Erdoğan'a laf edersen çok büyük cezası var. Bunu destekleyenler de şak şak. Terörist çıkınca sesi i çıkarmayan yine bunlar. Bak hep diyorum Allah cezasını verecek hepsinin. Ve yine diyorum malum kişi ölmesin onun can cekisini görmek istiyoruz
Terörsüz türkiye diye bir şey olamaz. Çünkü ; Kürt kadınlar dogurdukları çocukları dag'a gmnderiyor Terörist olsun, türk askerine saldırmaları için gönderiyor. Sen şimdi hangi terörsüz türkiyeden bahsediyorsun. Teknoloji o kadar gelişti ki mesafeyeb ragmen karşındaki kişiyi öldürebiliyorsun yani. Tabi ki teslim olcaktılar mk başka çareleri mi vardı. Bence terörsüz türkiye istiyorsanız önce kürtleri öldürmeliyiz. Kürtler benim kardeşim degildir. Sizinde kardeşiniz olamaz. Bizim soydaşımız olmayan adamlarla nerden kardeş oluyoruz ya. Bunu gidip birisinin yanında söyleme insanları üstüne güldürme.
Şimdi bişey dicem. Bu bence barışı sağlamicak (yanılmak istiyom). Pkk'nın hiçbi haklı yönü olduğunu da hayatımın hiçbi döneminde düşünmedim, düşünmüyom ve düşünmicem. Hainliğin haklı bi nedeni olamaz. Bence işin korkunç yanı, onlara "O kadar yaptığımızın bi faydası olmuş, demek ki doğru yapmışız" diye düşündürtebilmeleri. Bu onları azmettirebilir. Bi kere ihanet eden ihanet etmeye de devam eder. Bunun faturasını belki 50 sene sonra ağır ödicez gibime geliyo
Laik demokratik ülkeler, kendi varlığını sürdürme amacını güder. Halkının çektiği acılar kendi varlıklarından önemsizdir. Yani toplum bu seçimi yaptıysa hükümetin böyle kararlar alması çok normal, nasıl istiyorsanız öyle yönetilirsiniz.
Şöyle. Suçlular 5 ila 10 sene suç işlemediği sürece hapis durumu ortadan kalkacak ve içimizde dolaşacak... Kardeşimizi öldürenle yan yana aynı nefesi alacağız