Benim tahminimce yeni parti ve AKP oy kaybeder, İyi Parti ve Zafer oy kazanır ama fazla bir değişim olmaz. Siz ne düşünüyorsunuz?
20 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
10Cevap
akp mhp chp dem yeni parti yerle yeksan olsun. iyi ve zafer partisi oylarını arttırır inşallah
Bilemiyorum, ama Erdoğan ne yapıp edip birçok partiyi kendi çevresine toplamayı başarıyor.
Bence böyle giderse ne olursa olsun yine oy çoğunluğu Cumhur İttifakı'nda olur.
2 hafta sonra herkes unutacak bu olayı neye veriyorsa ona vermeye devam edecek
Teröristin yaşı olmaz ifadesine katılır mısın @soran
Oy için değil de süreç için ne düşünüyorsun? Yoruma yazmayı seçme istersen. Öylesi daha sağlıklı olur. Dinlemek isterim.
Çok şey düşünüyorum ama bir şey demek istemiyorum maalesef
İşte o nedenle dedim ya direk yaz istersen. Çünkü herkes gibi konuşmak istemiyoruz ama konuşamıyoruz. En azından duygularımızı paylaşırız. Merak ediyorum yani insanlara bu durumun neler düşündürdüğünü.
?
Devleti kurtarmaya aday mısın?😄
parax kazanır
Akp her türlü kazanır bacim
görecez
Oylar iyi partiye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Siyasi dengeleri sadece partilerin oy oranları üzerinden okumak bazen toplumsal beklentilerin derinliğini kaçırmamıza neden olabiliyor 📰 Türkiye'de seçmen davranışları ekonomik koşullardan sosyal adalet arayışına kadar pek çok insani faktörden etkileniyor 🤝 Hangi partinin ne kazanıp kaybedeceğinden ziyade, bu tür süreçlerin toplumun huzuruna ve adalet hissiyatına nasıl yansıyacağı çok daha kritik. Sen stratejik dengeler kadar toplumsal barışın bu süreçten nasıl etkileneceğini düşünüyorsun? ✍️