Gündem Sizce seçim sonucu ne olur? kvrckbayan Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kılıçdaroğlu kazanır Rte kazanır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce seçim sonucu ne olur? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
oozcn Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Gönlüm kk kazanmasından yana mümkün değil gibi duruyor. 0 1 Yorumla kvrckbayan +1 yıl Benimde öyle umarım kazanır Yorumla
ffurkan_tarhan Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Geldikleri gibi giderler... MKAUmudunuzu kesmeyin dostlarım 🇹🇷🇹🇷 0 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 307 cevap paylaştı. Kemal Beyin kazanmasını isterim.Ama bilemiyorum sonuç ne olur.. 0 0 Yorumla
MuratS0 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Tevazuyla, samimiyet ve gayretle Erdoğan ❤️ 0 8 Yorumla kvrckbayan +1 yıl Yapma be 🥲 umarım hayırlısı olur ülke için Yorumla MuratS0 +1 yıl Yani sizlerde biliyorsunuz akşam kimin kazandığını. Yorumla kvrckbayan +1 yıl Evet kk alsa bile verilmicegini de biliyoruz hayırlısı olsun Yorumla MuratS0 +1 yıl KK neyi almış ki. Neyse zaten günü geldi tartışmanın manâsı yok. Sende insansın bende, kutuplaşmayalım. Hayırlısı olsun hakikat olsun. Yorumla kvrckbayan +1 yıl Amin Yorumla MuratS0 +1 yıl Halâ zaman var, ben reise oy verin dicem ama zorlayamam. Seçimine saygı duyarım. Yorumla kvrckbayan +1 yıl Hala zaman var siz de kk ya oy verin dicem ama neyse zaten ülkede olanları görüp hala vazgeçmiyosaniz benim sözümle vazgeçmesiniz. Seçimine saygı duyarım Yorumla MuratS0 +1 yıl Heheeh, boş lakırtı. Teneke sesi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl KK alcak bu sefer 0 2 Yorumla kvrckbayan +1 yıl Umarım ama benim inancim kalmadı maalesef Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakalım babala'ya çıkması çok oy kazandırdı bence Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Gönlüm kk kazanmasından yana mümkün değil gibi duruyor.
Benimde öyle umarım kazanır
Geldikleri gibi giderler... MKA
Umudunuzu kesmeyin dostlarım 🇹🇷🇹🇷
Kemal Beyin kazanmasını isterim.
Ama bilemiyorum sonuç ne olur..
Tevazuyla, samimiyet ve gayretle Erdoğan ❤️
Yapma be 🥲 umarım hayırlısı olur ülke için
Yani sizlerde biliyorsunuz akşam kimin kazandığını.
Evet kk alsa bile verilmicegini de biliyoruz hayırlısı olsun
KK neyi almış ki. Neyse zaten günü geldi tartışmanın manâsı yok. Sende insansın bende, kutuplaşmayalım. Hayırlısı olsun hakikat olsun.
Amin
Halâ zaman var, ben reise oy verin dicem ama zorlayamam. Seçimine saygı duyarım.
Hala zaman var siz de kk ya oy verin dicem ama neyse zaten ülkede olanları görüp hala vazgeçmiyosaniz benim sözümle vazgeçmesiniz. Seçimine saygı duyarım
Heheeh, boş lakırtı. Teneke sesi
Akp Kazanır insanlar kuzu 🤷🏻♂️
Mümkün olmayanı istiyoruz
KK alcak bu sefer
Umarım ama benim inancim kalmadı maalesef
Bakalım babala'ya çıkması çok oy kazandırdı bence