1 sa

Çeşme suyu satarak zengin oldu.. işte idolümü buldum 🤩. Sizin de var mı böyle dahiyane fikirleriniz?

Portland’da Kelsey Morgan adlı bir kadın, normal musluk suyunu şık cam şişelere doldurup “elle filtrelenmiş glutensiz dağ suyu” diye şişesi 9 dolardan sattı. 6 haftada 1.800’den fazla şişe satıp yaklaşık 18 bin dolar kazandı.

Bir müşterinin suyu halka açık bir musluktan doldurduğunu fark etmesiyle olay ortaya çıktı. Yapılan incelemede suyun sıradan musluk suyu olduğu anlaşıldı.

Morgan ise “Musluk suyu olmadığını hiç söylemedim, sadece glutensiz olduğunu söyledim” diyerek kendini savundu. 😄

Yetkililer olayı yanıltıcı reklam olarak değerlendirip ceza verdi. En ironik tarafı ise, suyun zaten doğal olarak glutensiz olmasıydı. Yani kadın aslında musluk suyunu “dağ suyu” diye satmaktan çok, kelimelerle insanları kandırmıştı.

Çeşme suyu satarak zengin oldu.. işte idolümü buldum 🤩. Sizin de var mı böyle dahiyane fikirleriniz?

Binlerce dolar gelir elde ettiği glutensiz su musluktan çıktı! "Pahalı diye tadı güzel geliyordu" https://share.google/fiaxcJCKq6AS1uAGW

#Gündem