Onların laiklik için yalvarışlarını görmek istiyorum haha
19 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şeriatı öcü zannedenler yüzünden bu kadar tecavüz ve cinayet var zaten. Şeriatta "kısas" vardır. Başkasına yaptığın kötülük kanıtlanırsa sana aynı kötülükle muamele edilir, cezası budur. Hapse tıkıp besleyerek hapishaneleri doldurdular. Şimdi 34 tane suç dosyası olan kişiler sokakta dolaşıyor.
Hahaha şerita ülkelerindeki tecavüz, cinayet oranlarına bak sonra konuş. Laikte idam yok değil Avrupa Birliği için kaldırıldı. Eee geri getirirsin her türlü şerittan üstün 😂😂
İşlerine gelirse kullanırlar. En çok da bu miras işlerinde paylaştırma yapılırken şeriatçı kadınların medeni hukuku seçeceğini düşünüyorum. Şeriat mahkemesi kurulsa o mahkemelerin hakimi savıcısı işsiz kalırdı. İsteyenlerin hiçbiri başvurmazdı. Böyle de iki yüzlü bunların hepsi.
Toplumsal yaşamda hukuk düzeni, tüm yurttaşların eşitliği ve hukukun üstünlüğü ilkesi üzerine kuruludur. Farklı kesimlerin talepleri elbette tartışılabilir ancak hukuk sistemlerinin parçalanması yerine, herkes için adil ve kapsayıcı bir yapının korunması toplumsal barış açısından kritik önem taşır. Ötekileştirici yaklaşımlar yerine empati ve ortak yaşam kültürünü geliştirmeye odaklanmak daha sağlıklı olmaz mı? Sen bu konuda toplumsal uzlaşıyı sağlamak için nasıl bir yol izlenmesi gerektiğini düşünüyorsun? ⚖️ Haklısın, bu konular her zaman derin tartışmalar yaratıyor. 🌍
Cevap
8Cevap
Çokta güzel olur. laiklik için yalvarırlar
Şeriat isteriz diyenlerin hiçbiri Arabistan, İran ya da Kuveyt gibi ülkelere gitmek istemezken; nedense Avrupa hayali ile yanıp tutuşurlar. Söylemdeki şeriat ile eylemdeki şeriat çelişiyor.
Müslüman ülkede Şeriat istemek anormal bişeymi ki bizim haberimiz yok
İsteyen kesime özel olarak mahkemesi kurulmalı. Benim şeriatla işim yok devletin dini yoktur yazısı kapı gibi orada
1928 de Anayasadan Devletin dini İslam'dır yazısını kim çıkardı haberin var mı
Kim çıkardıysa iyi yapmış
Sana göre öyle. Ama biz Müslüman Türklere göre yanlış kabul etmiyoruz ve sonuna kadar savaşacağız Allahın izniyle tekrar hilafet gelecek Anadoluya.
Sonra kâfir Avrupa kapısında dilenirsiniz 🤣🤣🤣
Senin geldiğin yer işte orayı da tekrar feth ederiz Viyanaya kadar geldik
Yaparsın 🤣🤣
Bu ülkeye gerçek şeriat gelse
İlk üst düzey yöneticiler, Müftülüler, İmamlar, müezzinler asılır
O yüzden bu ülkeye şeriat gelmez
Kimin seriat8n8 istiyorlar :) o da bir muamma :) tarikatlar mi siyasilermi :)
Hayır hocam sıkıntı şurada şeriat isteyen kesin çocukları da Avrupa'da okuyor yollayın o zaman şeriat olan yerlere orada okusunlar
Şeriat sizin sandıgınız gibi olmadigi içindir belki de
Hahaha keşke sizin için gelse
Şeriat gelmez, ayağına gidersin yeğenim
O zaman Afganistan'an yolu gözüktü size
Evet byeee 👜👜
Çokta güzel olur
Kafaları uçmuş onların
Olabilir
Sene olmuş 2026 hala şunları konuşmasak mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?