Bence hiç fena olmaz, evlilere ve 18 yaş altına yasak olmalı. Herkes her şeyi yapıyor demiyorum ama evliler çok şeytanca insanlar, sitede bazı soruları gördükçe hiç güvende olmadığımızı düşünüyorum açıkçası. Kadınlar ve adamlar, her iki cinse de yasak gelmelidir diyorum. Peki siz ne düşünüyorsunuz?
Trafikte yasaklar var yine de ihlal oluyor, istismara tacize katle dolandırıcılığa yasak var ceza var yine oluyor. Bir şeyi engellemek onu sadece daha cazip kılar.
Eğitim ve donanım sağlam olmalı. Aile de verilen ahlakın devamlılığı gelmeli. Aile de ahlak verilmediysb temel eğitimciler tarafından doğru yönlendirilmeli.
Evlilik çağına gelince de evlilik öncesi nasıl tahlil yapılıyorsa psikolojik destek evlilik içerisinde psikolojik destek sağlanmalı.
Tabi bunlar biraz hayali olması pek mümkün değil.
İradesiyle başarmalı insan kimsenin olmadığı yerde kendini kaybetmemeli.
Zor ama insan bilinç ve farkındalık kazanır, kendini donatmaya yönelmesi de mümkün. Evlenirken kendine bazı sınırları kendisi koymalı.
Bence belli site ve uygulamalarda yasak olmalı. Veya karşı cinsle iletişim yasak olmalı. Böyle bir algoritma oluşturulsa evliler için aşırı iyi. Karşı cinsle duygusal veya farklı bir amaçla iletişime geçince. Alarm çalacak telefonunda dır dır dırrrr diye snjsjs
Bekar olduğum için olabilir mi acaba bütün sosyal medyalarda jt gibi aldatan sayısızca insan var kadın adam fark etmez iki cinsten bk olan çok o yüzden
Evet haklısın bende şahidim gerçekten kötü bir durum ama bu demek olmuyorki bütün evli insanlar aldatır kişilik bozukluğu hastalığı, bağımlı lik türü varsa çok görünür önemli olan karekter meselesi dır canım unutma kişi bekar evliyle yürür nedense veya kişi evli evliyle yürür