umarım olur bişeyler :D:D
Bendeki bu zenci hayranlıgı nedir...Ahh zenciler ahh :)
umarım olur bişeyler :D:D
3 tane sıyahı erkek arkadasım vardı,ucunun de hayatında bırden fazla sevgılısı oldugunu oğrendım,yanı aldatıldım,aldatıldık
bır de oyle p*rno vıdeolarda gordugunuz cınsel organlara ınanmayın derım...
ağızları çok laf yapıyor,sizi kendılerıne cekmeyı ıyı bılıyorlar,kısa sure içinde sizi cok sevdıklerını ve evlenmek istediklerini soyluyorlar kı amaclarının buraya yerleşmek ve resmı olarak tanınmak oldugu hissine kapılmamak mumkun degıl,boyle dusununce de bunu sadece bir kıza soyledıklerıne ınanmıyorsunuz.o yuzden kız mıktarını cok tutuyorlar,hangısı yerse mısalı...bıraz degısıklık,ya da kısa surelı bır heves olacagını dusunursenız bır sıyahı erkekle bırlıkte olabılırsınız ama kendınızı cok kaptırıp evlenme planları kurarsanız vay halınıze...
tabı ben bunları tanıdıgım 3 sıyahı ve onların arkadas cevrelerını tanıyıp gozlemleyıp kısa bır cevreden gorduklerımı yazıyorum.genellemek yanlıs olur...
bu arada bır cocuk yapsam benımle evlenır dıye dusunen o kendını cok kurnaz sanan kızlar varsa sımdıden soyleyım,onlar zaten cocuk yapmak ıcın can atıyorlar...amaclarının da cok ıyı bır baba olmayı planladıklarını dusunmuyorum...
@blackwell tek çocuk muydu bu arkadaşların kardeşleri varmıdır ve hangi ülkede yaşıyorlar
tek çocuk muydu bu arkadaşların kardeşleri varmıdır ve hangi ülkede yaşıyorlar
Lütfen bana cevap verir misiniz izzzz
Alo :(
=) Senin gibi bir arkadasım var arkadas grubu hep zencidenn olusuyor. Hatta o kadar tutkun ki akasya duragında dileğin sevgılısıyle beraber oldu sonra pascalla falan cok clube gittiği oldu. Basketciler futbolcular hatta lil jon gelmıstı ıstanbula yaklasık 1-1.5 ay önce onun çıktıgı mekana gitti sonra kaldıgı oteli basıp rezalet cıkardı :) liljon la konusabılmek ıcın. Konustu da ben resımleri gorunce şoke olmustum :)) beyaz erkekler kardesımdır der... Tercih meselesidir bu.
özgüveni yüksek bi arkadasınmış :) o hadsafaya qelmeme milim kaldı :)
yuksek tabii.. :)) yabancı dilide var ... Gel ıstanbula Rıddım a git gece clubu... orda kaynıyo rnb club oldugu için nerdeyse %50si zenci :D
bu yaz mutlaka istanbul bide ben rezillik cıkarıyım tam olsun :D
lil bidaha ne zaman gelir bilemem :D
Bende japon kızlardan hoşlanıyorum pamuğum varmı tanıdık bir japon :)
:D bozma moralimi qelir qelir :D
lil gelmez :D bi süre daha hele yazın hiç gelmez turneleri var buyukbaslar böyle kısın sonunda ılkbahara doğru gelıyor :D Bence sen ıstanbula gel rıddıma git :D kafana göre bulursun
kukiiiiiiiiiiiiii ! Yok capon mapon !
buyukbaslar :D
hosunamı gitti:D
Komik qeldi :D
:D:D:D:D
bi insan nasıl bu kadar midesiz zevksiz olabilir anlamıyorum, lil jon ne yaf, biz maymundan geliyoruz ama adam maymuna gitmiş resmen:D yazık o kadar da yakışıklı zenci var halbuki.
napıcaksın zevk ve tercıh meselesi.
Hemcinslerimden de var senin gibi siyahi bayanlara ilgi duyan.sen siyahi erkeklere duyuyorsun.tek fark o işte doğal olarak.Siyahilerin fiziği hakkaten çok düzgün tahminimce fiziklerinden dolayı cinsel bi çekim yaratıyor çünkü bunu bi arkadaştan duymuştum.ben hiçbirşey hissetmiyorum onlara karşı bakalım bu haftası-onu ne olacak hayırlısı :))
(Not:Zenci kelimesi batı ırkçılığının,ayrımcılığının bi ürünüdür.Siyahi demek daha doğru)
inşallah en güzeli olur bu haftasonu :)
hyr pek değil :D
sevmek zorundamıyım yahu begenmedim napıyım :(
kesinlikle..
adamın tek gözü ve dişi görünsün beyaz :):)
amerikadaki kadar çok sık yok burada..az görünüyor degişik geliyor o zamanda sempatik duruyorlar...çok yogun şekilde görsen sempatin azalır...ama her insanda bölgesel hayranlıklar olabilir...geçmiş yıllarda bende asyalı kızlara bayılırdım..halende bana sempatik gelirler...çinli japon koreli bayanlar..:)
sırf onlar için her yaz didime gidiyorum :D orda daha cok var . bakmak bile yetiyo anlatamam ya :)
dişlerini seviyorum bnde beyaz ve düzgün :)
ben hiiç vazgecmiyim evleniyim ya :D
:)
olcak ya mutlaka biqün cesaretimi toplayıp qidip konuscm :D
:D:D ne kaybedersin ya :D brazcık rezil olursun etrafa baska bişey yok :D
o ana bi qelebilseydim :D kalp atışlarım deqişiyo sanki görünce :D
Evet farkettim :) sende bos bos oturma kalk işe yara hemen :)
ingilizcen yok mu
:D:D:D ne gülerim sana haa :D gittim ingilizce konustum ama anlamadı :D
kaybettiğin kıza mı yanıyım giden özgüvene mi :D:D
:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D::D cook güldüm ya :D:D:DD:D:D:d
:).
AMİN AMİN :)
bulursam soruyu qüncellerim elbet :D
bulursam deqil bulcam :D
tamam mutlaka :D
Cevap
31Cevap
dün bi tane cadde de gördüm ben karşıya geçicekti o da tlf konuşuyodu takım elbise giymiş ama spor gri çok yakışmıştı fiziği okadar güzeldiki zenciliğini umurmasadan baktım taksi bakınıyodu sanırım azıcık kestim kendisini bi tanede pazara geliyo parfüm saat satıyo hep bi uğruyorum annemde görünce seninki gelmiş yine diyo=)
ahhh ya :D hangi pazar o ? :D
burdada gediz ünv. var ordada denk qelmiştim . :(
semt pazarı salı pazarınada geliyolar japonda var ama zebci çok tatlı bide kuran okuyoo annemin aklını çeldimde baban kızar diyo=)
oyh :D
canım yaa :D
yok benim babamda sıkıntı yok ama bn nasıl konuscam ne dicem :D adam tanısmak istese qelir konusur bn mi gidip diyim :D
dünki ing konuşmuyodu neyce koonuşuyodu çözemedimm okadarda dinledim ama turkçe bilen pazardakiydi..
ben parfümleri deniyorum saatlere bakıyorum o bana parfüm çıkarıyo indirim yapıyo şimdilik böyle
cok selam söyle ona benden :D
ne demek canım bide saygılı ki sorma yaklaşıyorum ya hemen ayağa kalkıyo geliyo bir saygı bir anlayış bde sessiz konuşıo mülayim bişi bu
ama sen böle konusursan olmaz ben kıskanırım :S:D
oyhh sen gel canım parfümleri sıkar ona koklatır deneriss:) hangisi sence tenimde daha güzel duruyo gibi..
:D:D:D
=)
Vayy bee adamlara bak afrikanın bağrından kopmuş gelmişler buraya, kızlar onlar için kapışıyor. biz kendi memleketimizde kız bulamıyoruz yaw vay anasını yaw :D.
- leyen öperim senii:D
Nereso İstanbul mu?
Sinemadan sonra ne oldu kanka :)))))
biri gider koreliye tutulur biri gider zenciye tutulur kimi gider ispanyol carlosa tutulur..bide biz erkekleri suçlarlar rus hatunlara yazıyoruz diye... al burdan yak :))
+1i caktım sana :D
neden vazgeçeceksin varsa begendigin söle mesela bende japon kızları bide latin kızları çok begenirim japon kızların konuşması bide çocuksu hareketleri çok hoşuma gidiyo çevremde bi japon olsa evlenirdim :)
bnde zenciyle evlenirim ama cesaretim yok konusmaya :D onunda qelip bnle konusck hali yok kendi gibi siyah sevdiklerini duymustum :(
şansını dene bence belki senin söyledigin kişide sen gibi bir kızı begeniyor bilemezsin
inşallahh :D ne güzel konustun ya :D
bende utangacım aslında konuşamam pek ama elimden geldigince yazarım :)
:D
bence o duygudan vazgeç yoksa boş otobüste ayakta gidersin bir müddet sonra
:D:D:D cok iyidi bu
iyi bakalım
burayada geldi bitane link
hah :)
:D:D:D:D:D:D
bitter çikolatıayı seviyorsan bu sendeki tutkuyu açıklar ayrıca tutku kurabiyeleri var içi çikolatalı ondan al ve zenci eniştemize ikram et
eniştemize :):):):) tamam :D
zenci kadınların incecik beli olması rağmen o kadar sımsıkı bacak ve yusyuvarlak popoya sahip olmaları gerçekten tahrik olduğum tek nokta
Ege Üniversitesinde bir tane doktor var kalıplı falan çok tatlı :))
ciddimisin :D hanqi bölümde o ? :D
3 tane sıyahı erkek arkadasım vardı,ucunun de hayatında bırden fazla sevgılısı oldugunu oğrendım,yanı aldatıldım,aldatıldık
bır de oyle p*rno vıdeolarda gordugunuz cınsel organlara ınanmayın derım...
bişi diycem, her gördüğün zenci erkeği beğeniyormusun? :)
hyr her gördüğümü değil.
Kih...kih..kih... ( aptalca cevap olmasın diye..he...yanlış anlama..)
Hıı tamam.
olabilir. bizde latin ülke kadınlarına bitiyoruz , ama türk kızlarında vazgeçiyormuyuz-tabiki hayır. ne yapıcaksın; yerli malı yurdun malı diceksin.
bir zenci ile olursan bir farklari olmadigini hatta kultur yapisi yuzunden sana yavan geleceklerini de anlarsin.
bi tanıma fırsatım olsa keske . anlayıpta soqusam
yabancı ünlülerin zenci manitası oluyordu gerçekten seviyolar mı diyodum bu konuya bakılırsa sevenler varmış :))
niye vazgeçiyosun ya madem tatlilar oluruna bırak .. şahsen bendede var ondan zenci görünce konuşasım geliyor :D
:D vazgecmicem fikrrim deqişeli 5 dk oluyo :D bidaha görürsem kesnlikle konuscam bilmiyrm bişeyler yapma vakti qeldi:D
off bide aynı sınıfta olcam he kesinlikle kacmazdı :D
okul bile yeter ! cok ayıp kınadım seni :P
:D tamam bakalımm
zenci piliçler..ow dostum onlar diğer tüm kadınlardan farklı..sende erkeklerinin tutkunuysan koş peşinden.. ' barış ' :D
kız yakma kenduni boşver zenciyi karayı siyahı :) kendine gel :)
:( bozma sende moralimi :S
normal karsılıyorum zevkler ve renkler tartışılmaz...
tesekkürler
bende anlamış değilim :)) hadi melez hatunlar şirin oluyor da :)) zenci erkek niye...
işte bunuda ben anlamıs deqilim :D
ben melezim mesela şirinim yaaani :D
eee :D:D:D
Yok benim dediğim melez Türkiye sınırlarında yok :D
zzz ben memleketten melezim :D :D defne joy gibimi meselaa :D
beyazını buldunda melezi kaldı :D:D:D:D:D
:))
Bul bi zenci evlen niye vazgeçiyorsun baban kalpten gitmez umarım
gitmezzz . buldum ama konusamıyorum ki . ne dicem dur bi sana bişey dicm ? :D
:D dusunsene ailede zenci biri var kukim :D
Düşünemiyorum bile :))
zzz :))))
Bir yandan konuyu başka yere çekmeyin diyorsun,bi yandan ayy ben vazgeçmiyim evleneyim yhaa diyorsun, e biraz daha muhabbet et bak gör evlilikten sonra konu nereye gelecek. eeeehhhh zenciiiiiiiii işte haha komiksin :)
neden vazgeçesin..
git peşinden..
Zenciler aşkına😂😂😂
@Manuel191 hahahaha😂😂😂😂
@Manuel191 😨😨😨😨
cidden yağuşuklu keratalar...
ne demek şimdi bu. ne yani adamın üzerine atlamak mı geçiyor içinden anlayamadım nasıl bir hayranlık bu.
hayır tabiki. ama onu saatlerce izleyebilirim . görünüm olarak sempatikler bunu demek istedim
oo süper, artık bir saat ısmarlarsın ha? :)))...
kesinlikle :D
istanbulda çok zenci var yolda seyyar satıcılık yapıyolar
Kıyamammm :/
saat satıolar yolda hiç görmedin mi:D
izmirde hiç saat yok olsa tezgahı alırım :P satıcıyla beraber :D
burda hep ünv. okuyanlar var
üsküdarda ki saatçiler , eminönünde ki falan :D
istanbulda git beyazıt aksaray taraflarına onlardan bol bişey yok etrafta:D sen bayram edersin artık:)
:( istanbula gelmenin vakti qeldi :D
O kadar büyük şeyden ufak ufak vazgeçmek hmm
zor olucak :D
neden vazgeçmen lazım?
vazgecmektende vazgectim evlencem :)
Beyaz zenciler de candır. :((
deqildir :S
Saatçi sevgilin olacak hadi yine iyisin..
:D:D:D:D
ne oldu en sonunda merak ettim bak :)
olmadı:(
TÜRK erkeklerinin neyi var la...:)
renkleri kötü okadar :D
:D:D:D güzel yerden vurdun annemin tecih meselesi o :D
:D edebiyat yada tarih öqretmenimisin sen nesin :D:D:D oynama benm vatani duygularımla zenci dediysem zenci uleen ! :D
banane ya nerde ne buluyosa bulsunlar :D
bn zenci işini bi hallediyim de.:D
Zenci fetişi. :D
Valla zenciler iyi çakıyor size :))
ufak ufak vazgeç.
:(
saygı duyduk
tesekkür ederim .
evlen
evet evlencem karar verdim.
çok riskli