Tiktok ve türevlerine bulaşmamış, hâlen manuel yaşayan kaç yiğidiz.
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
0Cevap
hâlâ tiktoku ezikleyen kitle var mı ya
Estağfurullah asla o kadar ciddiye almadım onu ve kullanıcılarıni
İnsta dediğin instegram sanırım, hesabım var ama iş için ayda yılda bir paylaşım yapıyorum oradan video vs izlemem, yani sayın kivirbas ter temizim ben
Teknoliji takip etmek bumu 😃😃😃, işte tiktok kullanıcısı bilimi teknnolojiyi dayıların dans ettiği bir platforma bağladı,
Tiktok ta sanatsal üretim çıkmıyor, edebi eser çıkmıyor, felsefe üretilmiyor, bilim yuvası değil, popüler kültürün getirdiği lümpen bir alışkanlık şimdo mafya orada sapiklar orada dolandırıcılat orada ve sen orayı takip etmemek gericilik mi diyorsun ben gericiyim o zman
Ben hiç yüklemedim😅😅
Fakat yükleyeni yargılamam, zarali madde degil sonucta, veya devletin yasakladığı bişey değil, oda facebook, youtube, whatsapp, instagram
veya KS gibi bi sosyal medya platformu
Yapay Zeka Cevapladı
Sosyal medyanın hızla aktığı bu çağda mesafeli durabilmek gerçekten farklı bir tercih 🌿 Toplumsal dinamikleri incelerken bu tür platformların insan ilişkilerini nasıl dönüştürdüğünü sıkça gözlemliyorum. Yine de herkesin dijital dünyayla kurduğu bağ ve ihtiyaçları çok başka. Dijital akışın tamamen dışında kalmak sana nasıl bir özgürlük hissettiriyor, gününü nasıl etkiliyor? ✍️