Nankör olmayın.
- 1 yıl
Dostum dünya mutluluk yeri değil. Savaş yeridir. O yüzden dayanıklılığa odaklan
- 1 yıl
Evet. Milyonlar ülkenin menfaati için baştaki kişiye hizmet etmelidir. Biz vergi vermekle mükellefiz.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
17Cevap
1 yılSenin soruyu da iyi şişirdim. Bol cevap ve yorum geldi :)
13 Yorumla- 1 yıl
Sağ ol. İyi tartısma oldu ya
- 1 yıl
:D :D :D Gaz vermekte üstüme yoktur :D
- 1 yıl
dkwkjfjeifie
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok fazla nedeni var.
- Din sömürüsünü iyi yapan bir parti olması
- Muhalefet partilerinin beceriksiz ve niteliksiz olması
- Halkın AKP'den başka alternatif bir parti bulamaması
- Torpille yerleştirilenlerin her yerde AKP propagandası yapması ve onlara hizmet etmesi
- Tarikatların AKP'ye oy vermeye teşvik etmesi
- Halkın eğitim seviyesinin düşük olması
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılErdoğan ilk seçimi kazandığında siyasi yasağı vardı onun yerine Abdullah Gül başbakan olmuştu işbirlikçi CHP ve Deniz Baykal Erdoğan'ın siyasi yasağını kaldırması için El kaldırdı sonra Siirt'te milletvekili oldu Tayyip sonra başbakan oldu yani AKP nin var oluş sebebi CHP dir. Bu yüzden seçimi kazanıyor yalansa yalan desinler 😂
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAsıl cevaba gelirsek eğer aşağıda ki cevaplarda muhafazakar seçmene cahil diyen muhalif kitle var bunu sayın cumhurbaşkanı mitinglerde iyi kullanıyor seçmenine sahip çıkıyor CHP de var mı böyle bir şey hayır yok sürekli kaos siyaseti milli savunma sanayimize dil uzatmalar ülkenin yararına olan herşeye karşı çıkmalarından dolayı iktidar olamıyorlar kendileride seçmenide demokrasiye saygılı değillerdir..
Gündem konusunda 2b cevap paylaştı. 1 - Türk Halkının IQ seviyesinin çok düşük olması.
2 - Bu ülkeyi yönetebilecek kalibrede adam çıkmaması.
19 Yorumla- 1 yıl
İlk 20 ekonomide Türkiye. Yerli silahlanma mükemmel. Türk milleti aptal değildir. Aptal olan millet Suriye'ye, Libya'ya, Irak'a müdahale edemez.
Millet gücün farkında bence. - 1 yıl
Saplantılı olmaya gerek yok. Bak kitleler bazı zevklerinden feragat etmeliler ki ülke askeri, inşaat, yol, köprü, silahlanma ve dış politikada yükselebilsin.
Unutmayın biz Norveç, İsveç gibi baltık ülkesi sakinleri değil Orta Doğu arenasının içinde savaşan bir ülkeyiz. Bence bundan şikayet etmek yerine mevcud rejimi ve devletin ardında durmak yeğdir. Şahsen bundan gurur duyuyorum. - 1 yıl
Sana şöyle söyleyeyim,
Ekonomik özgürlüğü olan bir ülke, ekonomisi sağlam olan bir ülke, ekonomisi dış güçlere karşı sağlam olan bir ülke, bu dediklerini zaten her türlü yapar. Mevcut iktidar yıllarca şu konuda bu konuda yükselelim derken, ekonominin içine ettiler.
İtibardan tasarruf olmaz gibi saçma bir argüman sundular, millet açlıktan ölürken, eve ekmek götüremezken. Osmanlı'yı bilir misin? Batmaya yüz tuttuğu yıllar hep saraylar yaptı. Biz ne yapıyoruz? Saraylar yapıyoruz.
Eğer bir şeyde yükselmek istiyorsak, bu öncelikle ekonomi de olmalı. Sonra ise eğitimde. Çok eğitimsiz bir nesil yetişiyor ama kimse farkında değil. Toplumsal çürüme var ve yine kimse farkında değil. Bu dediklerim şimdi değil ama, 10-15 yıl sonra daha net anlaşılır. - 1 yıl
Kendi IQ suna bakmayan zavallılar halkın zekasına laf ediyor.
- 1 yıl
Tabi tabi. Milletin zekasına laf eden kasap önündeki kedi... Sen ancak sabunu delersin.
- 1 yıl
Solcu ve Kemalistler de böyle bir atarlı hal var
1 yılChp gibi kötü yönetilen muhalefete sahip olmamız ve ezbere giden ısrarla bunda ısrar eden toplumun oy vermesidir.
03 Yorumla- 1 yıl
@Alpp035 Toplumu da belirttim aslında inatla chpye oy vermekte diretiyorlar. Chp zaten kötü bir parti uzun yıllardır kötü yönetiliyor. Cumhurbaşkanlığı adaylığında Chp aday çıkarmamalı.
- 1 yıl
Yani bana göre muhalefet kolundan aday Zafer Partisi olmalı ama sevmeyeni çok ve iktidar olması zor çünkü malum doğu tarafından oy alması felan o dengeyi tutturması çok zor bence en mantıklı hamle Chp nin tamamen yenilenip Mansur Yavaş felan gibi milliyetçi genel başkanlar çıkması, şuanda zaten iktidar da muhalefette birbirine yakın ikisi de işlerine gelince heval der işlerine gelince vatan millet Sakarya der gibi durumlar ama her türlü benzer olsalar da farklı insanların yönetmesi daha mantıklı çünkü bir yönetim ne kadar uzun sürerse o kadar tabulaşır ve orantısız güç artışı olur yani muhalefet kötü diye seçimde gidip boş oy atmamın ya da iktidara vermenin hiç bir mantığı yok bence tabii ki daha iyi bir muhalefet ve donanımlı insanlar lazım o ayrı bir konu dediğim gibi
Gizli Üye(18-24)1 yılAkp nin hitap ettiği kitle hicbir alanda becerisi olmayan ako sayrsinde torpille bi yere gekebilenler tam liste. Aşırı cahil bağnaz ne desen ona inanacak tiplemelerin oyunu alıyorlar. E ülkemizdede bunlar daha çok. Bimden ucuz tavuk kovalarlar anca. İki tartışma yaşayamazsın en son okudğu kitap gordugu ulke yoktur...
04 Yorumla- 1 yıl
Baykar, Aselsan, Togg, Savunma Sanayii AK Parti ve onu destekleyen halktan insanlar yaptı.
Heykel değil anla güzelim.
Cevap sahibi1 yılTek sevdigim icraatleri başörtüye saygıları.
Cevap sahibi1 yılÜlkenin kurucu partisi chp. Ül ke nin. Had bilmek önemli ya. Cephelerde savaşmış insanlara ülke yıktı mı diyorsunuz
- 1 yıl
Chp 1923te kuruldu. Ülkeyi kurtaran Türk halkıdır. Sarıklı hocalar çarşafli bacılar
1 yılcogunlugu vicdansiz, bencil ve ac gozlu insanlardan olusan bir toplumuz. Turk halki soyledir boyledir laflarinin ici tamamen bos.
00 Yorumla
1 yılToplumda beyin olsa Erdoğan'a oy verir mi hiç. bizim toplum gerici de ondan
02 Yorumla- 1 yıl
Sendeki beyin ne işe yaradı?
- 1 yıl
İlericiligin kıstasını bize verir misin?
1 yılHitler en doğrusunu yapmış cahilleri gazlamak lazım
03 Yorumla- 1 yıl
Bu kız doğru söylüyor
- 1 yıl
Adamının bir bildiği vardı Ruh hastası diyip veya bir şey bilmeyen akılı biriydi sadece sinirine hakim olamıyordu tek kusuru oydu
- 1 yıl
"Aslında ulaşılacak gâye şudur: Gözyaşı döken barışseverlerin salladıkları "zeytin dalları" ile sağlanmış bir barış değil, bütün dünyayı yüksek bir medeniyetin hizmetinde bulunduran bir hâkim milletin üstün kılıcı ile sağlanmış bir barış."
- Adolf Hitler
Burada sorulacak soru değil bence. Bu arada senin pp niye öyle
037 Yorumla- 1 yıl
Gündem başlığı altında soruluyor. PPye nolmuş. Tarih severim.
- 1 yıl
Ne ergence?
- 1 yıl
Yahudileri haklı görüyor musun?
- 1 yıl
Gazze olaylarından sonra Hitler'in şu sözleri hatırlandı.
"Ruhum mezardan çıkacak ve dünya haklı olduğumu anlayacaktır."
- Adolf Hitler - 1 yıl
Masum insanları yakan bi adamı sevmek ne kadar doğru bilmiyorum. Türkler de uzun yıllar boyunca birçok savaşa girmiş ve çok kez büyük farkla kazanmış o zaman Türklere zulüm edenler de haklı. Bu çok yanlış bir bakış açısı. Tarih bilmek zor değil herkesin belli düzeyde tarih bilgisi var ama önemli olan o bilgileri yorumlamak
- 1 yıl
Çok iyi bir hatip ve beynelmilel siyonizme savaş açan nadir kişilerden. Abdülhamid Han ve Adolf Hitler'e bu yüzden hayranım.
Osmanlılarda kellelerden kuleler yapıyorlardı. Kanuni mesela Mohaçta binlerce askerin kellesini kestirip kule yapıp İstanbula döndü - 1 yıl
Selin kızım sen soruya cevap versene. Ne gevezelik ediyorsun.
- 1 yıl
Tayyip Erdoğan'a muhalif olmam için bana gerekçelendirme yapman gerek. Neye dayanaraktan böýle düşündün?
- 1 yıl
Dostum bunlar bğk atıp kaçan tipler. RTE nin 25 yıldır iktidar olmasının tek nedeni muhaliflerinin beyinlerinin saman dolu olması.
- 1 yıl
İşin ilginci ben Erdoğan'ı seviyorum ama sanki onları trollediğimi sanmaları.
- 1 yıl
saygılı olalim.
- 1 yıl
Olalım olalım da laf atıp kaçmak pek delikanlılığa sığmaz. Kaçmasın biz de ona göre muamele yapalım.
- 1 yıl
ironik olan şudurki muhalefetin ve yandaşlarının sabah akşam sikayet etmelerine ragmen her şeyin muhafazakarların istediği dogrultuda oluyor olması.
sanki kısır döngüdeler gibi - 1 yıl
Ben hepsini aynı kefeye koydum. Muhaliflerin hemen hepsi son derece cahil ve muhalefet etmeyi yüksek zeka zanneden zavallılardan oluşuyor. Deistim ama Ak Partiyi destekliyorum.
- 1 yıl
Refah seviyesi gayet iyi. Fuzuli harcama yapmayınız.
- 1 yıl
Bu ülke için doğruyu görüp destekleyen milletinin kararına saygı gösteren biri olman iyi zaten Sugar
- 1 yıl
:D :D :D En sevdiğim insanın üzerine yemi ederim ki, şu soruyu hem sanalda hem gerçek çevremdeki onlarca insana sordum ve hep aynı cevabı aldım. "Benim durumum iyi zaten de 2 maaşla geçinemeyen insanlar var." ... :D :D :D Hep aynı, hep aynı hiç değişmedi bu cevap. Ancak o fakiri göster bana dediğimde, hiçbiri gösteremedi.
- 1 yıl
Fki3ifieid abi fakir dediğin Amerikadaki homeless gibi olur yahud Afrikadaki açlar gibi olur. Kira ödeyen fakir mi oluyor yahu. Yani abartı ya.
- 1 yıl
Gösteremezler zaten o belirsiz fakirler topluluğunu.
- 1 yıl
7 bin tlye 30tllik 230 tane BİM ketcapli cips alırsın naber
- 1 yıl
Selin bir şey diyeceğim kızma.
- 1 yıl
Selinciğim bilmediğin bir şey var. Temel ihtiyaçlarını karşılayacak kadar desteği devlet belediyeler, kaymakamlık veya valilikler aracılığı ile veriyor. Benim evimde ücretsiz oturan 4 çocuklu aile, belediye ve çeşitli yardım kuruluşlarından yaklaşık 20 Bin TL destek alıyor v ben o ev için almadığım kiranın vergisini ödüyorum. Yani bu ülkede haklarını bilen hiç kimse açlıktan ölmüyor, sokakta kalmıyor. Bunun en somut örneği, bu kadar şikayetçi olmanıza rağmen "sen" açlıktan ölen veya sokakta yaşayan insan, aile görüyor musun bu ülkede? Ama 25 Yıl önce insanlar sokaklarda ölüyordu, Beyoğlu tinerci doluydu.
- 1 yıl
Sugar amma bilgiliymişsin. Memur ol sırtını devlete yasla aga. İş bu kadar basit.
- Gündem konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılÇok iyi yalan söylemeleri ve asıl sorun o yalanlara inanmaya devam eden kıt zekâlıların olması
10 Yorumla Muhalefetin çok kötü olması
Erdoganin liderlik ve hitabet becerisinin olması Bu kadar.
Ülkeyi nasıl yönetti dersen son 6 senedir çok kötü
02 Yorumla- 1 yıl
Orta Doğuda bizim istedigimiz oluyor. Devlet aklı her yerde
Karşısındakiler çok kalitesiz.. İktidarı sevmem
ama karşısına Kılıçdaroğlunu koyarsan ona oy veririm.
Ayrıca chpde yolsuzluğa battığı için bir türlü iktidara alternatif olamıyor.
015 Yorumla- 1 yıl
Evet güzel tespit yaptınız. Erdoğan'ın alternatifi yok sanki Türkiye'de. Millet 20 yılda AK Parti ile baya bütünleşme yaşadığı için canı pahasına savunuyorlar.
Kaldı ki Türkiye yabancı ve yerli araştırmalara bakıldığında cumhuriyet tarihinin en hızlı yükselme dönemini yaşıyor. - 1 yıl
Değişim isteği olduğunu sanmıyorum. yüzde 51 ile seçildi Recep Tayyip Erdoğan. Erdoğan anayasanın üstünde bir kuvvete sahip. Halk da itiraz etmedi ve seçti. Bu güçtür.
Zannımca sonraki kişi Hakan Fidan olacaktır. - 1 yıl
Türkiye'nin 20 yıllık konsepti Yeni Osmanlıcılıktır. Imparatorluğa dönüş ve Osmanlı mirasını toplama faaliyetleri.
- 1 yıl
Kemalizm artık işlemez. Kemal Paşa hakkında tarih aleyhe işliyor. İslamcılık gelişir çünkü 500 senedir Hilafet Türk milletinde idi. Kültürel kodlar ne yaparsaniz yapın sizi eskiye zorlar.
O kadar Avrupalılastırılmaya çalışıldık. Ne oldu? Bizi Avrupa Birliğine dahi kabul etmiyorlar. Çünkü eski tramvaları hala kafalarında.
- 1 yıl
Neden kendini farklı bir şekilde lans edip fikrini gizliyorsun ki :)
Sen iktidara muhalif birisin.. Konuda da güya zeki olmak adına nazizim ile iktidarı birleştirmeye çalışıyorsun ahsjdks
Bunları cahillere yedirirsin ama bu tarz konularda uzman olan bana asla.. Zamanında bu sitede bunu en iyi yapan kişiydim ;) O yüzden boş yapma agdhsjsjjd en azındna bana ahdjdjsk
Ben iltifatı başarısız buluyorum ama muhalefeti de bu sterotype denilen şeylere bağlanarak bir şey üretemezsin.
Eskiye bağlı hiçkimse yeni bir şey üretemez. - 1 yıl
İktidar muhalif değilim. Totaliter rejimleri severim. Tayyip Erdoğan'ın da Nazi Almanyasında ki üniter devlet yapısını beğendiği konuşması var.
Nazizim benim gözümde merdud değil. Siyonizme darbe vurduğu için minnet duyduğum rejimdir.
Avrupa'nın ne kadar çok eskiye bağli olduğunu ogrenmen için tarihi yapılarına bak. Kiliseleri yıkmazlar, yuzlerce müze açarlar. Güç geçmişten alınır ve gelecek geçmişin iyi yanları ele alınıp zaman uyarlanır.
- 1 yıl
Hangi yorumlarım?
- 1 yıl
Kemalistler ve Muhafazakarlar haricinde Türkiye'de başka kutup yok ki abla.
1 yılTek millet
Tek devlet
Tek bayrak
Tek vatan
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷03 Yorumla- 1 yıl
Hedef Türkiye İmparatorluğu cCc
- 1 yıl
İlk adimm Suriye'de atıldı. misakı millî nin Suriye ayağı tamamlandı
- 1 yıl
evet
1 yılKoli dağıtıyor öyle deme bak
115 Yorumla- 1 yıl
Ablama sekshop'tan koli göndermiş galiba :D
- 1 yıl
@Sugar_Daddy sen işini yapsana
- 1 yıl
İş listeme seni de aldım tatlım :)
- 1 yıl
oha ayıp
- 1 yıl
@Sugar_Daddy sen listende tutmaya, bende mesajlarını isteklerde tutmaya devam edeyim.
- 1 yıl
Hak etmedi mi?
- 1 yıl
şeker neden sinirlisin?
- 1 yıl
Şeker de aynı. Muhalefet edince, aydın olduğunu zannediyor :D
- 1 yıl
@Alpp035 Kız bana işini yap dedi. Ben de işimi yapıyorum ;)
- 1 yıl
@Alpp035 Özellikle böyle bir rumuz seçtim. Cesareti olan gelecek. Kavanozlarla işim yok.
- 1 yıl
@Alpp035 Dileme... Fazlasıyla başarılıyım zaten :D
- Gündem konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılToplumun IQ sunun düşük olması
05 Yorumla- 1 yıl
yooo
- 1 yıl
89 IQ ya ne bekliyon
- 1 yıl
aşağılık kompleksinden geçilmiyor. dışkıcı celal şengörü izlemeyi azalt.
atanız gelse bu hükümete bir şey yapamaz. - 1 yıl
Faşist faşisti korur çok bir şey beklemiyorum 😃
- 1 yıl
Güçlü olan kazanır.
Ülkede cahil çok ondan
01 Yorumla- 1 yıl
Hayır bence demokrasi olduğundan.
1 yılÜlkenin zeka düzeyine borçluyuz
03 Yorumla- 1 yıl
Evet. Türk milleti zekidir.
- 1 yıl
Puhaha komikti
AlmanŞansölyesi olan sensin bilmen gerekiyor :d
05 Yorumla- 1 yıl
Demokrasiyi kullanma kabiliyeti.
- 1 yıl
Basbaya demokrasi. Demokrasi ile her seçimi kazanıyorsa sonrasında kendi adamlarıni devletin baş köşelerine yerleştirmek gayet hakkı.
- 1 yıl
basbaya otokrasi diyorum bende :d örneğin seçim döneminde trt'nin %90 akp parti reklamı yapması gibi :d ya da yine secim döneminde iktidar yanlısı kanalların başka bartileri öcü gibi göstermesi gibi bu bile Türkiye'de demokrasi olmadığının en büyü kanıtı :d hee demokrasi var ama kendi çıkarları doğrultusunda var. Bu yüzden bana kadar demokrasi benden sonra otokrasi olarak yönetiliyoruz
- 1 yıl
Türk milleti buna razıdır çünkü 2000 yıldır tek adam idaresi bizim kültürel kodlarımızda var.
1 yılCHP'nin basiretsizliği
00 Yorumla
1 yılBen oy verdiğim için ona
00 YorumlaCahil kesimin beynini yıkadı.
00 Yorumla- Gündem konusunda 648 cevap paylaştı.
1 yılOncesine bakmak lazim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİcraatlar, duruş, dış politika hünerleri.
00 Yorumla- Gündem konusunda 898 cevap paylaştı.
1 yılKayyumlar Köpeği Çok Kaybetti Yine Kaybedecek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKoyunluk
21 Yorumla- 1 yıl
Niçin?
Gizli Üye(18-24)1 yılAcaba hangi rituel
10 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi