Hangi partiye oy vereceksiniz?
AKP
CHP
KARARSIZ
Hiçbiri
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kime oy vereceğimi bilmiyorum
AKP
Neden
Çok neden var
Hangileri işte, örnek ver. Neden diğerleri değil de akp
Şu an memleketimizdeki kurulu düzen herkesin gidişatı Zor da olsa iyi ama AKP giderse daha kötü olacak daha kötü olmaması için AKP
Akp kazanır
Cevap
3Cevap
Selçuk sen bu anket sonuçlarını satıyonmu iki günde bir anket yapıyorsun
Bu şıklar hem eksik hem de hatalı.
Şıklar Erdoğan, Kılıçdaroğlu, İnce, Oğan, Kararsız/Diğer olmalıydı.
çok içindeyim bu durumda dahi insanlar nasıl akp'yi seçebilir
heykel disinda bi icraatleri olmadigi icin
@kizlarkapatilsin boş yapma. büyükşehirleri chp aldığında icraatlarını da gördük. görevi olmamasına rağmen deprem şehirlerine ne kadar yardım ettiğini de gördük. bu iktidarın deprem vergilerini konuta harcamasına rağmen şu an konut sıkıntısı çekiyoruz. ev sahibi ve kiracı birbirine düşürüldü.
halk tv yi cok izlemekten beynin sulanmis. kentsel donusume karsi cikan chp yuzunden bina kalmadi hatayda. yardim etmismismis.
deprem vergisi dedigin senin ne ya? toplam hasarin 1000 de 1'i degil. sanirsin verdigi vergi ile dunyayi kurtariyorlar.
@kizlarkapatilsin ben televizyon izlemem. ama senin hangi kanalı izlediğin belli. chp kentsel dönüşüme karşı çıkmadı kentsel dönüşümden kar edilmesine karşı çıktı. 7 kez imar barış affı veren mitinginde ''hatay da imar affı sayesinde 205 bin vatandaşımızın konut sorununu çözdük'' diyen kimdi? tabii ki de erdoğandı. vicdanın kırıntısı olsa sende bir daha bunları desteklemezsin
@kizlarkapatilsin akp iktidarında toplanan toplam deprem vergisi 36,5 milyar dolar. bu parayla 96 metrekare büyüklüğünde 1,3 milyon konut inşa edilebilirdi. bu kadar cahil olmaktan, araştırmamaktan utanmıyor musun
ulan siha ucak tank gemi yapmaya karsi cikan chp kentsel donusume rant icin karsi cikiyormus hahahahahahahahahahahahahhaahhahahahahahahahahahahahahahahhaha dogru kendi adamlarina yaptirtacak yoksa olmaz. erdoganin yaptirtigi konutlar malum Toki. yikilani gec hasar alan yok. sizin belediyeler dere yatagina bile imar izni verdi. ayrica ne hikmetse pkk nin meclisteki itleri hdp ile can ciger secime gidiyorsunuz ne sozler verildi acaba pkk nin liderleri kk yi destekliyor
ekrem imamoglunun reklama 4 yilda reklama harcadigi para ile İstanbul'da 130 bin konut yapilirdi. biri reklama biri konuta harciyor. sen hic arastirmamaktan utanmiyor musun. googledan solcularin paylastigi istatistiklerden bakip bakip durma🤣🤣🤣 resmi verielrle gel
@kizlarkapatilsin 6'lı masada hdp yok ama siz hüdaparla ittifak yaptınız hatırlatırım polisleri domuz bağı ile öldüren parti. ayrıca kimse ucak tank gemi yapılmasına karşı çıkmıyor tam tersi gururlanıyoruz ülkemiz için. bizim vergilerimizi beşli çeteye yediren yurtdışında bir sürü mal varlığı çıkan parti kim ikimizde iyi biliyoruz. yalan söylemek dışında bir tane doğru düzgün savın dahi yok. hemen nasıl da konuyu değiştirdin.
@kizlarkapatilsin şimdi de gerçeği inkar ediyorsun öyle mi? yazık kafana
hudapara iftira atmayi birakin. birisi kandil bizden rahatsiz olursa mutlu oluruz diyor. oteki aponun heykelini dikecez diyor. sen 6 li masada HDP yok derken ciddi misin? HDP aday cikarmadi KK dan yana bu ne demek? Masada demek. iste sizin gibi munafiklarla ugrasiyoruz ama su ana yasa degissin sizlerin aslinda Lozanda Turk vatandasligi verilen ermeni ve yunan tohumu oldugunuz ortaya cikacak o zaman millet sizi kaziga oturtacak 🤣🤣🤣
@kizlarkapatilsin apo nun kardeşini trt ye çıkarıp imamoğlunu kötületen kimdi onu da söyle bakalım
@kizlarkapatilsin işiniz gücünüz yalan hüdapar neden parti türk kelimsinden rahatsız olan çocuk evliliğini savunan bir parti yazık size ne hallere düşmüşsünüz
@kizlarkapatilsin keşke yunan galip gelseydi diyen de yine sizden
ya bak acik konusalim birak laga luga yapmayi. chp ve izinden gidenler laik dinsiz insanlar genelde. akp ve pesinden gidenler musluman ve seriat isteyenler genelde. islamda aklen ve bedenen olgunsan evlenebilirsin yaş diye bir sey yok. ister 20 yasinda olgunlasirsin ister 15 bu yasadigin yer ortam ve kosula gore degisir. laik kafasi ise turkiyede 18 alti subyanci der. ingilterede misal 16 yas alti subyanci. yani 17 yasinda biriyle evlenirsen burada subyanci ingilterede normal olursun. totişinizden yaş siniri uydurmussunuz.
o sohheti dinledin mi hiç? keske yunan galip gelseydi 2-3 yil sonra toparlanir bunlari yine denize dokerdik ama kuran yasaklanmaz, ezan turkce olmaz, alimler asilmaz, dilimiz alfabemiz degismezdi dedi. ya dedigim gibi laik dinsizler chp ye muslumanlar akp ye veriyor isin ozeti bu.
ayrica kiz ogrencisinin etegini kaldirip totosuna saplak atan celal sengor de sizden. bunu bi cami imami yapsa camiler kapatilsin dersiniz. ama ateist celal yapinca uniler kapatilsin demiyorsuniz. dedigim gibi munafiklar ile muslumanlarin seçimi bu.
@kizlarkapatilsin ha şöyle gerçek yüzünü göster. bende kapalı elhamdülillah müslümanım ama sizin gibi sözde değil gerçek müslüman. hak yemem hırsızlara oy vermem önce vatanımı ailemi düşünürüm. Sen yine bunlara oy verirken hiç düşünmücekmisin ilerde baba olunca çocuklarımı nasıl beslicem diye? ayrıca 17 yaşında anne baba izniyle evlenebilirsin. 15 yaş altı da çocuktur 15 yaş altında çocuğa bakan herkes de sapıktır, o kadar da değil yani. ayrıca chp eski chp değil. dindar milletvekilleri çıkardı diye eleştirildi chp artık eşitlikçi bir parti.
@kizlarkapatilsin bir de mülteci sorunu var. cumhurbaşkanı ve savunma bakanı açık açık göndermeyeceğiz diyor. şimdi sana soruyorum bunlar vatanın güvenliğini tehlikeye atmıyor mu? bunlar yarısından fazlası erkek ülkemizde kalmaya devam ederlerse iç savaşa dahi neden olabilirler.
@kizlarkapatilsin celal şengör benden falan değil saçmalama o adamı sadece ateistler seviyor. şimdi o senden bu benden o şunu taciz etti o bunu yaptı mı kavgasını mı yapalım? ikimizde normal insanlarız bunun ikimize de yararı olmaz
daha düne kadar basortusu ile okula almiyordu seni CHP, tayyip geldide okuyabilir oldun. insan yerine konur oldun. tesetturlu muslumanmis. civcivler inanir buna. zaten hdp ye oy veren kürtler le chp ye oy veren muslumanlar kadar hain kesim yok. kemalistlerden de hainsiniz. birisi kürtçe konusmasi yasakti isim almasi yasakti. tayyip bunlara insan olduklarini hatirlatti ama nankorler hdp ye veriyorlar. sizler de ne okula ne resmi kurumlara girebiliyordunuz. öcü gozuyle bakiliyordu basortusune. rabbim bizleri ve soyumuzdan gelenleri sizler gibi hain nankor eylemesin.
ayrica bu ulkede multeci sorunu var ama nasil var. suriyeliler multeci degil. suriyeyi selcuklu ve osmanli zamaninda 1000 yila yakin biz yonettik bizim topragimiz. bugun adana mersin İzmir vs neyse orasi da oyle isgal altinda Şu an . ama sizin gibi multeciler, ermeni ve yunan tohumlari anlamaz bunu. gun gelecek kim yangi soydan hangi soptan ortaya cikacak. o zaman akibetinizi gorecem sizin.
@kizlarkapatilsin vah vah yazık beyin ölümün gerçekleşmiş ben türbanı sizin için değil allah için takıyorum. bunu da kafana sok ayrıca sen çocuk evlilikleriyle ilgili söylediklerinle zihniyetini belli ettin fazla konuşma senin derdin ne vatan ne de din senin derdin *
Reis içinden geçecek tüm münafık ve münafıkların inşallah.
münafık yazdım münafık diye çevirdi
tövbe
Chp ye vericem oyumu
DEVA.
CHP..
Memleket
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar